Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüp muayenesi

Suark

Öne çıkan mesajlar

Sızdırmazlık testi istemiyorlardı artık ya?

Abimin 3 sene önce bi tüplü borası vardı. Fenni muayene zamanı okuldaki birimden sızdırmazlık raporu almıştım 25 liraya. Muayeneye gittim, gaz doldurma girişinde sızıntı tespit edip gönderdi beni.

Feci isyan etmiştim elemana. Madem burada bakıyosunuz niye 25 lira söğüşletiyorsunuz insanları. Ha madem illa söğüşleneceğiz, niye güvenmeyip tekrar bakıyorsunuz, üniversitedeki adamlara güvenmiyo musunuz? diye sorunca ık bık ama prosedür fln demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Kayıtlara erişebiliyorlar abi bildiğim kadarıyla. Motorlu taşıtlarla ilgili her veri adamların elinde diye biliyorum.

Riske girme bence geri dönersin. Ben işte abimin arabadan önce babamınkini götürmüştüm. 1 ay içinde de aynı kişi 2 araç götüremiyormuş. Yalvar yakar kabul etmediler. Ordan bi adama rica edeyim dedim, herif 50 lira istedi sfgsadgad. Sana vereceğime 50 liralık gaz yakarım arkadaşımı alırım dedim, geri döndüm arkadaşımı götürdüm onun üzerine yaptırdık muayeneyi.

Hayatta kabul ettiremezsin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

hm bende çizilmiş proje falan var, mak müh vermiş zamanında. Başka bişi istemiolarmış,
emisyon kontrolü yaptırdım erkenden gittim
benim nette trafik cezası gözüküodu, vergi dairesine sormuş bizimkiler zamanında yokmuş ceza meza ama ordaki 2010 dan beri ceza var diyor falan.

nese, almadılar bu yüzden bide onlar uraşıcam =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...