Anhora Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Jaex said: Yazdığım ShareX isimli program a DNS değiştirme aracıda ekledim sırf bu yüzden, böylece kolaylıkla Google DNS vs. ayarlıyabilirsiniz: Güzel program (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 lightshot iyi ya screencap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 samaella said: lightshot iyi ya screencap için Lightshot arkaplanda resimleri imgur a upload edip sonra kendi sitesine resimi gömüp etrafınıda reklamlarla kaplıyor. Fakat benim yazdığım ShareX isimli programda resimi imgur a upload edip direk resim linkini kopyalıyor panoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Jaex said: samaella said: lightshot iyi ya screencap için Lightshot arkaplanda resimleri imgur a upload edip sonra kendi sitesine resimi gömüp etrafınıda reklamlarla kaplıyor. Fakat benim yazdığım ShareX isimli programda resimi imgur a upload edip direk resim linkini kopyalıyor panoya. Yazdığın mı ? senmi yaptın ShareX i ? Ahah harbi lan semişsin... okadar teşekkür ettik sana :) Feedback çok hızlı anında bug var diyince döndü adam n1 Support... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Editor said: Jaex said: samaella said: lightshot iyi ya screencap için Lightshot arkaplanda resimleri imgur a upload edip sonra kendi sitesine resimi gömüp etrafınıda reklamlarla kaplıyor. Fakat benim yazdığım ShareX isimli programda resimi imgur a upload edip direk resim linkini kopyalıyor panoya. Yazdığın mı ? senmi yaptın ShareX i ? Ahah harbi lan semişsin... okadar teşekkür ettik sana :) Feedback çok hızlı anında bug var diyince döndü adam n1 Support... Evet ShareX i ben yazdım. Şimdi Chevereto yükleme siteleri listesi ekliyordum ShareX e, senin sitenide ekledim oraya: O arada imzandaki nixniz nickini hatirliyorum 12-15 yıl önce CS epey oynamıştık sanırım senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 fes ve insta patladı galiba 5 dakikalğana bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar