Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WhiteRa ile maç yapçam

CrescentEU

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

ne biliyim abi nasıl oyunmuş bu adamda herkesi 2-3 dakikada yenecek ne fark var. level farkı yoktur heralde eşit başlıyodur oyun. demek ki baya bi strateji oyunu.

suraya ben de takildim
karsindaki adamla ayni seyleri yapsan yenilmemen lazim bence.
strateji oyunu olduguna gore neyi farkli yapiyor ki.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Harikasınız beyler, strateji oyun dünyası burada sona ermiştir.

kötü bişey yok yahu bunda bu kadar alınacak ahahah.

oyun çok güzel görünüyor; hatta yok arkadaş ben beceremem diye düşündüm izleyince zor geldi.

kimse EN HIZLI MOUSEU OLAN KAZANIYO demiyoki.

edit: senko demiş ama ahasdadsad
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Myshkin said:

bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca

460 milyon dolarlık bi şirketin başına ceo yapalım lan o zaman oyunda ne işi var

İşte güzeliği o starcraftın, bu oyunda iyi olmayı çok istemen ve çok çalışman lazım. Bir sürü mal şansla CEO olabilir ama kazayla SC2 prosu olamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

PastorOfMuppets said:

moriarty said:

Myshkin said:

bir yandan karşı tarafın ne yaptığını takip edip bir yandan anlık kararla karşılık verip bir yandan arka tarafta makro yapıp bir yandan savaşta mikro yapması kısaca

460 milyon dolarlık bi şirketin başına ceo yapalım lan o zaman oyunda ne işi var

İşte güzeliği o starcraftın, bu oyunda iyi olmayı çok istemen ve çok çalışman lazım. Bir sürü mal şansla CEO olabilir ama kazayla SC2 prosu olamazsın.

ben kazayla sc2 prosu oldum vidyoyu izledikten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...