elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sabancıdayım ve lise de pek başarılı bi hayatım olmadı şimdi benim sabancıdan amerikadaki hangi üniversitelere transferim mümkün bunu nasıl nerden araştırabilirim yardımcı olursanız sevinrim. teşekkürler[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mal mısın olm sen ne transferi ne diyosun?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 transfer yaz 2845'e yolla üniler cebine gelsin biz buna cep transfer diyos akademik olarak...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 amarikada ne buluon, dingilteredekilere git daha iyi...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ayda 40000$ doları bas harvırda git[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? çünkü havuçlar kısırlık için miş --------------------------------------------- eski moda: şakka da şakka da şakka şık yeni - eski moda: şaka şaka şaka şak yeni moda - şakşakçı kardeşler saadettin teksoy modası: ben şakşettin şaksoy şakarım reha muhtar modası - şaklarken şakır şakır şakırttatmak için şakır şakır şakırdatır herkesin bir hobisi vardır!!!!
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu işi yapan firmalar fark azcık para ver bilgilendirsinlker seni yurtdışı eğitiimi yaz googledan araştır[signature][hline]:))) !!! ........................
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Michigan uni. benim kuzen okudu. simdi amerika da calısıo
Öne çıkan mesajlar