Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hayatında ilk defamı girdin bu bölüme yahu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 starcraftı iyi keşfetti ama bak hemen anladı yani olayın farkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sanirim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi adam gosuyla oynadı yani bişi yapamaması normal sende toss olmasan toss imba diyip çıkardın neyse artık :Ddfd s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mal said: ne biliyim abi nasıl oyunmuş bu adamda herkesi 2-3 dakikada yenecek ne fark var. level farkı yoktur heralde eşit başlıyodur oyun. demek ki baya bi strateji oyunu. suraya ben de takildim karsindaki adamla ayni seyleri yapsan yenilmemen lazim bence. strateji oyunu olduguna gore neyi farkli yapiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi ben whiteranın streamini izledim. daha önce ne starcraft izledim ne oynadım. ama adam çıldırmış gibi bi oraya bi buraya tıklıyodu. farkı o olsa gerek. capoeira yapar gibi indirdi adam bizim 10 noobuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Harikasınız beyler, strateji oyun dünyası burada sona ermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Çünkü chess tadında strateji elementleri işin macro kısmını kapsarken Micro kısmı stratejinle aldıgın edge'i nasıl executeladıgın. 5 stalker vs 5 stalkerda kazanan niye kazanırsa fark o. Elindekileri nasıl kullandıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 mouse'u hizli kullanmakta olay yani edik: degilmis yine de bu kadar oynandigina gore belli patternlari cikmistir diye dusunuyordum ben oyunun nasi baslanir, midgame nasi surdurulur vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yildirimokur said: Harikasınız beyler, strateji oyun dünyası burada sona ermiştir. kötü bişey yok yahu bunda bu kadar alınacak ahahah. oyun çok güzel görünüyor; hatta yok arkadaş ben beceremem diye düşündüm izleyince zor geldi. kimse EN HIZLI MOUSEU OLAN KAZANIYO demiyoki. edit: senko demiş ama ahasdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yani olay adamın macro ve micro olayını herkesten çok daha iyi ve hızlı uygulayabilmesi hemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 çağırın mahalleyi herkes tutsun bi köşesinden ev taşır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Myshkin said: bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca 460 milyon dolarlık bi şirketin başına ceo yapalım lan o zaman oyunda ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 moriarty said: yildirimokur said: Harikasınız beyler, strateji oyun dünyası burada sona ermiştir. kötü bişey yok yahu bunda bu kadar alınacak ahahah. Ne alınması yav, sanal bi oyun için sanal bi ortamda niye alınıyım. Takılıyoruz 00:00'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 moriarty said: Myshkin said: bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca 460 milyon dolarlık bi şirketin başına ceo yapalım lan o zaman oyunda ne işi var İşte güzeliği o starcraftın, bu oyunda iyi olmayı çok istemen ve çok çalışman lazım. Bir sürü mal şansla CEO olabilir ama kazayla SC2 prosu olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Aynen 3 numara bıyık işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ahmet sen yener misin la bu ra denen veledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 valla bu herife gel lan ceo yapıcam seni, fakir rus evinde oturuyosun gördüm arkaplandan anladım desem sc2 proluğunu çöper atar koşarak gelir bence kapitalizmin kucağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senko ancak guitar hero oynasin. hep diger oyunlara camur atiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senko said: ahmet sen yener misin la bu ra denen veledi Veled dedigin adam 30 yaşında la terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 30 yaşında nolifer gfshgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 PastorOfMuppets said: moriarty said: Myshkin said: bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca 460 milyon dolarlık bi şirketin başına ceo yapalım lan o zaman oyunda ne işi var İşte güzeliği o starcraftın, bu oyunda iyi olmayı çok istemen ve çok çalışman lazım. Bir sürü mal şansla CEO olabilir ama kazayla SC2 prosu olamazsın. ben kazayla sc2 prosu oldum vidyoyu izledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Theridone said: senko ancak guitar hero oynasin. hep diger oyunlara camur atiyi uzerim yalniz guitar hero'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sirf seni tokatlamak icin guitar hero ogrenicem seni yenip kariyerimi zirvede birakicam. challenge accepted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar