dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 iyimiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 halbuki şikayet ettim bu ne skim başlık diye ama hiç değişmemişler bile! şimdi ne bu anime, kavgalı dövüşlü güzel bi şey mi yoksa lisede falan geçen aşk animesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 aladdin var alibaba var sinbad var cin var bir de kızıl saçlı güçlü abla var bildiğin temiz adam dövüyor, seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 14 abi türkiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 AliBaba-kun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ninja-sama tavsiyesiyle baslıyorum çarşamba spamlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Akito said: 14 abi türkiye ? AtaBalbadd-kun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 alibaba atatürkmüş lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 dun bakinayim dedim, bayagi cheesy durmasina ragmen cezbetti. karakter tepkileri fma'ninkilere benziyor. sevdim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 son bölüm spoylırı şindubaddo adam gibi adam ya. yurtta sulh cihanda sulh takılıyor. kötü macileri yenince geri gelmeleri olayı da sıkmaya başladı. aribaba-kun'un kaşşim'i ve kardeşini affetmesi hiç yakışmayan hareketlerdi. kendi halkına kıyan insanları nasıl böyle kolay affeder ? tatlıya bağlayacaz derken karaktere kralsı özellikler vermemek nedir ya. şindubaddo'yu örnek alır umarım. kral gibi kral istiyoruz arhadaş. kaşşimi doğricaktı o. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahahah akito direk japonca mı izliorsun abi isimlerde koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ingilizce altyazı herkes gibi yalnız telafuzlar aşırı tatlı aladdin "aribabakun" diyince bitiyorum mesela. genelde gülümseyerek diyo bi de saf bi şekilde. yine de kaşşim'i affetmeselermiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 en azından öldü gitti, bi de kurtaraydı demonun içinden o zaman ben de bu ne lan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Arkadaş hiç beklemediğim bir şekilde süper anime çıktıya la .. çizimler müzikler konusu falan acaip sardı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 seslendirmeler inanilmaz kotu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 seslendirmeyi bilemem o kadar eleştirmen potansiyelim yok ama anime beni sardı hatta süperdi bi günde 17 bölüm izledim haha .. İlk bölümler biraz allah allah diyosun izlesemmi izlemesemmi falan oluyosun olma izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yok geldim son bolume ben de. cerezlik izlerim bundan sonra. sinbad'i sevdim. feyzli bi' abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sinbad ı anlatan bi manga yayınlamışlar bluray le konu Released with the first DVD & Blu-ray, it tells the story of Sinbad's early life, when he captured the first Dungeon, Baal. http://mangafox.me/manga/sinbad_no_bouken_prototype/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 her bolum yeni boy memelerle ilerliyor seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thatplottwist Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 son bolum bayagi iyiydi. karakterler uzerinde biraz daha dursa, adam akilli bi' seri haline gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bolum sonu bayagi iyiydi. guzel actilar hikayeyi. cok civimadan sezonu bitirmeleri de mantikliydi. allah tier gay transformation'dan sonra, iki dakikada dovduler, daha beter oldu da, bolum sonu yeni karakterleri gostermesiyle gonul aldi. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 mage ablanın memeler pörtledi göremedik ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 2. sezon ne zamanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sonbahar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar