Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chate item postlama

Chrysaor

Öne çıkan mesajlar

Eşyalarınız Chat Text'ê Aktarmak :

Chat yazınıza eşyanıza ulaşabilicek bir link vererek karşı oyuncunun takas etmek istediginiz eşya hakkında bilgi almasını saglayabilirsiniz.Bunun için chat kutusu açıkken "shift" tuşuna basarak eşyaya sol tuşla tıklayınız.Bu sekilde o eşyaya link vermiş olucaksınız.Text kutusunda eşyanın adını gördügünüzde veya yazdıgınızda eşya link almış halde olucaktır.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

:D
ama hoca AO'daki o tip kolaylıklar da ne güzel özelliklerdi yahu
ben anlamıyorum hala niye yeni çıkmış ya da çıkmaya çalışan (!) bu oyunlar saçma sapan arabirimler, chat sistemleri kullanıyor, tonla şeyi başka oyunlardan temel olarak alıp, ortaya hibrit bir oyun çıkarıp farklı mmo alanlarından insanları çekebilme iddiasıyla gelip bu tip çok basit şeyleri es geçmiş olmalarını anlamıyorum

AO'da playerlar tarafından yapılan manuellerle bir questin açıklaması, bir tradeskill itemin yapılışı bile anlatılabiliyodu be :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

WoWda 20 tane itema clicklemyemiyorsun, 1 satira ancak 3-4 tane sigiyor cunku. AOda cat cat hepsini surukleyip birakiyordun, ustelik pencereleri iztedigin gibi tasiyip kucultebiliyorsun. Son degisikliklerden sonra interface olarak AOnun ustune yok. Birtek cift hotbar yapamadilar.

said:
BlackRose, 15 Kasım 2004 09:57 tarihinde demiş ki:
AO'da playerlar tarafından yapılan manuellerle bir questin açıklaması, bir tradeskill itemin yapılışı bile anlatılabiliyodu be :D

Hatirliyorum bende, cok fenaydi haha
macro yapardim ben, yoksa zor anliyordu moblar
/macro 1 Hi
/macro 2 How are you?
/macro 3 What do you do here?
:p[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Soidia - Saint - 205 [Retired]
Chrysaor - The Man - 200 [Retired]
Chrysaor - 26+ Paladin - WoW Test 2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...