Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 neyse klasik haxxorlarma ve trolleme başladı, en azından adam gibi cevap veren bi iki kişi vardı onlara teşekkür ediyorum. Umarım gün içinde başka adam gibi cevabı ve düşüncesi olanlar buraya yazar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 adam gibi cevabın "facebooktan ekledi ve mandalina verdi diye kıza hemen sarılamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dasaaa said: kız pompa istiyor ama senden değil başkasından sen ilişki kovalıyorsun. muhasebeden bora pompaya doyurur onu. üzülme sen. temizlikçi sana hasta gönderdiğim videoyu izledin mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Neyse abi sende haklısın tabi olayı biraz farklı yansıttım, bundan sonra (eğer olursa tabiii) gelişmeleri paylaşıcam ama ekstra bi hareket yapmayı çok düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şimdi bakıym. kazantip'i biliyorum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hava şartları ve zemin mücadeleye uygun gözüküyor, Fenerli Bekir gibi yapış dodaklarına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Tatar Ramazan, harbi tatar mısın bilmem ama ben harbi tatarım.Atalarım Kırım-Romen tatarlarındandır.Neyse bu gereksiz bilgiyi geçiyorum. Abi Bekiri öpen adam herhalde hayatının en kötü günlerini yaşıyodur,çevresinden ve sosyal medyadan gelen tepkilerden dolayı.Aynısı olmasın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 vay tatar kardeşim. kırım tatarıyım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Eyvallah baboli ırksal ya da etnik köken önemli değil tabi benim için ama insan soydaşlarını görünce bi garip olmuyo değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu kızın kız arkadaş'ı varsa işte, onunla samimi ol. hem kıskandırma manasında hem info edinmek manasında. o kız'a karşı bişey hissetmediğin içinde eline yüzüne bulaştırma ihtimalin düşecektir. hem belli olmaz pas vereyim drken gol atarsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Office fuck yapmadıysan yap. Herkes hayatında en az 1 defa yapmalı. Yok eğer ciddi ilişki kovalayacam diyorsan onu bir geçiver kardeşim. Hatun mandalinadan vermiş ayarı. Hatun hazır tavdayken yanaş gitsin, başkasına kaptırma. yeter ki göz hazır olsun, sevecek yaprak bağdattan kopar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 valla hemen verecek gözüyle bakılmışta. ofiste kendine yancı aramış olabilir.hmm bu kekoya yanaşim herşeyi öğrenirim demiş olabilir.sonuçta kız yeni gelmiş. kız mandalina vermiş facebukta eklemiş hemen topic açıp ofis ilişkisi sorulmuş ahahaha. ha belki ofis masasında seks fantezisi istiyen bir kız da olabilir bilinmez.ama çok erken açmışsın topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sosyal anket gönder doldurur musun diye. bi arkadaşım sosyoloji bölümünde okuyor 2 tane kalmış doldurulması gereken müsaitsen doldurur musun de. böylece hem kızla ilgili baya bi bilgi elde etmiş olursun hem de konuşmuş olursunuz. arkasında da yapıştır teklifi sinemaya gidelim de. bana da düğün davetiyesi göndermeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 senko said: vay tatar kardeşim. kırım tatarıyım ben de. anaa lan şamek senin neren kırım tatarı, madem kırım tatarısın neden haberim yok? romanya/köstence/küçüktatlıcak köyünü de bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kzpmaza said: bana da düğün davetiyesi göndermeyi unutma.asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 BabacumMostors said: senko said: vay tatar kardeşim. kırım tatarıyım ben de. anaa lan şamek senin neren kırım tatarı, madem kırım tatarısın neden haberim yok? romanya/köstence/küçüktatlıcak köyünü de bildin mi? bizim anne tarafı direk kırımdan gelme köstence'den gelen akraba çok ama direk köyü bilmom ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 forumdaki tatarları toplasak bence bi viyana yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Red said: valla hemen verecek gözüyle bakılmışta. ofiste kendine yancı aramış olabilir.hmm bu kekoya yanaşim herşeyi öğrenirim demiş olabilir.sonuçta kız yeni gelmiş. kız mandalina vermiş facebukta eklemiş hemen topic açıp ofis ilişkisi sorulmuş ahahaha. ha belki ofis masasında seks fantezisi istiyen bir kız da olabilir bilinmez.ama çok erken açmışsın topici. Baboli o zaman kızın olayını öğrenmek için ne gibi hamlelerde bulunup onu nasıl tahlil etmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Benim baba tarafımda köstenceden gelme. Kızın burada arkadaşı yok, yeni geldi zaten diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 olm gel tatar hatun ayarlalım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kazan a kız almaya gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Şenko ısmarlama olcak iş mi bu baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Red said: valla hemen verecek gözüyle bakılmışta. ofiste kendine yancı aramış olabilir.hmm bu kekoya yanaşim herşeyi öğrenirim demiş olabilir.sonuçta kız yeni gelmiş. kız mandalina vermiş facebukta eklemiş hemen topic açıp ofis ilişkisi sorulmuş ahahaha. ha belki ofis masasında seks fantezisi istiyen bir kız da olabilir bilinmez.ama çok erken açmışsın topici. "bana baktı" konulu aşk meşk topiclerini ne çabuk unuttunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Theridone said: Office fuck yapmadıysan yap. Herkes hayatında en az 1 defa yapmalı. kanvas tablolarımızın üzerinde yapma bari lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 adam nası geriyo sandınız olum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar