senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kim bilir belki senin bankai'n de cilekli suttur.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 skinny adamın 8pack peşinde koşma macerası çilekli süte kadar geldi. sdfsdf
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 8packe gelcek hali yoktu abi konunun yani...
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi yemek ye ve body e başla adam gibi dediniz mi? sen bunlara devam et biz seneye görüşürüz de dediniz mi?
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dedik abi,hatta program falan önerdik. Adam benim vücudum güzel dedi. Değil dedik,fitness champion vücudu koyduk, kötü dedi. hatta ;Pp şeklinde güldü.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi en azından "ok ama o zaman olmaz ki şapşal" deseydiniz.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 seni bekledik abi, sen diyince daha bir güzel oluyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 DÜŞÜNCE GÜCÜ VE ILLEGAL SHITS İLE ÇIKAR O EYTPEKLER BABA!
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 konsantre olamazsın o kadar packle çakralar kapanır
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: ya bendede katana var da ne gerek var bir birimizi üzmeye ? =) ahahah demi ya, gel arkadaş olalım sana sahlep ısmarliyim bol darçınlı pozitif enerji adamları gibisin sen ya :) http://www.youtube.com/watch?v=67pOsLF5ils
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bugün killera ÖM den amma durgunlaşmış spor genel canlandıralım azcık dedim... keşke başka bişi isteseydim? çılgın attı spor genel oha
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cümlede ulama var ehi -tamam ule cıvımayn-
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sahlep dağıtılırsa dolar taşar burası.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aquila said: Noyzura said: Jaegerjaquez said: aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S hala kapalı benim katana çok oynuyorum sakatlık çıkmasın diye hiç açtırmaya niyet etmedim ki kime açtırcam o da ayrı mesele =) kilicinin adini ogrenmen lazim, icsel dunyalar filan, spirituel isler, cozersin sen, sonra BAN KAI! Aynen arasıra birlikte meditasyon yapıyoruz ama hala ismini söylemedi bana. mayuriye gittim bana süper human drug verdi al çak bundan kesin iletişime geçersin diye ama o da çalışmadı
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: kim bilir belki senin bankai'n de cilekli suttur. şu an bu mesajı yazarken durup durup çilekli süt içiyorum
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akito said: sahlep dağıtılırsa dolar taşar burası. adamlar doğuştan sahleplide yazık cinsel açlığın afrikası olan türkiyede doğmuşlar ;( sporda yapmıyorlar enerjilerini atamıyorlar sonra forumda lamer lamer post kasarak enerji atmaya çalışıyorlar ona buna sataşarak .. yakışıyor mu bu sportmenliğe ?
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 noyan :D öncü ve gökhan noobunu al LoL atalım sdf
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyan oynuyor LoL. Noyan nicki ÖM'le bakayım. Thread efsaneymiş bu arada.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GodBlessStoya said: metin 2 gibiyim,ilkim yok ahah
Öne çıkan mesajlar