Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ortamında nasıl yapılır

Ulgio

Öne çıkan mesajlar

babacum erkek yahu..

bongosu yok ki onun abi..

bongo kadınlarda çalınıyor.
taşaklılarda değil ya..

sen kıza odaklan bence.

gidip regular bi sohbet et. zaten regular sohbet sayısı artınca işin rengi değişir.

biraz daha yakınlaşınca bongonun rengi kırmızıya dönüyor
çalınacak renk mor ama.
erkenden çalma sakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Arkadaşlar taze taze son muhabbeti söylüyorum:

-Merhaba, nasılsınız vs (klasik)(ben)
-İyiyim vs(klasik)(Kız)
-Bu haftada gelemedim hiç yanınıza...(ben)
- Evet bende sordum ama hiç gelmedi bizde bilmiyorum nabıyor dediler...(kız)
-Bugün gelirim o zaman,biraz laflarız...(ben)

Comments?

nasılsınız ne abi samimi ol az. naber bebeque filan dicen B)-
al götür bi cafeye kızı, nero/starbucks filan bi kahve ısmarla. kız hakkında info edin sohbet arasında. kendi güzel donelerin varsa kendinden bahset ama öküz gibi değil, sanki başka bişey hakkında bahsedioda arada bunları söylemek zorunda kalıo ayağı. özgüven önemli, bütün sürece hakim ol, çekingen durma. atıyorum kahve söylerken bile kreması olsun olmasın gibi özelliklerini belirt. hesabı sen öde, mümkünse kahveleri taşı. rahat davran. kendini kasma. varsa stres filan hafif alkol al (hafif dedik)
Sosyal ağlarda paylaş

abi sizde ilaç yok mu ya?
alkol ne?

so 1640s gerçi daha öncede alkol bu işler için kullanılıyordur.

araya reklam al işte..

kızı yatağa yatırdıktan sonra Bongo'sunu bizden alabileceğin Bongo yağı ile önce biraz yağlamalısın! yuvarlak hareketler ile..... usulca... sonra bongo çubuğunu çıkartıp bongoyu dövmeye başla....

bongo yağına link de koyacaksın ki senden alsın adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

-İyiyim vs(klasik)(Kız)

Comments?

öncelikle bu siz olayını kaldırman lazım, laflama sırasında konuyu bir şekilde ilişkilere getir, durumunu anlarsın, ayrılmış mı ayrılmamış mı , beklentileri ne vs.. ona göre yolunu çizersin,

he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Ulgio said:

-İyiyim vs(klasik)(Kız)

Comments?

öncelikle bu siz olayını kaldırman lazım, laflama sırasında konuyu bir şekilde ilişkilere getir, durumunu anlarsın, ayrılmış mı ayrılmamış mı , beklentileri ne vs.. ona göre yolunu çizersin,

he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım...

Abi kızın erkek arkadaşı yok,feysten göründüğü kadarıyla.İlişki şeyi olarak demiyorum, hiç bir foto ya da benzeri şey.
Kuzenleriyle(2 kız 2 erkek) foto çektirmiş kısmetler kapanmasın kuzenlerleyiz filan yazmış hatta.

ARtık nasıl denk getiririm bilmiyorum ama bi konuşma fırsatı arayacağım, o kadar insanın yanında böyle samimi muhabbet edilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...