Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Panpalar selam, benim arabanın doğal gaz muayenesi gelmiş, nerden randevu alıyoruz? ne kadara patlıo? ne kadar sürüo? bide bişi lazımmı giderken ekstra ayrıca gelmişken sorim, fenni muayene de lazımmış, onu nası yapıok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 burda var hepsi http://www.tuvturk.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Selam, MMO LPG tank testini yapıyordu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 peki, muayeneden once sızdırmazlık ve emısyon testı lazımmıs tuvturk yapıyormu bunları yoksa baska yerdemı yapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Sızdırmazlık testi istemiyorlardı artık ya? Abimin 3 sene önce bi tüplü borası vardı. Fenni muayene zamanı okuldaki birimden sızdırmazlık raporu almıştım 25 liraya. Muayeneye gittim, gaz doldurma girişinde sızıntı tespit edip gönderdi beni. Feci isyan etmiştim elemana. Madem burada bakıyosunuz niye 25 lira söğüşletiyorsunuz insanları. Ha madem illa söğüşleneceğiz, niye güvenmeyip tekrar bakıyorsunuz, üniversitedeki adamlara güvenmiyo musunuz? diye sorunca ık bık ama prosedür fln demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hmm ya araba tasfiye edilen şirkete ait, ben de eski ortağıyım şirketin. vekalet falan almam lazımmış şirketten ama, almasam sahibiyim ben diye gitsem nasıl anlıcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ruhsata kurumsal olarak kayıtlı araba, ordan anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 e tamam benim sahibi olup olmadıgımı nasıl annıo? yani şirketin sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Kayıtlara erişebiliyorlar abi bildiğim kadarıyla. Motorlu taşıtlarla ilgili her veri adamların elinde diye biliyorum. Riske girme bence geri dönersin. Ben işte abimin arabadan önce babamınkini götürmüştüm. 1 ay içinde de aynı kişi 2 araç götüremiyormuş. Yalvar yakar kabul etmediler. Ordan bi adama rica edeyim dedim, herif 50 lira istedi sfgsadgad. Sana vereceğime 50 liralık gaz yakarım arkadaşımı alırım dedim, geri döndüm arkadaşımı götürdüm onun üzerine yaptırdık muayeneyi. Hayatta kabul ettiremezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şirket işini halletim, faks falan cekcekler emisyon ordada oluomus bıraz erken gıderım, acaba ne kadar suuro? bide, tup gaz olayını gıtmeden yaptırıcam burda oto sanayıde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Selam, Makina Mühendisleri Odası sana sızdırmazlık ile ilgili belge veriyor. O belge eşliğinde muayeneye gidiyorsun. 'Ben sanayide baktırdım, sağlammış' demekle olmuyor malesef :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hm bende çizilmiş proje falan var, mak müh vermiş zamanında. Başka bişi istemiolarmış, emisyon kontrolü yaptırdım erkenden gittim benim nette trafik cezası gözüküodu, vergi dairesine sormuş bizimkiler zamanında yokmuş ceza meza ama ordaki 2010 dan beri ceza var diyor falan. nese, almadılar bu yüzden bide onlar uraşıcam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar