Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
halbuki şikayet ettim bu ne skim başlık diye ama hiç değişmemişler bile! şimdi ne bu anime, kavgalı dövüşlü güzel bi şey mi yoksa lisede falan geçen aşk animesi mi?
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

son bölüm spoylırı

şindubaddo adam gibi adam ya. yurtta sulh cihanda sulh takılıyor.

kötü macileri yenince geri gelmeleri olayı da sıkmaya başladı. aribaba-kun'un kaşşim'i ve kardeşini affetmesi hiç yakışmayan hareketlerdi. kendi halkına kıyan insanları nasıl böyle kolay affeder ? tatlıya bağlayacaz derken karaktere kralsı özellikler vermemek nedir ya. şindubaddo'yu örnek alır umarım. kral gibi kral istiyoruz arhadaş. kaşşimi doğricaktı o. olmadı.

Mesaj tarihi:
ingilizce altyazı herkes gibi yalnız telafuzlar aşırı tatlı aladdin "aribabakun" diyince bitiyorum mesela. genelde gülümseyerek diyo bi de saf bi şekilde. yine de kaşşim'i affetmeselermiş keşke.
Mesaj tarihi:
seslendirmeyi bilemem o kadar eleştirmen potansiyelim yok ama anime beni sardı hatta süperdi bi günde 17 bölüm izledim haha .. İlk bölümler biraz allah allah diyosun izlesemmi izlemesemmi falan oluyosun olma izle :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sinbad ı anlatan bi manga yayınlamışlar bluray le

konu

Released with the first DVD & Blu-ray, it tells the story of Sinbad's early life, when he captured the first Dungeon, Baal.

http://mangafox.me/manga/sinbad_no_bouken_prototype/
Mesaj tarihi:
bolum sonu bayagi iyiydi. guzel actilar hikayeyi. cok civimadan sezonu bitirmeleri de mantikliydi.

allah tier gay transformation'dan sonra, iki dakikada dovduler, daha beter oldu da, bolum sonu yeni karakterleri gostermesiyle gonul aldi. aferin.

• Yeni Oluştur...