Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Samsung Galaxy S3 ( turkcellden alınma )

DoubleW

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

20.06.2012 de Turkcell iletişim merkezinden( Tim ) aldığım
1 adet beyaz galaxy s3 ü satıyorum.Garantisi devam etmektedir.Aldığınız gibi direk kullanmaya başlayabilirsiniz herşeyi ojinal.Simi takın kullanın.

-Belirgin çizik yok
-Kutusuyla faturalarla birlikte teslim
-Garanti var ( 1.5sene daha devam )
-CepKask var ( çalınmaya vs vs 6 ay daha devam )
-Kutudaki herşeyi ( orjinal kulaklık, şarj yeni sahibine teslim edeceğim.

Not: sol alt köşede metalinde ufak bi nokta var, bir kere düşmüştü oraya denk gelmiş.

Şuanda son sürüm yüklü, herhangi bir problemim olmadi aldığımdanberi.

Aynı durumdaki iphone 4s ile takas olabilir.(yurt dışı cihazı düşünmüyorum)

ilgilenen öm atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

galaxy s3 un sıfırı her hafta bi elektronik magazasında 1300-1400 lira aralıgında indirime giriyo. eger o aralıkta bi fiyat yazsa burda yine yazarım sıfırı bu kadar diye. 700 dolara satılan iphone a 2200 lira vermeyi cok dogal goruyorsanız evet tabi boyle olucak daha ne falan gibi problem yok takılmaya devam edin. 2. el fiyatını da ona gore belirleyin satılıyosa ne guzel. ben yine gelir yazarım.

nerde ya falan diyen olur diye de

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-i9300-cep-telefonu-beyaz-gfg-69820542

bi de merak ettim baktım amerika fiyatına samsung urunlerinde apple urunu gibi muhabbetler yok aynı indirimle amazonda urun 600 dolar burda 1300-1350 lira 100-150 lira icin burdan alınır sıfırları arasındaki farka bakarak ama burda sıfırını 700-800 tl fazlasına kakalıyorlar diye ikinci elinin her hangi bi yoldan sıfırından(400tl kadar) pahalıya gittigini gormeyi garipsiyorum bu kadar basit. garipsemeye de devam ederim
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

galaxy s3 un sıfırı her hafta bi elektronik magazasında 1300-1400 lira aralıgında indirime giriyo. eger o aralıkta bi fiyat yazsa burda yine yazarım sıfırı bu kadar diye.

yahu ben belki sıfırı 1300 lira cep telefonunun 2. elini 1400 liraya almak istiyorum. Belki 2. el ürünlerdeki o yaşanmışlığı seviyorum. belki ben manyağım.
da sanane hemşerim, her telefon satana "sıfırı amarikada şu kadar dolar, üstüne şu kdar dolar uçak bileti verir, alıp gelrim" yazıyorsun. bi alamadın kendine telefon he. yok fakirsin de zengn rpsi mi yapıyorsun, anlamdımki.
lan ben bile atarlandım ha. düş milletin yakasından yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

galaxy s3 un sıfırı her hafta bi elektronik magazasında 1300-1400 lira aralıgında indirime giriyo. eger o aralıkta bi fiyat yazsa burda yine yazarım sıfırı bu kadar diye. 700 dolara satılan iphone a 2200 lira vermeyi cok dogal goruyorsanız evet tabi boyle olucak daha ne falan gibi problem yok takılmaya devam edin. 2. el fiyatını da ona gore belirleyin satılıyosa ne guzel. ben yine gelir yazarım.,

abi sen olayın mantığını, yurtdışından telefon getirtme sürecini, avantaj ve dezavantajlarını hala anlayamadın. dalga geçmeye devam edicekler o yüzden, üzgünüm.
Sosyal ağlarda paylaş

valla dezavantaj gordugum tek sey pasaport a yazdırma muhabbeti. geri kalan hersey usengeclik. usengeclik yuzunden yaklasık %50 fazla para odemeyi kabul ediyosanız. tamamdır siz mutlusunuz problem yok. ben degilim. mutsuzlugumu da rakamsal olarak belli ediyorum. nasılsa benim lafımla piyasası dusmuyo bu aletlerin satan da bana cok takmasın alan da.
Sosyal ağlarda paylaş

upppppppp sakin kavga yok.

fiyat 1150 tl, pazarlık yok, kutusu şuyu buyu neyi varsa telle birlikte verilcek, ek olarak yanında sony cycle energy portable charge da vereceğim:) şarjınız bitsin siz takın tlee %90 ı doldursun telin , 500 kere şarj edebiliyor ben daha 5-6 kere şarj ettim ,hadi max 10 diyelim.

Garantisi : 1 yıl 6 var bitmesine
Kasko: 6 ay var bitmesine

kutu, fatura, şarj,kulaklık, sony taşınabilir şarj(ekstra)
olarak alan kişiye verilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

fotograf yok. ozellikle dusurdugun yeri gostermen lazim.

paralel ithalata ve pasaport kayitlilara gore pahali bu arada.

1250 ye sifirini aliyosun. ama turkcell e gore normal sayilir.

telefon sans isi, garantiye ya cok ihtiyaciniz olur ya da hic olmaz. riski seven yurtdisi abansin benim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...