Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FUF-B2ec0tI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 asdklşasdf yazık, adam hala kavgaya çağırıyor ya daha fazla düşme bence. fazla kişi hatanı söyleyince toplanarak geldiklerini düşünmek yerine bu tepkiyi neden aldığını düşünürsen çok çok daha iyi olur. ya da sen en iyisi önce yazdıklarımızı oku. edit: bölümü okumayı seviyorum. tili faniyim. cyborg for the win ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 33? lol its you bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 stoya senin balonunu osurukla doldurayım ben emi. yeter la! son 10 da sürekli sizi görmek istemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GodBlessStoya said: çok istersen IRL de yeterim ben sana, ama evet sanalda nolifer birine karşı yetememem normal. tahmini 10gb lik reaction image klasörüne sahip birine /ve arkasındaki 10larca yancıya/ karşı nası yeteyim lolz. Careful now, your newfag is showing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya bu stoya gibi liselileri okurken acaip yoruluyorum ve bayıyorum suan admin olsam ip ban atardım o derece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Akito said: asdklşasdf yazık, adam hala kavgaya çağırıyor ya daha fazla düşme bence. fazla kişi hatanı söyleyince toplanarak geldiklerini düşünmek yerine bu tepkiyi neden aldığını düşünürsen çok çok daha iyi olur. ya da sen en iyisi önce yazdıklarımızı oku. edit: bölümü okumayı seviyorum. tili faniyim. cyborg for the win ! İşin komik tarafı ciddi ciddi birbirimizle herhangi bir iletişim ağıyla toplanıp yazdıgımızı falan düşünmesi. More than 3 people think I'm a dickwad? ALIENS. GodBlessStoya said: çok istersen IRL de yeterim ben sana, ama evet sanalda nolifer birine karşı yetememem normal. tahmini 10gb lik reaction image klasörüne sahip birine /ve arkasındaki 10larca yancıya/ karşı nası yeteyim lolz. IRL'de yetebilsen, burada da yetebilirdin zaten. Ve hem yetemediginin farkındasın lakin susamadın gitti. Miring bro meme'ini de sakız gibi uzattın, iyi ki bir meme ögrendiniz. Hayır 10 gbf falan değil, 2004'ten beri agır internet kullanıcısıyım, 80 gb, get wrecked scrub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Red said: ya bu stoya gibi liselileri okurken acaip yoruluyorum ve bayıyorum suan admin olsam ip ban atardım o derece sdfs abi 20 dk geç kalacağını söyleseydin ya :/ ona göre hazırlık yapmıştık. adam dövdü üçümüzü de laflarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu adamlar, supplementlerin, mupplementlerin yan etkilerini gostermek icin burda, cok takilmayin. bakin akla zararmis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Fiziksel olarak gelişmiş insanlar zaten zihinsel olarak geri kalıyorlar abi. Fact. Son zamanların en gereksiz başlığı sanırım, girdiğim için utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 aquila said: bu adamlar, supplementlerin, mupplementlerin yan etkilerini gostermek icin burda, cok takilmayin. bakin akla zararmis mesela. adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Nazca said: Fiziksel olarak gelişmiş insanlar zaten zihinsel olarak geri kalıyorlar abi. fiziksel olarak gelişmiş insanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kimine o vucudu yapmak icin harcadigi emekten, yaptigi fedakarliklardan( bu yemek yemek oluyo. kahvaltida sucuk gibi) dolayi saygi duyarken, kimine de aciyo insan. bu arada bu kadar body muhabbetini okuduktan sonra gaza geldim. dun aksam sicak cikolata yerine yesil cay ictim. gazim sabaha kadar dayandi. sabah da sucuk ustunde kasar erittim. biraz once de patlican ezme, sigara boregi, cop sis, buttan yapilmis tavuk sis, pirzola, kavurma, bilimum meze ve raki ile gunu bitirdim. keyifliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 genç badiciler paticiğin dayak makinasına bulaştınız bence yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yada yapın adres falan verin birbirinize ama videoya çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Marty said: kimine o vucudu yapmak icin harcadigi emekten, yaptigi fedakarliklardan( bu yemek yemek oluyo. kahvaltida sucuk gibi) dolayi saygi duyarken, kimine de aciyo insan. bu arada bu kadar body muhabbetini okuduktan sonra gaza geldim. dun aksam sicak cikolata yerine yesil cay ictim. gazim sabaha kadar dayandi. sabah da sucuk ustunde kasar erittim. biraz once de patlican ezme, sigara boregi, cop sis, buttan yapilmis tavuk sis, pirzola, kavurma, bilimum meze ve raki ile gunu bitirdim. keyifliyim. abi seninkide bir nevi bodybuilding. hacim ha oyle ha boyle artiyor sonucta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Killer said: aquila said: bu adamlar, supplementlerin, mupplementlerin yan etkilerini gostermek icin burda, cok takilmayin. bakin akla zararmis mesela. adamlar? adam degiliz mi diyosun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 her topikte bana bi laf atma çabaları ne derdin var benle? yani yaşın büyük saygım var diye illa kasman mı gerekiyo çıkışıyı mı ben de onu mu istiyosun 7 senedir parazit gibi yapıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tell me why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hoslaniyorum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 PastorOfMuppets said: Boş boş bıkbık laf atmadan önce insanlara 2 kere düşünürsün bir daha ki sefere. ki bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 oha sukru agro cekmis, gozlerime inanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 şükrü çok sevdiğindenmiş hep laf atar bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 aquila said: hoslaniyorum senden. hadi op su adami seni sapsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 xunn, adsl i 2004de baglatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar