Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Merhabalar arkadaşlar. Bilindiği üzere artık nette spy yemeden gezmek neredyse imkansız. Şuan spysubtract, NİS VE NAV 2003, Spybot, ad-aware kullanıyorum, ancak sürekli spy giriyor. Bu sıralar options bölümünden seçili olduğu halde, Win başlangıçta NİS çalışmıyor. Elle açmam gerekiyor bunu çözümünü bilen varmı? Birde İnternet explorer her sayfa açısında free6 adlı bir site birde ip ile başlayan bir site açıyordu, bunları NİS ile engeleldim ancak halen açıyor sayfaları, sayfalara blokladığım için bağlanmıyor ama İE penceresini açıyor... Bunu kullandığım hiçbir spy programı bulup temizleyemedi... Bunada bir çözümünüz varmı? Neyse, şimdiden teşekkürler... P.S: Aramayı kullandım, benim sorunuma benzeer birşeye rastlayamadım... Vede bıktım artık ha spy girdi ha giricek korkusu ile gezmekten...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bende bi ara yaşadım spy olayını pc yavaşlamıştı kullanamaz olmuştum spy sweeper ve ad-aware se kullandım ne spy kaldı ne bişey[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben formattan sonra internete bağlanmadan zone alarm + antivir kurarım. sorun yaşamam genelde[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 benim bir dönem krizim vardı. Bir ton program denedikten sonra spysweeper ve antivir ikilisi ile kurtuldum hepsinden.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 spysweeper için bir download linkiniz varmı?[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 afedersin; www.download.com "Webroot Spy Sweeper"[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 çok red alert 2 oynuyunca bir an başlığı görüp gaza geldim "köpek yolla" diycektim de konu başkaymış zaten ehhehe hijackthis ve spysweeper deniyebilirsin. bir de bişi daha vardı da onu hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Teşekkürler Spysweeper bayağı işe yaradı ancak halen diğer sorularıma cevap alamadım, NIS vede IE hakkındaki... Yardımcı olabilecek varmı?[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 mcafee kullan, norton sux. valla norton kullandım uzun süre sonra mcafee'ye geçtim ve beğendim... tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu arada red alert 2 ye fazla takılma, NWN oyna derim ben... Neyse o köpekleride çok severim, hele koşuşları yokmu :D Temizledi spysweeper fln, halloldu sanırım, sağolun...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 spyware doctor tum sorunlari cozer ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar