Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Satiyorum bunlari. Iki oyunun da kutulari da var (Frozen Throne kutu kayip, CD'si Warcraft III kutusunda duruyir). Kutulari isterseniz kargo sizden. Hesapta bir de Rus Diablo III var ama calismiyor OS X'de Ingilizce olarak, Windows'da calisiyordur belki: onun icin para istemiyorum zaten. Odemeyi Kobo'dan hediye kuponu olarak alacagim: http://www.kobobooks.com/egiftcards 25$ istiyorum. Starcraft II hic online oynanmadi: bir arkadasa 4-5 gunlugune hesabi vermistim, o oynadimi bilmiyorum ama sanirim oynamadim demisti o da. Niye satiyorsun derseniz, sevmedim. Bu yeni hizli RTS metasi bana gore degil. Daha once takaslik konusunu acmistim bunun ama farkli birsey istiyorum bu sefer, hem cevap gelmemisti ona =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kobobooks virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar