Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://store.paniniamerica.net/sports/basketball/trading-cards/2012-13-threads-nba-24-pack-box-retail.html şunu istiyorum, ama site türkiye'ye yollamıyor. böyle aracı siteler vs. vardı zamanında alıp yolluyorlardı. Güvenilmez gerçi de asdfdsa ya da bu ürünü benzer fiyata avrupa'da falan bulabilir miyim böyle kutu olarak? panini'ye mail attım bu arada, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben amerikadaniste kullanıyorum 3-4 seneden beri. 4 günü geçtiği olmadı amerikadan gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yani güvenilir değil mi? Sorun yaşamam hiçbir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yok bişey olursa gel parasını benden al o kadar güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ebay de aradın mı ? Belki oradaki satıcılar yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi niye yine böyle dandik şeylere para veriyosun yazık ya. bu adam eskiden de böyleydi. değişmemiş. adfsdflşs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 co.uk ve .de'de çok pahalıya geliyor. .com'dan Türkiye'ye yollayan bir kişi var, düz posta ile yolluyor ve 130 dolar fiyat çekmiş box'a kargo ne kadar tutuyor peki? ortalama şu tip bir kutu için diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 "roket adam" said: abi niye yine böyle dandik şeylere para veriyosun yazık ya. bu adam eskiden de böyleydi. değişmemiş. adfsdflşs kardeşim her gece nba'den ekmek yiyoruz, bırakta olsun asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 standart usps için 3-5 usd tutması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 edit asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Masakari said: standart usps için 3-5 usd tutması lazım ptt iç etmez değil mi? gümrükte diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 track id ile gönderirse etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 etmez ama çok beklersin. ayrıca trackli hiç bi şekilde 3-5 usdye alamaz. en az 15usd de sen ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 normalde 10-12 gün arası geliyor ama malum yılbaşı gecikebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 o kutunun boyutlari ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bilmiyorum abi, ama çok büyük değildir tahminen. 36 paket, her paket yarım cm kadar kalın olsa, 2 sıra dizseler, kutu boyutu falan desek 10cm olsa yüksekliği genişlikte bi 15 cm falan olur sanırım, o kartlar büyük çünkü. nette buldum şimdi; şöyleymiş http://i.ytimg.com/vi/PbDY53lZ_00/0.jpg 4 sıra diziyorlarmış birde, 2 üst 2 alt ALTINDAN KALKAMADIM, fazla büyük değil ama anladığım kadarıyla asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Panini Türkiye'den gelen cevap said: Merhabalar, Öncelikle ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı size teşekkür ederiz. NBA 2012/13 sezonunun ile ilgili bilgi almak istemişsiniz. Şöyle ki; NBA2012/13 sezonu albümü başlangıç paketi ve çoklu paketi Aralık ayı sonunda piyasaya sunulacaktır. Ayrıca 24lük çıkartma kutusunun satışı ofisimizden gerçekleşebilecektir. İlginize tekrar teşekkür eder, Saygılar dileriz. Lan oğlum ürünün adını Panini ABD'den direk copy paste yaptım, trading card seti dedim. Sen bana sticker gelecek diyorsun. Sonra niye Türkiye'de kimse Panini almıyor, niye böyle koleksiyonerlik, takas vs. yok. Al işte... Adamların bildiği tek şey sticker, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 eğer Istanbulda ikamet ediyorsan DHL Borderlinx diye bi olay var. Onunla getirtebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sorunu cevaplamis, ayrica stickerdan bahsetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi su bla bla muhabbetinide bi turlu anlamam nedir bu english bilmemmne ozentiligi suna gibi gibi yada vesir yada turevi seyler kullansakta dil kulturumuz gelisse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ne diyelim hadi söyle? falan filan yazarsak uzun oluyor. böyle birleşik yazılacak bir şey söyle. bılabıla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 moriarty said: ben amerikadaniste kullanıyorum 3-4 seneden beri. 4 günü geçtiği olmadı amerikadan gelmesi. kozmetik geçermi ? drugstore.com dan alıcaklarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kozmetıgın gecme sansı yok. patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gümrük çalışanı tanıdıkla geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 poponuza skup geçirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar