Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kas kutlen dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Perfectionist said: Kas kutlen dusuk. wingchuncuyum ben ince kaslarım var agility kastım str değil ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Istersen bruce lee ol. Kas kutlen dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GodBlessStoya said: Senin dediğin bodybuilding,benim içinde fitness tan sonra olay kopuyor; yapana saygım var ama estetik değil. Ben beyazı stoyada seviyorum abi dsfhgsdfhfs Tamam abi vücudunla mutlusun ne güzel diyorum ya önemli olan o. Biz 100kilo bençin altına girip,çılgınca lateral yapıp omuzda damar çıkınca mutlu oluyoz,ÖTEKİLEŞTİRME BİZİİİ. içsel dışsal boşul yoktur AZ TEKRAR VARDIR,AZ PRE WORKOUT VARDIR. desteğinizle daha da süper olucam ya bende 3 haftada ağırlığımca benching altına girebiliyorum ama şuan sağ bileğimi sakatladım WT antremanında o yüzden abanmıyorum. bu esnada ağırlık kaldırmadan da bende damarlar gayet visible ;D damar damar üstüne ... asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sırtımı koyimi perfect cxcv jesus millet diyo mu san senin kadar yapsam yeter? öyel b halin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 iyi kız kaldırıyodur denmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Perfectionist said: Istersen bruce lee ol. Kas kutlen dusuk. sen okuduğum kadarıyla bir sürü takviye toz v.s alan kişisin sanırım =) kas kütlemin düşük olduğunu vurgulamak dışında önerilerin nedir ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Omuzdaki damar abi bahsettiğim o öyle kolay çıkmıyor :p Yaza kadar göğüste de çıkartıcam ben inceden belli ediyor kendini artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Killer said: sırtımı koyimi perfect cxcv jesus millet diyo mu san senin kadar yapsam yeter? öyel b halin var OLM BAK GIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 stoya sen kimsin nutri değilsin sen yeni misin do yu even lift? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Aahaha ayıp ediyon benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 valla mı lan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 <3 burda ban yedikten sonra bftr deki malları trolleyip geldim işte gfhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Damarlarindan dolayi tebrik ederim. Gayet zayifsin. Bu zayiflikta kas gorunmuyorsa ne olabilir diye sorarsan; kas kutlen dusuk. Killer said: sırtımı koyimi perfect cxcv Start the Humiliation! Koy anasini satiym. Musabik sirti var sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Koyun anasını satiyim koyun, bi solaryuma gidemedim zaten gitsemde foto çeksem bir iki. KILLER SIRTIYLA PRIM YAPMAYA DEVAM ET BEBEYIM, NUTRI COMING SOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 elemanın nicki şimdi okudum. göktengri stoya'yı korusun ama. beyaz badana rengindeki kutsal ablamız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Killer said: 100 kg bench yapınca daha şişmem diyen küçük killer İŞTE HACİM BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 OHAA AŞIRI ESTETİK AŞIRI SEVİMLİ BİŞİYSİN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: Perfectionist said: Istersen bruce lee ol. Kas kutlen dusuk. sen okuduğum kadarıyla bir sürü takviye toz v.s alan kişisin sanırım =) kas kütlemin düşük olduğunu vurgulamak dışında önerilerin nedir ? =) Bunu gormemisim. Toz takviye aliyoruz maddiyat el verdigince. Gerci bu nutriyle killer benden fazlasini aliyorlardir. Benim kullandiklarim temel seyler. Sana tavsiyem eat big, lift big. Azcik yaglanmayi goze alip iriles. Squat deadlift pressler rowingler abancaksin. Yag oranin guzel. Kas kutlsini yukari cekersen cok iyi olabilirsin ama he diyince olmaz. Temiz 1,5-2 senelik emek vermen gerek. Benim fikrim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi adam karın kası istiyo sırf gerisi önemsiz diyo meehh diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Olumune ac kalsin o zaman napiym... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 poza çıkcağın zaman su içme o gün karın kasın çıkar zaten VARSA easy yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ahahah sdfgdsafsa 3-4 ayda 1 kutu whey aliyorum onun dışında go go creatine-multi vit. Naptın sende bi ucuz bulduk diye megaforte aldık yeaa. Abi adam biraz daha aç kalırsa ver elini anorexia yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bişey olmaz benim dediğim iyidir yağ şeker yok poza girmeden önce 1 dayanabilirsen 2 su diyeti. hydroksikat al bide damarlar uçsun. AMA ONLAR KARACİĞER HEDEHÖDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar