Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben Servage.net kullanıyorum. Emaillerimi gmail'e yönlendiriyorum ve full header'dan anladığım kadarıyla genelde 2 dakikalık gecikme oluyor. Bazen hemen geliyor. Bu normal mi? Sizin yönlendirilmiş emailleriniz ne kadar gecikmeli geliyor? Bunu otomatik hesaplayan bir plug-in gibi bişi olsa çok şık olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Disariya Outlook hesabimi veriyorum artik hep, e-postalar 30-90 saniye arasi gecikmelerle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Şirketteki emailleri forwarder'la yönlendirmeyi düşünüyorum da umarım başım ağrımaz. Bazıları email atar atmaz telefonla arkasından arayıp email'im geldi mi diye sorduğundan sıkıntı çıkabilir anca. Takip edecem yine ama umarım askıda kalan emailler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Junk diye algilanilanlar forwardlanmaz, o dikkat istiyor boyle seylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 forward yapılan yerde filtre yok.. ona eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ya email'in atıldığı saatle inbox'ıma düştüğü saati gösteren bir plugin olsaydı tadından yenmezdi. böylece her seferinde fullheader açıp kontrol etmek zorunda kalmazdım. aslında çok da zor bişey olmasa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar