Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

Kanuni said:

ciddi ciddi komik oldu konu. gecenlerde harlemdeydim ciplak, 23 zenci, her biri 100kg+ dedim korkacak ne var kas sadece, makinali cektikler, birkacinda bazuka vardi ama bakin karsinizdayim.

40 yasindayim isim geregi eroin kacakciligi yapiyorum meksika ceteleri ile savastim ama karsinizdayim.

abi resmini koymussun goruyoruz temiz fotojenik bir arkadas gibi gorunuyorsun, hani isayim desen inanir imana gelirim ama 1 saniyede 10 yumruk, bicaga saldirmalar falan nedir yahu ?

seninle gercek hayatta iyi gulerdik arkadas olsak. ilgincsin ciddi sekilde :)

konumuza donersek abs calis gerisi zaten varmis anlattigin kadari ile.

MUAHHAHA

"8-bit olan gelsin" said:

Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-bit olan birilerinden tavsiye almak istiyorum.

186kg / 76santimim ve yağ oranım 131 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir mantarı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde çiçek görürsem double ya da triple kaymaklı yiyorum.

şimdi 8-bit prensesi kurtaran olmak için tekrar inandım ve tekrar bir levela yazıldım. iki farklı platform gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de kaplumbağa ezme hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk zıplama yapıyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde mantar krizlerim abarıyor.

spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ?

şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum .

Beslenme durumum ise sadece mantar ve fire flower yiyorum her gün fix minumum 200 gold coin ve de 800 tuğla bloka kafa çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak kaplumbağa eziyorum falan. günde iki bölüm bitiriyorum.

karnımın durumu şudur

i'm sexy and i know it

okumayan denk gelmeyen vardır dsfsaffd
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar,

öncelikle troll mesajların arasında gerçekten bu işi yapmaya hevesli, zamanını ayırıp buraya kafa patlatan insanlar var. o yüzden bir konuyu kilitlemeden önce 4-5 kez konuyu okurum. bu akşam bu başlığa yazdığım mesajdan itibaren başlıktaki mesajlara bakıyorum ve üst yönetime iletmek üzere notlar alıyorum.

Kanuni said:

Moderator 2 haftada bir ugrayinca olan olmus oluyor zaten :)

ben haftada 2-3 kez foruma uğrar, yöneticisi olduğum bölümlerdeki hareketliliğe bakarım. genellikle kişisel bilgisayarımda olmadığım için giriş yapmam. çünkü yöneticisi olduğum iki bölümde de pek sık kural dışı olaylar olmaz, sakin sakin konuşur / tartışırız.

Kanuni said:

Ne yazari? Birde bize ne , yogunsa daha iyi iste yazarliga versin kendini.

Baska mod daha eklensin zor degilki.. SpaRkcaster burlarda hep. Bu zirvaliklari cekmeyiz yani.

: )
neye nasıl hırs yaptığını anlamış değilim. benim yazarlıktan önceki işim spor. spor ile ilgili iki fakülte bitirdim ve bir master bitirmek üzereyim. yani senin anlayacağın profesyonel olarak uğraştığım ilk iş spor, ikincisi yazarlık. bir şeyin "zırvalık" olduğunu düşünüyorsan eğer, şikayet etmen yeterli olacaktır.

illa burada yer alan konulara mesaj atmam gerekmiyor. bu konulara mesaj atmamam hiç kimseye işimle ilgili fikir yürütme hakkını vermez.

sevgi ile öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...