Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WhiteRa ile maç yapçam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mal said:

ne biliyim abi nasıl oyunmuş bu adamda herkesi 2-3 dakikada yenecek ne fark var. level farkı yoktur heralde eşit başlıyodur oyun. demek ki baya bi strateji oyunu.

suraya ben de takildim
karsindaki adamla ayni seyleri yapsan yenilmemen lazim bence.
strateji oyunu olduguna gore neyi farkli yapiyor ki.
Mesaj tarihi:
abi ben whiteranın streamini izledim. daha önce ne starcraft izledim ne oynadım.

ama adam çıldırmış gibi bi oraya bi buraya tıklıyodu. farkı o olsa gerek. capoeira yapar gibi indirdi adam bizim 10 noobuda
Mesaj tarihi:
mouse'u hizli kullanmakta olay yani

edik: degilmis

yine de bu kadar oynandigina gore belli patternlari cikmistir diye dusunuyordum ben oyunun
nasi baslanir, midgame nasi surdurulur vs diye.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Harikasınız beyler, strateji oyun dünyası burada sona ermiştir.

kötü bişey yok yahu bunda bu kadar alınacak ahahah.

oyun çok güzel görünüyor; hatta yok arkadaş ben beceremem diye düşündüm izleyince zor geldi.

kimse EN HIZLI MOUSEU OLAN KAZANIYO demiyoki.

edit: senko demiş ama ahasdadsad
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca

460 milyon dolarlık bi şirketin başına ceo yapalım lan o zaman oyunda ne işi var
Mesaj tarihi:
moriarty said:

yildirimokur said:

Harikasınız beyler, strateji oyun dünyası burada sona ermiştir.

kötü bişey yok yahu bunda bu kadar alınacak ahahah.

Ne alınması yav, sanal bi oyun için sanal bi ortamda niye alınıyım. Takılıyoruz 00:00'da
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Myshkin said:

bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca

460 milyon dolarlık bi şirketin başına ceo yapalım lan o zaman oyunda ne işi var

İşte güzeliği o starcraftın, bu oyunda iyi olmayı çok istemen ve çok çalışman lazım. Bir sürü mal şansla CEO olabilir ama kazayla SC2 prosu olamazsın.
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

moriarty said:

Myshkin said:

İşte güzeliği o starcraftın, bu oyunda iyi olmayı çok istemen ve çok çalışman lazım. Bir sürü mal şansla CEO olabilir ama kazayla SC2 prosu olamazsın.

ben kazayla sc2 prosu oldum vidyoyu izledikten sonra
  • Yeni Oluştur...