KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ne meşhur oldu şu ilçe de he?! istanbul'un içinde ve aynı zamanda dışında...yazları bana biraz bodrum'u hatırlatıyor. ve tabii errrrgenekonnnnn fakültesi de orada. havaalanı yapılacak diye uzun süre dedikodu gazetesi çalıştı. sonra sultan geçen sene "karadeniz'i marmara ile buluşturacağım arkadan dolanıp" gibilerinden bir şeyler söyledi. çatalca'dan itibaren yine bu silivri'ye odaklandı gözler. yarın hava buz gibi olacakmış. silivri'de ki fakültede ki yüzbinler bakalım nasıl ısıtacaklar silivri'yi. selam olsun yurdunu seven herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ç for çetintaş dendi mi ? "Halk hükümetten korkmamalıdır, hükümet halktan korkmalıdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 niye korksun abi, adamlarin ordusu var, polisi var. oyle sacma sey mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 oo çeto başkan gelmiş che to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 13aralık 9damı ne silivriye gidiyorlardı bugun 10dakkada cevahir'in önünden geçemedim kalabalık bık bık yaptılar arkasından dolandım hepsini bi güzel döverler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çetin abi silivri de güzel fanfinifinfon oteli önerirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 silivri'liyim anne tarafından. bende sandım bişi sordular heralde. cevaplıyım diye geldim. hiçbişi anlamadım asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Theridone said: oo çeto başkan gelmiş che to che arjantinde hey, hop, pist gibi bisey demekmis. hey ceto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yaw çeto aç bi efes keyfine bak bu saatte B)- hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Adam silivrinin ısınmasına takılmış sdfdfa. Versinler kalorifer projesini bi incele çeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aquila said: Theridone said: oo çeto başkan gelmiş che to che arjantinde hey, hop, pist gibi bisey demekmis. hey ceto! hey aquila! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Çoğunuzun olan biten hakkında öğrendiği herşey Çetintaş abi sayesinde oluyor gibi hissediyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Tek başıma gidecek olmam çok koyuyor yahu orada birlikte gaz alış verişi yapabilecek bir arkadaşım olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Biz kalabalığız, gel bul bizi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Aket-Atum said: Çoğunuzun olan biten hakkında öğrendiği herşey Çetintaş abi sayesinde oluyor gibi hissediyorum bazen. allah razı olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 valla çetintaş da olmasa ülkede neler oluyor bilemeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kendine haksızlık etme çiçeğim. sen de bilgilendiriyorsun bizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 estaĞfurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bi ara konu dışı olarak hep beraber toplansak ve bi güzel bilgilensek ne dersiniz huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 olmaz çetintaş döver beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yok ya bence yapmaz öle bişi. ona gözlük ve sigara veririz default güler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 uzun parliament olacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar