Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Şimdi 2 adet elektro var ikisinin tremolo kolu ve arka kapağı yok: 1.ibanez grg170 dx: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110 2.ibanez rg 350dx (2007) http://www.ebay.com/itm/Ibanez-RG-350-DX-White-Electric-Guitar-RG350DX-/221018401158?afsrc=1&nma=true&si=WTQt2QBqjiOisvEid4EvPDWA3oo%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Şu resimdeki gibi bir arka kapak arıyorum.Türkiye de(aldıgım yer de dahil) satan bir dükkana rastlamadım. Yurtdısından(ebay vs.) alabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben mydukkandan 170dx aldiğimda tremolo kolu ve arka kapak(gitarın arkasındaki yay görülen yeri diyorsun sanırım) ile birlikte geldi. o açıdan mydukkana bir mail ile sorabilirsin. sattıklarına göre bir şekilde yedek parçalarına erişimleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 mydukkandakinin arka kapağı olmadığını kesin biliyomusun? resimlerde göremedim hiç arkadan. Tremolo kolsuz zaten satmazlar ya zannetmiyorum. Ben arka kapak çıkık kullanıyorum. Arada yay ayarı yapmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 İlk alındıgında vardı tabi ikisinde de arka kapak ve tremolo.Sonradan kaybedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 O tip malzeme satan yokmudur. Al kes kendin yap tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Yav ne ugrascam onla , kendım yapsam gorunusu berbat olur. Hazır yapılmısı var kesın bır yerlerde ama bulamadım daha.Bıraz daha arayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bunları su jetiyle keserek istenildiği gbi satan bi eleman vardı turkrock.com satış bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar