fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Demekki paticiğin anketleri her zaman tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi o anket nasıl tutmuyor bariz tuttu sdfs onların yarısı totem ben fenere basıyorum mesela hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ah rıdvan ah koyduk işte çok kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ezgi xxxxx Bu dunyada 2 insani anlamadim.1 allah varken ateist olani , 2 galatasaray varken fenevi tutani ...(: facebook o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 fenn said: Cute said: Kötü top oynandı ama GS koydu malesef ahaha. İyi oynayıp yenilmekten bıkmıştık Ayıp... İyi oynadıl ve yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Red said: abi o anket nasıl tutmuyor bariz tuttu sdfs onların yarısı totem ben fenere basıyorum mesela hep ahah hep maçlardan sonra basıyorum ben de fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Sağlam ekleştirdik. harry neredesin duy bunları duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bizim geçen seneki 2-2 lik maç gibi olmuş ama alex olmıyınca yazık +1 beleş gol avantajını yitirmiş adamlar derbilerdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sostizm said: fenn said: Cute said: Kötü top oynandı ama GS koydu malesef ahaha. İyi oynayıp yenilmekten bıkmıştık Ayıp... İyi oynadıl ve yendik. Maçın hepsini izlemedim o yüzden kesin şudur diyemiyorum ama gözümün önünde birçok gol kaçtı. Fener fark yemediğine sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Harry maçtadır, kombine vardı galiba onun. Gelir şimdi eğleniriz sfdgsdgs Arenadan geliş ne kadar sürüyo gerçi bilmiyorum istanbulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Lancelion said: Sağlam ekleştirdik. harry neredesin duy bunları duy sesim geliyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Yalnız Selçuk şahinin tahtını sallandırıyor bekir TEhlikenin farkında mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bi takımda 2 selçuk olmaz abi, dünyanın dengesini bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 2ci sıraya yükseldik zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yanlız volkan nasıl baraj kurdurdu lan orda ashgfsa.bildiğin volkan sayesinde attık golü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Akito said: okuyonuz mu acaba yazdıklarınızı falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sostizm said: harrykewell said: futbol fakirleri ; Üstat gerilmiş biraz :) Derbi heyecanı olur o kadar. yahu bunu da mı görmüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 harry heralde maça gitti fatih terime lanet yağdırmaya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 aman harry uzak kalsın hep haksız diye internetini falan kesmişler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Esnaf said: yanlız volkan nasıl baraj kurdurdu lan orda ashgfsa.bildiğin volkan sayesinde attık golü :D volkan cpu ya karşı oynuyo sandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hep haksız diye internetini kesmiş olsalar forumun yarısı giremezdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 5 puan farkla liderizzzzzzzz* *Antalyanın maçı hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 rıdvan ne boş konuşuo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar