Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Windowsun güvenlik duvarında böyle bir özellik bulamadım aradım taradım googlede de yok yada ben bulamadım. Şimdi 4-5 tane açık port var. Ama 1 tane IP var ki ona tüm portları açmak istiyorum. Böyle birşey yapabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 DMZ olayi? Router'dan yapsana. Teknik olarak bu ise yaramasa da DMZ pratikte istedigini de verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dedicated sunucuda nasıl yapabilirim bilmiyorum da bi araştırayım. Direk windows firewallun böyle bir özelliği yok sanırım dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Nasıl yok ? Varmış işte kıçınızdan element uyduruyorsunuz http://superuser.com/questions/231358/allowing-ip-range-in-windows-firewall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İyi de windowstan firewall açsan bile routerin kendi firewallı varsa ona takılacaktır sonuçta yine dmz olayına girmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dedicated sunucu onune ADSL modem koyup NAT falan yapmiyorlar hacilar. Genel olarak oyle bir port kisitlamasi falan yok. Olsa da server sahibi olarak senin yapabilecegin bisey yok zaten, DC'den talep etmek gerekiyor. Tum olay sunucu ustunde ki yazilimsal firewall'da bitiyor ki onu da cozmus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar