BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fsadfafas. Hayatta böle bi topik açacağım aklıma gelmezdi Patiye ama bi deneyelim. Öhö Öhö. Yaşın kemale ermesinden mütevellit, izdivaç tarihimiz yaklaşmakta. Bu sebeble düğün mekanı arayışındayız. Mekanda Aradığımız Şartlar : 0. Mekan İstanbulda olacak. 1. Açık Hava - Ağustos ayında olacağından açık hava bi yer istiyoruz. 2. Alkollü Mekan - Düğünün bütün manası içip sıçmak olduğundan en önemli şart. 3. After Party Opsiyonu - Geleceklerin çoğunluğu arkadaş eş dost olacağından gece 12 sonra kapalı mekanda yada aynı yerde devam etme şansı. 3.5 Sayımız 150 - 250 arası ona göre olcak mekan. 4. OPSIYONEL - Manzara - Boğaz, ada, deniz, göl, su, yalak , orman felan bi manzarası olsun amaçlıyız. Varoşa bakmasın yeter. Böle güzel bi önerisi olan arkadaşlardan ricam Mekanın Adı - Web Sitesi ya da Email Adresi gibi bi detay verirlerse hatta eş dostsa bi görüşüp bu BonePART süper bi insandır %45 iskonto yap felan derlerse şükela olur. Kazanan mekanı öneren arkadaşı düğüne davet ederim limitsiz içer, kız tarafının arkadaşlarıona yazar, sevgililerinden dayak yer felan. Ya da standart ödeme olan dürüm ayran ile de ödeme yapabiliriz. TL, DR : Düğün mekanı arıyoruz tanıdık felan varsa haberim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dyna'ların arka bahçesi. kesin indirim yapıyor. fotoları bedavaya çekiyor ama habire lens değiştirdiğinden beklemen gerekebilir. titiz biraz. açık hava ve alkol serbest. manzarası iyidir. ağaçları yeni kesti sayılır, açıldı bi manzara. babacum'ların oteli, kesin indirim yapıyor. fotoları cüzi miktarda para ile çekiyor ama hızlı çeker. yemeklerde titiz biraz. açık hava ve alkol serbest. adamlar şarapçı olm. manzarası iyidir. yeni revizyondan çıktı. ortam süper olmuş. esh'lerin oteli. vallahi emin değilim ama gelin arabası spor araba olabilir. çok arabaları varmış. umarım yardımcı olabilmişimdir din kardeşim. allah yar ve yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Yankıların otel bodrumda ildenizlerinde bozcaadada . İstanbulda olsa kacırır mıyım lan. kel inanın mekanda londrada. (yazar bu mesajında yazdığın adamların hepni bire bir tanır yemişliği içmişliği rakıya gitmişliği var bilgisğini veriyor hatta telefonla araarım size ne muhattap olcam uygun olsa mekanlar diyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 unutmuşum istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 valla zaten ben de genel bi reklam yapmak istemiştim. hani sana yardım yapmak istediğimden çok emin değilim. pati bro-code evlenmeyi yasaklamıyor mu olm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ahahsdf bu arada kaç kişilik? kişi başı limitin nedir? şimdi bi sarıyerde hakimler evi var, tanıdık hakim savcı vs varsa kaçırma derim, ben orada yapmak isterdim de envai sebepten ötürü olmadı :/ daha ufak bir organizasyon istersen benim düğün yaptığım yer iyiydi mekandan mekana çok farkediyor fiyatlar ve verilenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.adilesultan.org/ yanlız tuzlu kişi başı 80 eurosu var birde fiyat değişkendir tabi ama güzel manzara after party ve açık hava herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi 2 ailede araştırdık asker savcı hakim öğretmen polis hiç biri yok. 1 tane memur yok. Yane var oda doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi işte şu anda bi exscel var elimizde satsan net 500 kağıdı var. İstanbuldaki 70 mekan felan fiyat extralar hepsini tekliflerden toparladıkç eauhaehueahu ama yane istediğimiz gibi mekan yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 reampage said: http://www.adilesultan.org/ yanlız tuzlu kişi başı 80 eurosu var birde fiyat değişkendir tabi ama güzel manzara after party ve açık hava herşey var bi mail atıyom aga su an bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ohş! aslında siz şu düğünü yaptıktan sonra düğün organizasyonu işine girelim panpa! listeden para kazanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi zaten arkadaslar demişti haklılarmış her düğün yapan organizasyon işinbe girmeyi düşünüyo diye 2 tane sikimsonik sandalyeye istedikleri fiyatı sölesim aklınız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 En son bir arkadaşın düğüne gitmiştim orda salondu ama kasımdı sanırım geçen sene yerli yabancı sınırsızdı yemek zaten 10 numara felan müzik bando felan bile geldi bi ara acaipti, yemek öncesi kokteyl felan. Afterpartyde yine klasik yerli yabancı sınırsız pamela çıktı bide gerçi o arkadaşın kıyağı oldu erdfkj 5-10 şarkı söledi güzedli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi sitede maillarının olmaması üzücü telefon etcez taş devri iletişim şekli teleofn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 reampage said: http://www.adilesultan.org/ yanlız tuzlu kişi başı 80 eurosu var birde fiyat değişkendir tabi ama güzel manzara after party ve açık hava herşey var burası iyiymiş harbiden aşkı memnu tadı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 et abi yüzüne solesinler kişi başı bilmem kaç yüz euro diye :) pahalanmıştır tabi, bence çırağandan sonra en iyi yer burası istanbulda ama polonozköyde bir kır düğününe gittim misal mekan küçüktü yemekler kötüydü ama müzik ve ortam çok iyidi orman içi felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 biraz klasik olucak ama hidiv kasrını düşündün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kasırlarda özel işletme deilse alkol yok yoksa mesela tarihi moda iskelesi felan var inanuılmaz yerler ama beltur işletmesiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hadi be yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hidiv kasrında beltur demiyo ama numarasını aldım aksam arıcam yok orasıda belturunmus http://www.beltur.com.tr/ yoksa yane adam olarak ben bile su mekanda evlenmek isterim http://www.beltur.com.tr/tarihi-moda-iskelesi.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Abi fiyat limitin ne oda çok önemli ya 100 euro civarı iyi herler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 BonePART said: kasırlarda özel işletme deilse alkol yok yoksa mesela tarihi moda iskelesi felan var inanuılmaz yerler ama beltur işletmesiş bonepart bu adile sultan sarayı ile ilgili 2-3 ay önce girilen son entry böyle diyo "bir arkadaşımın burada düğün hazırlığı yapan başka bir arkadaşının peşine takılıp mekanı gezeceğini öğrenerek gerçekleştirdiğim eğreti ziyarette buranın düğün ücretini öğrendim ki, vay vay. hazır olun: müzik ücreti hariç, dekorasyon/masa süsleme neyin hariç, saat 12'ye kadar sürecek (yani after party hariç) bir düğün (kısacası sadece salon kirası + catering dahil): 33600 öyro; bir başka deyişle 75.000 tl. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 pahalı abi çok orası ekistralarla moda iskeleside çok güzel aslında güzel yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 moriarty said: BonePART said: kasırlarda özel işletme deilse alkol yok yoksa mesela tarihi moda iskelesi felan var inanuılmaz yerler ama beltur işletmesiş bonepart bu adile sultan sarayı ile ilgili 2-3 ay önce girilen son entry böyle diyo "bir arkadaşımın burada düğün hazırlığı yapan başka bir arkadaşının peşine takılıp mekanı gezeceğini öğrenerek gerçekleştirdiğim eğreti ziyarette buranın düğün ücretini öğrendim ki, vay vay. hazır olun: müzik ücreti hariç, dekorasyon/masa süsleme neyin hariç, saat 12'ye kadar sürecek (yani after party hariç) bir düğün (kısacası sadece salon kirası + catering dahil): 33600 öyro; bir başka deyişle 75.000 tl. " AHAHAHA 75000 LİRA PAHALI MI ABİ eahuueauhea Swissotel 270 lira adam başı cumartesi minumum 400 toplam sadece yemek menusu 108000 extralar minumumdan hesapladığımda 10000 yaklaşık 118000 buna bu arada %5 bahşiş dahil deil eahuaehuea sırf meraktan cırağanada mail attıkta cevap gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar