CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 axedice said: moriarty said: adama it's a honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı Öyle dememiştir ya, an honor demiştir. Umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty said: CrescentEU said: moriarty said: imzalı mousepad ne lan. azıcık dışarı çıkın. adama it's an honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı. bu kadar abartmayın olum. yok hayır ağlamıyorum falan ne eheh Adam escapelemedi güzelim, öyle olsa ben kazanırdım ben çıktım direk sıkmıyım insanları diye 4-5k izleyici varmış. . GÜZELİM, whiteranın streaminden izledim senin maçını. Sen onu yazar yazmaz, adam çıktı sallamadan. Büyük bir olay değil zaten öylesine yazmıştım ama hala adamı savunuyosun banane olum elin adamından ahah. Git evlen bu kadar seviyosan Yav oyunu mu bilmiyosun trolluyo musun o çıksa ben kazanırım yav yazdım ve direk çıktım cevap verip vermemesi de çok tın sanki ben adamla konuştum oyundan sonra diyorum sen hala başka diyarlardasın. Ayrıca adam evli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 evli olmasa napacaktın lan AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty said: evli olmasa napacaktın lan AHAHAHAHA Şaka onlar hep şaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Abi starcraft bölümünde neler oluomuş. Bizde stream izliyoruzda adamları düşlemiyoruz napıonuz lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty ne kadar gereksiz bir insanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bir adamın bir başka adama bir başka adam için "Bu kadar seviyosan git evlen" demesi gay olmuyor "Adam evli zaten" diyince gay oluyor anlamadım ki ben bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 anlamıyorsan görmezden gel. ben de anlamadım zaten elemanı görmezden geliyorum, güzelim başlıktan da bi tat alamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 WhiteRa yavaşça gömleğinin düğmelerini çözmeye başladı. Benliğimi büsbütün kaplayan ateş, dalga dalga beynimden kasıklarıma doğru yayılıyordu sanki . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 huun kitle gitsin bari ya zaten geçti bitti gitti bu ne la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 maç 7 dk mı sürmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 CrescentEU said: huun kitle gitsin bari ya zaten geçti bitti gitti bu ne la.. Boş ver sen. Mousepad gelcek miydi sana da? Adresimi yollayabilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bu başlıkta ibnemsi hareketler türedi. yayılmasını engellemek adına erişimi engelleme kararı aldım mahkeme olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty said: GÜZELİM, whiteranın streaminden izledim senin maçını. Sen onu yazar yazmaz, adam çıktı sallamadan. Bizim ki its an honnor deyip direk çıktı oyundan beklemeden, ondan sonra adam ne yapacaktı esc çekmekten başka mousela ekrana kalp mi çizecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yazdıklarımdan tek bi cümle alıp cımbızlarsan öyle anlarsın. Adam yok ağlamayacağım falan tadında takılıyo, bu kadar abartmaya gerek yok bunu söylemeye çalışıyorum http://inciswf.com/nededi%C4%9Fianla%C5%9F%C4%B1lmayanadam.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kardeş haksızsın ve sana laflar hazırladım O mikroyu benden belledin marine'in helmini elledin white-ra gg çekince zergling gibi terledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://coursesite.uhcl.edu/HSH/Whitec/ximages/texts/wordmessages/SarcasmDetector.jpg Gençler iyi çalışıyor mu bi kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Aceace said: CrescentEU said: huun kitle gitsin bari ya zaten geçti bitti gitti bu ne la.. Boş ver sen. Mousepad gelcek miydi sana da? Adresimi yollayabilirim:) Yok ya ben beceremedim bi halt 8dk da öldüm :) Ama eğer kazansaydım sana yollamazdım. Bir an yollardım dicem sandın di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 olur mu lan 8 dk dayanmak kolay mı? ben olsam ilk dakikada monitöre yumruk atıp heycandan altıma sıçardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 silver bir arkadaşımız büyük bir erdemlik göstererek yenileceğinin bile bile böyle bir işe kalkışmış. ve bu olayı burada paylaşmış. yazık bizlere hem öyle bir erdemliği gösteremiyoruz, hemde ağzımıza geleni söylüyoruz. adama gay bile demişiz. şurda hata yaptın burda iyiydin deyememişiz yazık bizlere çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 baybety said: deyememişiz http://media.tumblr.com/tumblr_le9ftbUOMX1qfu4tho1_400.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benim gibi koca bir trakyalının yazısı anca bu kadar olur üj bej. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar