BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bongo önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 İLk önce sende antrenman yapsam çok daha rahatlarım herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Adam alındı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 babacum erkek yahu.. bongosu yok ki onun abi.. bongo kadınlarda çalınıyor. taşaklılarda değil ya.. sen kıza odaklan bence. gidip regular bi sohbet et. zaten regular sohbet sayısı artınca işin rengi değişir. biraz daha yakınlaşınca bongonun rengi kırmızıya dönüyor çalınacak renk mor ama. erkenden çalma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 OLM NORMAL Bİ KIZLA ÇIKMADIN MI HİÇ? GİT KONUŞ! aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ney nasıl yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 lütfen bongomu çalmayın, keza yok :( olsa valla dükkan sizin ama yok, varsa da bana kadar var kardeş bu ay çekler hep geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ulgio said: Arkadaşlar taze taze son muhabbeti söylüyorum: -Merhaba, nasılsınız vs (klasik)(ben) -İyiyim vs(klasik)(Kız) -Bu haftada gelemedim hiç yanınıza...(ben) - Evet bende sordum ama hiç gelmedi bizde bilmiyorum nabıyor dediler...(kız) -Bugün gelirim o zaman,biraz laflarız...(ben) Comments? nasılsınız ne abi samimi ol az. naber bebeque filan dicen B)- al götür bi cafeye kızı, nero/starbucks filan bi kahve ısmarla. kız hakkında info edin sohbet arasında. kendi güzel donelerin varsa kendinden bahset ama öküz gibi değil, sanki başka bişey hakkında bahsedioda arada bunları söylemek zorunda kalıo ayağı. özgüven önemli, bütün sürece hakim ol, çekingen durma. atıyorum kahve söylerken bile kreması olsun olmasın gibi özelliklerini belirt. hesabı sen öde, mümkünse kahveleri taşı. rahat davran. kendini kasma. varsa stres filan hafif alkol al (hafif dedik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi sizde ilaç yok mu ya? alkol ne? so 1640s gerçi daha öncede alkol bu işler için kullanılıyordur. araya reklam al işte.. kızı yatağa yatırdıktan sonra Bongo'sunu bizden alabileceğin Bongo yağı ile önce biraz yağlamalısın! yuvarlak hareketler ile..... usulca... sonra bongo çubuğunu çıkartıp bongoyu dövmeye başla.... bongo yağına link de koyacaksın ki senden alsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ya bana farketmez kız'ı yakalarsada satçak ürün var, kız'ı kaçırırsada masturbatör satarım :P maksat kardeşimizin işi görülsün. ama iyi dedin ben bi bakayım stres azaltan ürün var mı piyasada stok'a sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hasdf konu çok pis bir yere giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bence adam harbiden küfredicek artık size. rezil ettiniz güzelim konuyu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mastürbatör ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bu arada adama "git konuş" dendi" "aman abi iş yeri sakat" dendi hani bir konsorsiyum sağlanamadığı için adımız hıdır elimizden gelen bıdır.. ben de "git konuş, flörtleş en kötü friendzone olursun" diyenlerdenim de sakalımız yok, saç var ama böl böl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Joker baboli sağolasın, eyvallah. Neyse aşılması gereken bir eşik var o eşik aşıldıktan sonra heavy artillery bombardment gelicek o başka bişey zaten. Özgüven dediğin adeta yağmur olup yağacak. Mesela sadece o zinciri kırmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bana yahut babacuma teşekkür edilmemiş. üzücü bu tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Eyvallah babacum sana da teşekkürler :) Dasaaayı allaha havale ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi kalbimi kırıyorsun ama ya.. oh fuck.. zaten önceden kırılmıştı. T___T hmm ok.. sanıyorum ee hmm.. tamam.. pffff.. galiba ben çıksam iyi olacak huh? gömleğimi giyeyim de atıma binip gideyim o halde. eeeernnn.. peki. iyi günler. e sağlıcakla kalın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hmmmzzz. Burdan efsane paragraflara taşımamız gereken çok fazla şey var. Gerçi bir sc3 yolda değiller ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi kız "ben de sordum hiç gelmedi niye" falan demiş hala eşik zincir falan diyosun, zincirleri kız kırmış çoktan, eşikler aşılmış, dağlar delinmiş. kızı yalnız yakalaman önemli ki "gel starbaksa gidelim" diyebilesin, başkasının yanında çok absürd olur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaa neden teşekkür almıyor? o da bongosunu çal demiş ateşlemiş gazı vermiş o konuda ben de ulgio ya kırıldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaa ya bütün katkılarından dolayı pati ailesi adına teşekkür ediyor ve bu ödülü ona layık görüyoruz. http://2.bp.blogspot.com/_Uw0wXyF4o-Q/TERpGJabl3I/AAAAAAAAAoA/vwIwMTzf2ug/s1600/award1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ulgio said: Arkadaşlar taze taze son muhabbeti söylüyorum: -Merhaba, nasılsınız vs (klasik)(ben) -İyiyim vs(klasik)(Kız) -Bu haftada gelemedim hiç yanınıza...(ben) - Evet bende sordum ama hiç gelmedi bizde bilmiyorum nabıyor dediler...(kız) -Bugün gelirim o zaman,biraz laflarız...(ben) Comments? öncelikle bu siz olayını kaldırman lazım, laflama sırasında konuyu bir şekilde ilişkilere getir, durumunu anlarsın, ayrılmış mı ayrılmamış mı , beklentileri ne vs.. ona göre yolunu çizersin, he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bu konuda üzücü olan tek şey benim kanvasların üzerinde seviştiğim zannedilmesi. ben de sanki fırıncıymışım gibi nasıl savunduysam kendimi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tinu said: Ulgio said: Arkadaşlar taze taze son muhabbeti söylüyorum: -Merhaba, nasılsınız vs (klasik)(ben) -İyiyim vs(klasik)(Kız) -Bu haftada gelemedim hiç yanınıza...(ben) - Evet bende sordum ama hiç gelmedi bizde bilmiyorum nabıyor dediler...(kız) -Bugün gelirim o zaman,biraz laflarız...(ben) Comments? öncelikle bu siz olayını kaldırman lazım, laflama sırasında konuyu bir şekilde ilişkilere getir, durumunu anlarsın, ayrılmış mı ayrılmamış mı , beklentileri ne vs.. ona göre yolunu çizersin, he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım... Abi kızın erkek arkadaşı yok,feysten göründüğü kadarıyla.İlişki şeyi olarak demiyorum, hiç bir foto ya da benzeri şey. Kuzenleriyle(2 kız 2 erkek) foto çektirmiş kısmetler kapanmasın kuzenlerleyiz filan yazmış hatta. ARtık nasıl denk getiririm bilmiyorum ama bi konuşma fırsatı arayacağım, o kadar insanın yanında böyle samimi muhabbet edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar