kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Selamlar, TR'de PayPal ile ödeme alabiliyoruz sanırım müşterilerimizden artık. Bayadır bakmıyorum ,eskiden yoktu sanırım artık aktif. PayPal dışında uluslararası ödeme almak için hangi güvenilir araçları kullanabilirim , komisyonu daha düşük olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sanal kartlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 BKM Express diye yeni birsey cikti, Turk PayPal gibi bir sey. Uluslararasi demissin ama. Google Wallet bize odeme yapiyor mu arastir, baska da bilmiyorum guvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Google Wallet olacağını sanmıyorum , vergi kavgaları yüzünden navigasyon hizmeti bile vermiyorlar , sanmıyorum ki finansal hizmet versinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 neden uluslararasi? sektor sebebiyle mi yoksa baska bir sey mi var? ona gore tavsiye vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sektör sebebiyle , yurtdışından para alıyoruz hep. Yurtiçi satışımız yok . Genelde banka transferi ile geliyor ama 1-4 K USD arası ödeyebilenlere kredi kartı seçeneği de sunalım bari dedik . Swift masrafı ve süreci daha masraflı olabiliyor bazen , alternatif iyidir pratik olur diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar