Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

ahahahaha
bi anda troll ninjayı savunanlarla doldu la ortalık.
bölünerek çoğalıyolar

edit:
alışılagelmiş yanlış bilgilere zıt bilgiler verdiğim-iz- için troll falan sanıyorsanız üzgünüm whey protein satmaya çalışan merdiven altı salon sahibi biri olmadığım için whey kas yaparak aga diyemiycem.

üsluba takmışsanız kural dışı olmadığı sürece üzgünüm bu forumda üslübuna kıl olduğum tonla üye var okumadan geçiyorum mesela.
kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz şeyleride post kasmak yerine ünleme tıklayıp bekleyin ne diyeyim.
bi killer falan makara yapıyoruz yani kasmayın bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara diğer bölümlere davet ettim hatta seni komikti falan da sonradan antreman sonrası jelibonun yarattığı gazdan sanırım değişimler oldu. IM DA TROLL KING LOLOLOL gibi davranmaya başladın.

edit: kenşine "mal" demesini hiç yakıştıramadım. madem savunuyo gözüktüm bunu da ekliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

orayı karıştırmışın sen ya. ben bftr deki tiplerle makara yapıyodum antreman sonrası vitargo-jelibon abananlarla.

Sen üslüptan dolayı troll sanmışsında yanlış sanmışsın,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
eğer skinny trollün teki buraya geldi vücudum güzel dedi bende hayır değil dedim diye troll oluyosam olmamalı; trollük bu kadar basit değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...