Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 gondun rahibi olan ve türlü türlü garip icatlar yapan bir gnome oynatmak için hangi featler alınmalı?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla eşya yaratmayı sağlayan featlere ağırlık ver derim :Brew potion craft wand fln filan..yada skill focus(craft) ta alabilirsin tabii...büyülerindede level 0 olan mendingi eksik etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 craft skillerine ağırlık vericeksin gemcuttingdir, hede hödödür. ama büyülü eşyalar yapmanı sağlayacak featler alma, gond malum büyüden hoşlanmıyor pek işlevi gereği:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bir kısıtlama getirme kendine sadece karakterin inancı yüzünden. Olabildiğince eğlenebileceğin bir şey yarat olsun gitsin. Aman "ben gond'un rahibi" konseptinden çıkmayacağım deme sakın. Gün gelir DM hikayeyi kaydırır, karakterini değiştirmek istersin ve elinde "gond'un rahibi" kalır. Tadın kaçar.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 gondun rahbi dedim çünkü 3rd edition fr settingde gondun rahiplernin sürekli icatlar yaptığı yazıyodu[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar