Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DC++ Hubz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimisi için gerekir kimisi için gerekmez, ama çoğunluk hubdan atılırsan veya çıkarsan bağlantıyı kesicek şekilde ayarlıyor.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada divx planet şifre istiyor artık
sitesinden üye olmak gerekiyor, huba connect dediğinizde text satırına ordaki şifreyi yazmanız yetiyo, tabi bağlantı nick'i orada üye olurken belirlediğiniz isimle aynı olacak :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
şimdi ben bi kaç gündür divxplanet hubına giremiyorum. şimdi kulllanıcı adım ve şifremi nereye yazacam abi[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mesaj tarihi:
divxplanet sayfasından aldığın isim ve şifre gerekiyor
DC++'da favorite hubs a tıklayınca eğer zaten saklamışsan orada divxplanet'in bilgileri olacak, sağ tuşa basıp properties diyosun, çıkan ekranda bazı bilgiler göreceksin, alttaki isim şifre kısmına o aldığın isim ve şifreyi girip ok dedikten sonra tekrar çift tıklarsan artık isim şifre girmene gerek kalmadan bağlanıyosun huba[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:

foruma login olman gerekmiyor
sadece ordaki bilgileri aşağıdaki ekrana girmen gerekiyor, favorilerde divx hubının üzerine gelip properties'e girince;

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu arada turkuaz gercekten guzel hubmi$.. online 55-60 arasida olsa muhabet & ve turkce filmler acisindan iyi.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
adres : ukbuffyhub.servebeer.com:411

min paylaşım : 125 GB
ortalama kullanıcı sayısı : 6000+
hubdaki paylaşım miktarı : 1.1+ PB ( 1 PB = 1024 TB)

sadece biraz lag var ve girmek zaman alıyor ama dc de asıl maksat muhabbet olmadığına göre bu pek sorun olmasa gerek.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
0kungen0.no-ip.info toplamda 10gb share istiyo yararli bi hub..[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]
  • Yeni Oluştur...