Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lens mi gözlük mü

shadownight

Öne çıkan mesajlar

takılıo, ancak belirli bi seviyeye kadar galiba (emin diilim belki de her seviye takıodur)
astigmatın 0.75 üzerinde değilse astigmatlı lens vermiolar
2 ye bölüp miyopa ekliyor, bana öyle yaptılar 0.50 astigmat vardı, 2.50 2.25 miyop, oldu 2.75 e 2.50[signature][hline]fire it up!
Sosyal ağlarda paylaş

lens al derim sonuçta gözlükten kurtuluyorsun hem kışta geliyo
otobüse binince gzünün önünde buğu olmaz
bere takabilirsin, gözlükle bere takmak hiç ii olmuyordu
birde eski gözlüğünü atmayıp lensle birlikte kullanırsan lensin kullanım süresini uzatırsın
lensin tek zorluğu istedeğinin zmaa takıp çıkaramamak başka bir sorunda yok[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 1995 te gözlük takmaya başlamıştım. Gözlük takanlar bilir, yazın havuza vs girince bir nevi milleti mayodan tanırsınız.

Alakasız insanlara şaşırıp merhaba dersiniz, sonra gözlüğü takınca aa bu kim filan olabilir hehe...

Futbol oynarken gözlük sakıncalıdır,
basket oynarken gözlük sakıncalıdır,

Gözlük takarken kavga etmeniz zorlaşır vs vs...(asi patilere söylüyorum)

Lens ile futbol, basket ve yüzme (gözlükle) aşırı rahattır. (Birisi gözünüze parmak atmadığı sürece...)

Gözünüze direk batıcak bir darbe almadıkça ve yumuşak lens giydikçe istediğiniz kadar boğuşabilirsiniz hehe...

Yazın ve geceleri gözlük takardım eskiden, bir kere güneş gözlüğü numarasızsa işlevsiz oluyor rahatsız edici oluyor...

Yazın deniz/havuz da körleşiyorsunuz miyopsanız daha da kötü...

Yağmur da görüntü bulanıyor,
pit pit pit damlalar gelirken, gözlükte silecek yoksa işe yaramaz(satan ve alan var eheh bizzat gördüm silecekli gözlük ehehe)

Neyse, bu sebeplerden ve birde yazın gözlem yeteneğimi kıstığından lens kullanmaya başladım artık 4 mevsimde,
bir tek akşamları evdesin diyelim, tak, hem bilgisayarda gözün kuruyabilir belki işe yarar, hem dinlenir gözler....

Lensle yapılabilecek işler, spor, yürüyüş, bilimum akademik eğitim ve cinsel hareket faaliyetleri.

Rahatlık ve kullanım ön planda.
Hem kim aşk yaptığı kızı bulanık görmek ister ki :p[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözlük rahat valla, gözümün içine değen cisimlerin varlığına dayanamam ben.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 Kasım 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lennnns,gözlük iğrenç bişe ya bende 1.0 astimat 0.5 miyop var evde gözlük takıorum bide derslerde ama eğer lensim olsaydııııı...gözlük çirkin gösterio insanı bence yesil yesil dünyaya bakmak varken ne gerek var gözlüğe :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Dışarıda lens kullanın, eve gelince yatmayı beklemeden gözlüğe geçin. Bilgisayar başında iken, ders çalışırken de gözlük kullanın. Lens kullanışlı birşey ama devamlı korneaya deyen bir cisim olduğu için sürekli kullanımdan kaçınmak gerek. Geceleri de sakın takılı durmayın.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

uyurken takınca tam olarak ne oluyor?
direk uyurken takmican diye uyarıolar satarken
merak ediyorum, denemek de yemiyor tabii eheh

göz kuruyup lens göze yapışıo diye tahmin ediyorum.. doğru mudur ?[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

lenslerin takıp çıkarması zor olmaz mı ya..bi de batmaz mı insanın gözüne[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

gözüne batarsa uyanırsın da olmaz öyle bişiy
soft lens batmıo kesinlikle, ters takarsan falan hissediosun ama çook hafif bi batma, rahatsız edio.
uyurken gözünde oynamicak, göz kapağına göre tasarlanmış bişiy öyle olmasa göz kırpmak da sorun yaratırdı aksine gözünü kapatırsan daha bi oturuo yerine.

lensi tak çıkar sadece ilk 1-2 gün zor
alışınca instant takıosun yani çıkarıosun kutudan takıosun direk.bi kaç sn sürüo.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

gözlük karizmasını hiçbirşey vermez:) ama nedense son 1 aydır takmadım hiç gözlük:)[signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

Sosyal ağlarda paylaş

lens daha rahat ya
yatarak kitap okuyabiliosun(yan yatarak)tv izleyebiliosuuun
soora yüzün gözün aç1l1o makyaj yap1osan mesela haybeye yapm1osun ya bide ne o ööle yüzünde fazlal1k yaaa
yaz1n terliosun löps die kay1yo burnundan...
basket oynuosun bula bua camekanlar1 buluo top
daha sayar1m sabaha kadar lens diorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...