Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 adam kenpaçi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kim bilir belki senin bankai'n de cilekli suttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 alpaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 apaçay hopaçay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 skinny adamın 8pack peşinde koşma macerası çilekli süte kadar geldi. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 8packe gelcek hali yoktu abi konunun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi yemek ye ve body e başla adam gibi dediniz mi? sen bunlara devam et biz seneye görüşürüz de dediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dedik abi,hatta program falan önerdik. Adam benim vücudum güzel dedi. Değil dedik,fitness champion vücudu koyduk, kötü dedi. hatta ;Pp şeklinde güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi en azından "ok ama o zaman olmaz ki şapşal" deseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 seni bekledik abi, sen diyince daha bir güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 attetion whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 DÜŞÜNCE GÜCÜ VE ILLEGAL SHITS İLE ÇIKAR O EYTPEKLER BABA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 konsantre olamazsın o kadar packle çakralar kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: ya bendede katana var da ne gerek var bir birimizi üzmeye ? =) ahahah demi ya, gel arkadaş olalım sana sahlep ısmarliyim bol darçınlı pozitif enerji adamları gibisin sen ya :) http://www.youtube.com/watch?v=67pOsLF5ils Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bugün killera ÖM den amma durgunlaşmış spor genel canlandıralım azcık dedim... keşke başka bişi isteseydim? çılgın attı spor genel oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi sen kimin devamısın yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cümlede ulama var ehi -tamam ule cıvımayn- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sahlep dağıtılırsa dolar taşar burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 metin 2 gibiyim,ilkim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aquila said: Noyzura said: Jaegerjaquez said: aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S hala kapalı benim katana çok oynuyorum sakatlık çıkmasın diye hiç açtırmaya niyet etmedim ki kime açtırcam o da ayrı mesele =) kilicinin adini ogrenmen lazim, icsel dunyalar filan, spirituel isler, cozersin sen, sonra BAN KAI! Aynen arasıra birlikte meditasyon yapıyoruz ama hala ismini söylemedi bana. mayuriye gittim bana süper human drug verdi al çak bundan kesin iletişime geçersin diye ama o da çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: kim bilir belki senin bankai'n de cilekli suttur. şu an bu mesajı yazarken durup durup çilekli süt içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akito said: sahlep dağıtılırsa dolar taşar burası. adamlar doğuştan sahleplide yazık cinsel açlığın afrikası olan türkiyede doğmuşlar ;( sporda yapmıyorlar enerjilerini atamıyorlar sonra forumda lamer lamer post kasarak enerji atmaya çalışıyorlar ona buna sataşarak .. yakışıyor mu bu sportmenliğe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 noyan :D öncü ve gökhan noobunu al LoL atalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyan oynuyor LoL. Noyan nicki ÖM'le bakayım. Thread efsaneymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GodBlessStoya said: metin 2 gibiyim,ilkim yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar