Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Malum kış geliyo sweatshirt leri falan cıkarıyodum üst raftan asagıya koymak için.4-5 tane aynı marka sweatshirt um var marka veriyim şimdi..İçindeki etikette Made In Turkey yazıyodu fakat bu made in turkey yazısını ordan koparabiliyosun.böle hani formları yırtmak için yapılan kolay bölümler olurya hemen yırtarsın.O sekilde yapmıslar etiketin made in turkey bölümünü. Şimdi ayıp bişeymi yani bu sweat bizim memlekette yapıldıysa. Niye oraya o sekilde bir olay yaratırsınki.Millet cıkartıyodur o made in turkey bölümünü.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Garip tabi. İlk defa duyuyorum böyle birşeyi. Ama boyun bölümündeki etiketi çıkartma şansım olursa ne lursa olsun çıkartırdım. Yine de dediğin başık açısına göre düşünürsek... Garip. Üzerinde düşünmek gerekli mi? Bilemiyorum bunu işte[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: aquila, 14 Kasım 2004 23:49 tarihinde demiş ki: sweet deil sweat bide o arkadaki kismi bazen ozellile yirtiyorum cunku rahatsiz edici olabiliyo... pardon düzeltiyorum hemen sweet e gitmiş elim.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 evt rahatsız edebiliyo onun içindir Öbür türlü ise oha yani =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Başka bir bakış açısı: Ben asla etiketin üzerinde ne yazdığına dikkat etmem. Ama eğer sökülmesi için bir etiket yapmış olsalar kesinlikle söker ve dikkatle üzerinde yazana bakarım ;) Bence boşuna alınganık ve gerilim yapıyoruz.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Etiketin rahatsız edicek bir durum yok.Tam bir etiket düşünün Made in Turkey yazısının oldugu yeri adamlar yırtılabilir sekilde bölmüş.Neden böle bir olay var anlamadım gerçekten..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 markasını sölermisin?[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Quicksilver[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya bırak yırt gitsin etiketi[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kaşındırmaması için olabilir mi ki acep? iyimser bi bakış açısı;)[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 politik bi oyun işte turk malı kullanmayın dio basit gibi gorunuo[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 iyide bu mallar bizim ülkede üretilmiyomu.Ben öle biliyorum suan quicksilver ve billabong türkiyede üretiliyor.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 eh işte üzerinde made in turkey yazıyormuş..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 elexae türkiye dısından geldigini söler tarzında bir mesaj attı sanırım ben o yüzden onu yazma geregi duydun.Yani dışardan gelipte üstüne o etiketi basıp bir oyun seklinde durum yok yani.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Öne çıkan mesajlar