Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ortamında nasıl yapılır

Ulgio

Öne çıkan mesajlar

Tatar Ramazan, harbi tatar mısın bilmem ama ben harbi tatarım.Atalarım Kırım-Romen tatarlarındandır.Neyse bu gereksiz bilgiyi geçiyorum.

Abi Bekiri öpen adam herhalde hayatının en kötü günlerini yaşıyodur,çevresinden ve sosyal medyadan gelen tepkilerden dolayı.Aynısı olmasın yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla hemen verecek gözüyle bakılmışta.

ofiste kendine yancı aramış olabilir.hmm bu kekoya yanaşim herşeyi öğrenirim demiş olabilir.sonuçta kız yeni gelmiş.

kız mandalina vermiş facebukta eklemiş hemen topic açıp ofis ilişkisi sorulmuş ahahaha.

ha belki ofis masasında seks fantezisi istiyen bir kız da olabilir bilinmez.ama çok erken açmışsın topici.
Sosyal ağlarda paylaş

sosyal anket gönder doldurur musun diye. bi arkadaşım sosyoloji bölümünde okuyor 2 tane kalmış doldurulması gereken müsaitsen doldurur musun de. böylece hem kızla ilgili baya bi bilgi elde etmiş olursun hem de konuşmuş olursunuz.

arkasında da yapıştır teklifi sinemaya gidelim de.

bana da düğün davetiyesi göndermeyi unutma.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

senko said:

vay tatar kardeşim.
kırım tatarıyım ben de.

anaa lan şamek senin neren kırım tatarı, madem kırım tatarısın neden haberim yok? romanya/köstence/küçüktatlıcak köyünü de bildin mi?

bizim anne tarafı direk kırımdan gelme
köstence'den gelen akraba çok ama
direk köyü bilmom ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ofiste kendine yancı aramış olabilir.hmm bu kekoya yanaşim herşeyi öğrenirim demiş olabilir.sonuçta kız yeni gelmiş.

kız mandalina vermiş facebukta eklemiş hemen topic açıp ofis ilişkisi sorulmuş ahahaha.

ha belki ofis masasında seks fantezisi istiyen bir kız da olabilir bilinmez.ama çok erken açmışsın topici.

Baboli o zaman kızın olayını öğrenmek için ne gibi hamlelerde bulunup onu nasıl tahlil etmem lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

"bana baktı" konulu aşk meşk topiclerini ne çabuk unuttunuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...