Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mimmatar ammar tarzı char arıyorum sp 50 civarı

balrog32

Öne çıkan mesajlar

Tears said:

Aluriel said:

Tears said:

yoo ewar skilleri droneları gemileri gunnery bonusları oldukça farklı, ek olarak matar gemilerinin birçoğu shield, amarr ise armor buna dayanarak yazmıştım ben

amarr ve minmatar birbirine düşman olmasının senin train ettiğin skillerle alakası nerde peki?

droneların, ewarın, armor/ shield tank olmanın da alakası yok aynı şekilde çünkü ne train edersen onu kullanıyorsun. amarr karakter açıp missile ve shield train edebilirsin istersen illa laser ve armor tank kullanmak zorunda değilsin amarrsın diye

Hocam sen bu oyunu bildiğine eminmisin ?

Ne anlamı kaldı lazer gemisine farklı silahla donatmanın? yada çok opsiyonel değişik anlamsız işler peşindeysen onu bilemiyecem. Tabiki ne skill kasarsa ona binecek o yüzden adamı uyardım 2 ırk birbirinden farklıdır diye, adam anladı sen anlayamamışsın.

Birbirine düşman olayıda; ona göre oyunun mekaniklerini oluşturmuşlar. Biraz incele istersen, oyun sandbox anladıkta okadarda uçma.

yok abı sanki böle agresif cıkmıs gibi olmusum ben pardon öle oslun istemedim.

lakin gercekten 4 ırk arasında en rahat gecis yapaılabilinecek iki ırk amarr ve minmatar. caldari zaten missile kasmak sart, gallantede ciddi drone birikimi gerekiyor. ewar icin hallantede caldaride kendine özel ewarları var ve kendi skill yükleri var, amarr ve minmatarınkiler genelde kullanılanların güclendirilmiş halleri.

sonucta minmatar zaten sp olarak fazla yüklü bir ırk ama amarr ile gecişi rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar arkadaşla
Ben Amarr ya da mimmatar bir char arıyorum ...
lütfen bununla ilgili birşey atalım rica edicem...
yoksa bu konu bitmez ...ben de bu oyunu bir hayli zamandır oynuyorum 1 seneden fazla oldu...Amarr ve mimmatar olmaz diye birşey de yok...ırkların düşman oluşu filan ....
teşekürler
Sosyal ağlarda paylaş

Minmatar yazarken n-yerine m- harfi koyması bu adamın eve forumlarından karakter bakıp alamayacağını çıkarman enteresan..Kendisi arkadaşımdır..Senin ve diğer arkadaşın(Suark)anlaması gereken konu,karakteri isk ile değil Tl ile almak istemesidir..

Aluriel said:

minmatar yazamayan adama eve forumlarından bul diye tavsiye vermek çok iyiymiş yalnız
Sosyal ağlarda paylaş

Düzeltme...SUARK değil SADMAN olacaktır...

Argent76 said:

Minmatar yazarken n-yerine m- harfi koyması bu adamın eve forumlarından karakter bakıp alamayacağını çıkarman enteresan..Kendisi arkadaşımdır..Senin ve diğer arkadaşın(Suark)anlaması gereken konu,karakteri isk ile değil Tl ile almak istemesidir..

Aluriel said:

minmatar yazamayan adama eve forumlarından bul diye tavsiye vermek çok iyiymiş yalnız
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş her iki konuda bariz spam yaptığı için biraz sert daldım konuya, normaldir.

Ayrıca kendisinin şu sözüne istinaden; "Ben Amarr ya da mimmatar bir char arıyorum ...
lütfen bununla ilgili birşey atalım rica edicem..."
eve forumlarına yönlendirdim. Malum burada pek fazla char satılmıyor. Amarr ve minmatar olarak filtrelendirdiği için uygun char bulma şansını yarı yarıya düşürmüş olduğunu varsayıp direk kaynağa yönlendirdim.

"mimmatar" ve "ammar" yazıdğını da yeni farkediyorum. Çok da önemli bi mesele değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...