BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 elektrik bildiğin görece daha ucuz lan ara kat kombili eve taşınacaksın ama çok gerekmedikçe elektrikle ısınacaksın ben merkezi sistemde 110 metrekareye 100 tl gibi bir ısınma parası veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 15 derece ve üşümek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Tasarruf yapmanın ve hayatta genel olarak kafa rahat yaşamanın en etkili yolunu size açıklıyorum beyler, sizden geçti artık ama çocuklarınıza falan uygulayın bunu. Liseyi yatılı okuyun, okutun. Hem iğren ergenliğini de görmemiş olursunuz çocuğun, o da daha fazla eğlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 DynamicK said: ogrenci iseniz en iyi kombi olu kombidir. tee unideyken kaldigim evin kombisi balkonda idi ve herhangi bir dolap vb icinde degil. hali ile donup catlamis. tamir etmek icin ev sahibi ikna olmayinca biz de isitma kullanmadiydik butun kis. yan ve ust daire sagolsun azcik isitiyordu arkadaslarin odasini. benim oda iceride oldugundan daha da soguktu ama alistik soguga. hasta da olmadik gayet iyiydi. :) ama ozellikle kis aylarinda buz gibi suyla dus almayin. bir donem boyle takilmistik (2 ay kadar) her defasinda kalbim bir kac saniye duruyordu ya da oyle hissediyordum. hehe ne gunlerdi be. BİZİM ALT KOMŞUDA SENİN GİBİ SAĞDAN SOLDAN ISINIYOR AYAKLARIM YERE BASMIYOR SOĞUKTAN!!11BİRBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: 30 değildir olm o 70-80dir minimum. diğer yandan esas sorun apartmanın aldığı kadar da değil, esas sorun ülkenin üretmediği bi şeyi halkına "alıp bunu kullanıcaksın lan!" diye dayatması. çok doğalgaz ülkesiyiz vallahi DEVİR DOĞALGAZ DEVRİDİR ARKADAŞLAR diyen arkadaş vardı, gelsin faydalarını yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 15 derece diyince niye herkes dışarının sıcaklığını algıladı evin içi 15 derece, evin içinin sürekli 15 derece olması baya kötü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar