Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hellfire ring team

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dkhasdjkhas öyle olsa gold un zenginlikten geberio olması gerekirdi.

ama şöyle bişey var. bir tane hellfire parçası zor düşüo random olarak. misal bana iskelet zor parça atıo gold a zoltun.

ayrıca yaptıgın res e göre gelen elitlerin affixlerinin değişmesi de pes artık dedirtiyor.
Mesaj tarihi:
Ben demin mp 6 da tek başıma girdim. 8 wipe yedim sonra böyle kite kite kestim 2 boss u anca. hiç bir şey düşmedi gold birde 4 mavi.

NPV buff gerekiyor mu girerken :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
son machineni yapmaya başladım ...

Önericeginiz bi sey varmı boşa portal acımıyım bende ..

NPV 5 yapcam MP 5 de gircem boss u kesip tekrar portal acıp digerlerini kescem, bi hata yok dimi ?
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

direk şans artmıyor o şekilde girince ama 3 kişi herkes bi set getirince her bossu üçer kere kesmiş oluyorsun dolayısıyla daha fazla düşme şansı

Ben onu kastetmistim zaten :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2-3 kere yapmak lazım dps i iyi çıkan hellfire için. Bir tane craftladım berbat çıktı bende followers a verdim. Bi ara yine 4m verip bir kere daha denerim.
Mesaj tarihi:
ben oyuna tekrar döndüm bi tane meşin üretmeyi başardım ama ancak mp2-3 falan takılıyorum topluca üretmelimiyim yoksa hemen harcayıp denemelimiyim exp icin ringe ihtiyacım varda öneriler nedir
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sadece bende 3 tane machine varsa mesela ama arkadaşımda hiç machine yoksa ikimiz beraber mp10 da kessek über bossları sadece bana mı organ drop verir yoksa arkadaşımada düşer mi?
Hiç bir yerde bulamadım bu bilgiyi biriniz hayrınıza söyleyiverin :)
  • Yeni Oluştur...