Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 80 Elementalist : videoda gördüğünüz exotic pvp set. Çantasında scepter build için exotic scepter var. Crit için berserker setden bir kaç parça var. 20 gold var. 500 er tane yemek var (tanesi 2.5gümüş felandı) 3 yada 4 tane çanta slotu açık (tanesi 400 gem idi) 250 badge felan. Magic find rare set + exotic runelar ile şuda elementalistimin 1 saatlik pvp si. (seçmece sahneler değil. Öyle girdim 1 saat çektim. Başlangıçta konuştuğum 2 yeri hızlandıracağım diye kesmişim, eklemeyi unutmuşum) 80 thief Cond. Damage seti + 4x exotic cond. dagger + 1 tane exotic pistol. Fiyat: 75 tl. İş bankası hesabına havale istiyorum. Mümkünse 1-2 tl havale parasını benden kesmeyecek birisi satın alsın :D. server gandara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 refund vardı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Varda başka bir kredi kartıyla alınmıştı. Refund edersem ona gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 60 tl GEEEEEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ödemeyi "iş bankası" bankamatiklerindende yapabilirsiniz, isteyene PTT de verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 satılmıştır (1 kez olsun pati müşterisi havale ücretini ödeme içinden kesmese dişimi kıracağım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar