manve Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Normalde haftada 3 gun futbol oynuyorum ama gecen hafta baslayan bir sorunum var su an. Gecen haftadan once 1 hafta falan cok les beslendim, gunde 1-2 ogun ve o da genelde hamburger sandvic falan. Sali-Persembe ve cuma gunleri futbol oynuyorum fakat gecen sali gunu kosmaya basladiktan 5 dk sonra sag ayagima ozellikle diz kapagi ile bilek arasina acayip bir kramp girdi, hani tam kramp da degil, kosarken cok bir sey hissetmiyorum ama durunca cok pis agri yapiyordu. Yorgunluktandir diye dinlendim baya beslenmemi de duzelttim bu arada fakat bugun gene oynarken aynisi oldu. Biseyler baya eksilmis gibi geliyor benim vucutta, bunun nedeni ne olabilir? Hani krampin genel nedeni su eksikligi diye bir sey okumustum ama gayet yeterince su icen birisiyim. Bir vitamin veya mineral seviyesindeki azalma buna neden olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kırmızı et yiyormusun son zamanlarda B12 eksikliğindende olmuş olabilir ama doktora görünmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben uyurken giriyor kramp. daha beter. acıyla uyanıyorsun. 2-3 defa oldu son 2 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kirmizi et haftada bir kez falan aliyorum ama oyle evde falan degil, disarda hamburger falan olarak genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Hamburgerdeki et et miki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hamburger saglikli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Olmaz abi kramp bundan olmuyor olsa bile sen bi benexol al 50 tane var içinde 11 tl filan. Hergün ondan 1 er adet sabah akşam iç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 potasyum eksikliği olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yüzde 90 potasyum, yüzde 10 b vitamini eksikliği. Kepegi bol ekmek tüketimi ile ikisininde önüne gecebilirsin şuanki durumu atlatinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Hmm kepekli ekmege abanmak lazim o zmn :/ bakalim 1 hafta dinlendirdim vucudu, bu aksam ki macta yeme duzeni ne kadar faydali oldugunu gorcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ısınma açma germe yeteri kadar yapmamissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 muz+soda kombosu iyileştiriyo diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 potasyum al biraz muz kemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bende de mekik çekerken deli gibi bir baş dönmesi oluşuyor acaba nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hamburgere kırmızı et denmiş daha geçen forumda bi resim vardı onun üstüne cuk oturmuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yaw hamburger dedigim fast food degil, su hayvan gibi olan resturant burgerlerinden :) artik iste o ne kadar sayilirsa diye dedim :) sundan iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 restoranda yiyince fastfood olmuyor mu abi hamburger patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 vitamin, mineral güzel gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar