KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22111928.asp Belli ki Ergenekon veya Balyoz veya her ikisine de monte etmek istiyorlar bu konuyu. Daha mezar açılmadan belli kanallarda, gazetelerde Özal'ın nasıl öldürüldüğünü söylediler, yazdılar. Şimdi heyetin içindeki kişilerin siyasi olduğu şu haberden bile anlaşılıyor. Ne demek lan? Tahlili yaparsın, çıkan maddelere bakarsın, bunlar doğal yollardan birikir mi cesette, birikmez mi? Doğal yollardan bulunur mu, bulunmaz mı? Kimya lan bu, gökten indiği sanılan kitaplarda yer alan ayet değil ki!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi pazar pazar guzel bir kahvalti yap, al esini cocugunu film izle, sakinles. Takma kafana boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 evet ama sakın kahvaltıda o geçen günkü yemek programını açma B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 artık apolitik olduk biz, bence gereksiz siyasi topicler açmak. pic topicte post kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 nıye targıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 target özal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 O sondaki "dine laf atayim da topik ilgi ceksin" hamlesi gozlerden kacmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Joker said: target özal ahaaha çok komikmiş harbiden yeni düştü jeton.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bone said: artık apolitik olduk biz, bence gereksiz siyasi topicler açmak. pic topicte post kasın.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kaliko said: Abi pazar pazar guzel bir kahvalti yap, al esini cocugunu film izle, sakinles. Takma kafana boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 NeoStyle said: evet ama sakın kahvaltıda o geçen günkü yemek programını açma B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Targıt ne be? Adam bu ülkenin cumhurbaşkanlığını yapmış biri, bence hoş değil bu laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yanılmıyorsam leman'da turgut özalın sağlığında yine turgut özal'ı temsil eden bir karakter vardı; Targıt idi ismi. Bu şekilde isimlendirilmesinin nedeni Turgut Özal'ın İngilizce konuşmaya ve tabii ki Amerika'ya ilgisi ve merakı, Türkçemize <> İngilizce kelimeler ve <> aksanına gönderme yapılıyordu tabi. bende de hatıra kalmış o günlerden. ayrıca...hakaret ettiğimi düşünmüyorum. sağlığında o da hakaret olarak kabul etmedi ki bu karakter uzun süre çizilmeye devam etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ronald reagan döneminde turgut özal'a targıt diye seslenirmiş, bir dönem medya, turgut özal'ı eleştirirken "targıt" derdi hep. günümüzde erdoğan'a tayyip ya da rte denmesi gibi. gençler hatırlamaz tabii (ulan sanki yaşın 50 küsur...) http://i.imgur.com/Fo5pI.jpg http://i.imgur.com/nU2Bp.jpg (diğer fotolar için: http://photos.state.gov/libraries/ankara/9104/dostlar_arasinda_foto_sergisi/index.html ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu arada o yıllarda leman yoktu, limon vardı, gırgır vardı, fırt, fır fır, hıbır, pişmiş kelle vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ya adı ne karın ağrısıysa, o konuda çok iddiam yok zaten. ama derginin birinde vardı targıt karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Vay Karaoğlan'ım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 başlığı neden değiştirdin değerli moderatör? Turgut Özal'a Targıt denilince bir rahatsızlık yarattığımı düşünmüyorum. Kendisi bizzat "prezidan buşla görüştüm" demeyi ilke olarak benimsemiş bir eski cumhurbaşkanıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 daha açıklayıcı ve "targıt ne be?" dedirtmeyici bi başlık istemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 KuddusiMavra said: başlığı neden değiştirdin değerli moderatör? Turgut Özal'a Targıt denilince bir rahatsızlık yarattığımı düşünmüyorum. Kendisi bizzat "prezidan buşla görüştüm" demeyi ilke olarak benimsemiş bir eski cumhurbaşkanıydı. Kuddusimavra tanımıyorum seni ama ,yazdıklarından anladığım kadarıyla bir dine inanmıyorsun ,ama ateistlerin bile ölmüş insana saygıda kusur etmediğini bilirim.şahsen de severdim rahmetliyi ,eminim yaşın 40+ ' sa bilirsin cebinde malbuşla yakalandığında ,totona cop girmesi içten bile değildi.millete tezek karışımlı samsunları dayıyorlardı ,üretimin yetmediği yerde.. Ha eminim samsun içiyorsundur hala,idealistsin ya... İçmiyorsanda tekel ürünü kullanıyorsundur şarabı ve viskiyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 rahmetliyi severdim desem yalan olur ama, ölmüş insana bu hitap yakışık almaz, moderasyon doğru yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tayyip öldükten sonra tayyip diyemiycez yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tayyip = Tayyip Turgut == Targıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 recep tayyip erdoğan'a dalga maksatlı tayyip deniyor, turgut özal'a da dalga maksatlı targıt deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 zazazu said: KuddusiMavra said: başlığı neden değiştirdin değerli moderatör? Turgut Özal'a Targıt denilince bir rahatsızlık yarattığımı düşünmüyorum. Kendisi bizzat "prezidan buşla görüştüm" demeyi ilke olarak benimsemiş bir eski cumhurbaşkanıydı. Kuddusimavra tanımıyorum seni ama ,yazdıklarından anladığım kadarıyla bir dine inanmıyorsun ,ama ateistlerin bile ölmüş insana saygıda kusur etmediğini bilirim.şahsen de severdim rahmetliyi ,eminim yaşın 40+ ' sa bilirsin cebinde malbuşla yakalandığında ,totona cop girmesi içten bile değildi.millete tezek karışımlı samsunları dayıyorlardı ,üretimin yetmediği yerde.. Ha eminim samsun içiyorsundur hala,idealistsin ya... İçmiyorsanda tekel ürünü kullanıyorsundur şarabı ve viskiyi :) Hahaha özalı sevme sebebin özgürce malbuş içebilmenmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar