Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

GodBlessStoya said:

adam 6 pack/ 8 pack threadine sırt koydu ya la ? asdfgafdgad rage i kıs,testoyu azalt asfsadf

Perfectziebodybuildingsör dedi olm koy diye yapıştırdım hemen dsf

forgiver daha şişme bence öyle şişnce iyi olmuyo kızlar beğenmez hem

Killer said:

Killer said:

lan bugün yazınki salonuma gittim yarışmacı bi hoca çok beğendi yarın çalıştığı salona kol idmanına çağırdı heycan yaptım mınakkie

4 hareket kol süperset yaptım 15x12x10x10 şeklinde öldüm ya alışık değilm hiç

abi dün böyle bi olay vardı ya, hoca işte antrenman yaptırıyo bana. salonda bitane kız arkadaşımı gördüm, çıkıyo işte gidicek görüşürz falan dedim. daha yapma bence dedi.

BİZ HOCAYLA BİRBİRİMİZE BAKIP ŞAŞIRDIK BÖYLE BİŞEY DEMEDİK İÇİMİZDEN SİE LAN MODUNDAYIZ AMA GÖZLERDEN OKUNUYO FGSDFDS
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Sana tavsiyem eat big, lift big. Azcik yaglanmayi goze alip iriles. Squat deadlift pressler rowingler abancaksin. Yag oranin guzel. Kas kutlsini yukari cekersen cok iyi olabilirsin ama he diyince olmaz. Temiz 1,5-2 senelik emek vermen gerek. Benim fikrim bu.

saol önerilerin için iyi yiyorum et ve sebze. kaslarımı sıkınca benimde çıkıyor ama hani sıradan biri için iyi ama üzerine çok çalışmam lazım mevcut durum bu :

o kadar çöp adam değilim heralde ?
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

işte o katmanı eritsem sonra gerisini çoştururum ama ne zaman vucudu irileştirsem otomatikman daha fazla acıkmaya başlıyorum ve daha fazla yiyorum.

önce hayvani cardio abansam karındaki yağları eritsem sonra body kütle kassam olmuyor mu ?

aga bitek sende oluyomuş gibi anlatma şunu sdsdf.

evet öyle dediğin gibi olur. zaten çok kaslı olmadığın için çok bişey kaybetmessin. p90 zımırtısı ne hiç bilmiyorum da o iş için iyi galiba. yağ da yakarsın. sonra go. ama o hali korumak zor. he işim modellik diyosun. o zaman go for it.

GodBlessStoya said:

Perfectionist said:

Hazir yag orani dusukken su vucuda 500mg susta gomcen 12 hafta roket gibi olur var ya.

Neyse... Bence duzgun vucut. Uzerine gidersen gayet iyi olur.

dafgsdfgs killerla perfi al al al al bunları bölüm modu al.

afasd olm sen yoktun bu aralar ben bikere steroid konusunu açtım diye topic kitlendi aksdsda
Sosyal ağlarda paylaş

Intra muscular. Kasin icine enjksiyon. Esterine gore yaklasik 2.haftadan itibaren vucudun kendi uretimini komple baskilar. Geri kalan 10 hafta testislerin kapali kalir. Sonra LH uyarmak icin pregnyl vurmaya baslarsin. Bununla testislerin uyarim almaya baslaynca nolvadex ve clomid ile toparlarsin.

Demin supplementlere toz moz dedin simdi enjeksiyon sempatik mi geldi yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Sen beni (diğerleri gibi) bilmiyorsun o yüzden bu konuya hiç girmeyelim ama seks hayatımı etkileyen her türlü kimyasala karşıyım o yüzden kalsın.

Peki yağ yakıcı bişiler var mı deneyimlediğin ve önerebileceğin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Intra muscular. Kasin icine enjksiyon. Esterine gore yaklasik 2.haftadan itibaren vucudun kendi uretimini komple baskilar. Geri kalan 10 hafta testislerin kapali kalir. Sonra LH uyarmak icin pregnyl vurmaya baslarsin. Bununla testislerin uyarim almaya baslaynca nolvadex ve clomid ile toparlarsin.

okurken bi tuhaf oldum lan
bile bile lades olan insanlar var bir de.
değişik akıllar...
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Perfectionist said:

Sen beni (diğerleri gibi) bilmiyorsun o yüzden bu konuya hiç girmeyelim ama seks hayatımı etkileyen her türlü kimyasala karşıyım o yüzden kalsın.

Peki yağ yakıcı bişiler var mı deneyimlediğin ve önerebileceğin ?

Diyetini iyi ayarlaman gerek. Onun haricinde alacagin maddelerin cogu etkisiz kalir. Yani negatif kalori dengesi kurman gerekiyor. Kilo vermeye basladin bi yerlerde takildin, o zaman destek alinabilir. Bana sorarsan ilk etapta erken.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...