Ayfon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Tamam düstü. Foruma gelip aglayinca drop rate artiyo kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dkhasdjkhas öyle olsa gold un zenginlikten geberio olması gerekirdi. ama şöyle bişey var. bir tane hellfire parçası zor düşüo random olarak. misal bana iskelet zor parça atıo gold a zoltun. ayrıca yaptıgın res e göre gelen elitlerin affixlerinin değişmesi de pes artık dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ben demin mp 6 da tek başıma girdim. 8 wipe yedim sonra böyle kite kite kestim 2 boss u anca. hiç bir şey düşmedi gold birde 4 mavi. NPV buff gerekiyor mu girerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gerekiyor tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 lol boşaaçmışsınmakinayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitchDoctor Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 son machineni yapmaya başladım ... Önericeginiz bi sey varmı boşa portal acımıyım bende .. NPV 5 yapcam MP 5 de gircem boss u kesip tekrar portal acıp digerlerini kescem, bi hata yok dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ön sayfalarda yazmislardi. Sansini arttirmak icin 3 kisi ile gir diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 direk şans artmıyor o şekilde girince ama 3 kişi herkes bi set getirince her bossu üçer kere kesmiş oluyorsun dolayısıyla daha fazla düşme şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitchDoctor Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 öylede pek girmek istemiyorum,chatte arıyolar adamda gircem kesin ya biri cıkar ya bi sey olur,olan benin machine olur kesin .. güvenilir birilerini bulsam gircem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 tanımadığın adamle girme. yokmu arkadaşın falan hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitchDoctor Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 diablo oyniyan yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 şu goldbarene mesaj at forumdan sonra oyundan ekle yardım etsin sana. niye derse bas küfürü. forumdan değil ama oyundan bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitchDoctor Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 heh tamam ekliyim bi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Aluriel said: direk şans artmıyor o şekilde girince ama 3 kişi herkes bi set getirince her bossu üçer kere kesmiş oluyorsun dolayısıyla daha fazla düşme şansı Ben onu kastetmistim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 2x Infernal Machine topladim http://eu.battle.net/d3/en/profile/Malystryx-2562/hero/17351694 Hellfire Ring farmlamak isteyen irtibata gecebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 4 Infernal machine var MP7+ uzeri yapacak ekip araniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bikaç tanede bende var gündüz takılıyorsanız bende gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 4m verdim walla uğraşamam diye adam mp10 da boostladı para ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 hellfire ring de heves ettim kastım üzerimdei itemler daha iyi ya. ama kasması eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 2-3 kere yapmak lazım dps i iyi çıkan hellfire için. Bir tane craftladım berbat çıktı bende followers a verdim. Bi ara yine 4m verip bir kere daha denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 15 tane fln yaptım, 2 hariç çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 3 tane yaptım 2 tanesi CC+CD lı cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben oyuna tekrar döndüm bi tane meşin üretmeyi başardım ama ancak mp2-3 falan takılıyorum topluca üretmelimiyim yoksa hemen harcayıp denemelimiyim exp icin ringe ihtiyacım varda öneriler nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sadece bende 3 tane machine varsa mesela ama arkadaşımda hiç machine yoksa ikimiz beraber mp10 da kessek über bossları sadece bana mı organ drop verir yoksa arkadaşımada düşer mi? Hiç bir yerde bulamadım bu bilgiyi biriniz hayrınıza söyleyiverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hepinize düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar