senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bayağıdır telefon bakınıyordum, daha doğrusu tablet özelliği olan telefon bakınıyordum ama umduğumu bulamadım. (daha doğrusu böyle bir tablet bulamadım) neyse, galaxy note2 desek 2 milyar alet, o kadar paraya gerenk yok, galaxy1 desek hem eski hem fiyatı hala yüksek o yüzden huawei'de karar kıldım sanırım, 1k fiyatı var piyasada, bana muhtemelen bunun %10-%15 indirilimli hali gelir. kamera pil ekran işlemci herşeyi gayet güzel görünüyor aletin sizin var mı yorumunuz deneyiminiz bu aletle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 4,3 inch degilmi bunun ekrani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 viral var bu 1, çinlinin malı alınmaz bu da iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ayrilmadin mi olm sen ordan, hala niye reklamini yapiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ayrıldım abi reklam fln yapmiom :D viral değil merak etmeyin f/p'te başarılı gözüküyor ama ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Senko ömürlük alacaksan al sonra satmak istersen 2. eli para etmiyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 note2 ye param yetmiyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi forumdaki 2 huawei li de ayrılmış, kalmadı casus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dreagloth said: viral var bu 1, çinlinin malı alınmaz bu da iki öyle bakarsak türkiye'nin telekom altyapısının yarısı çinlinin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Fistan said: note2 ye param yetmiyor diyor yetio panpa merak etme. sadece bi telefona 2milyar vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 tt nin hali ortada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Alet iyi de note dan buna gecmek alakasiz olmus. 5, 5.3 notelardan bahsedip 4,3 inch p1 garip bir karsilastirma. Yoksa alet guzel, s2 iste bir nevi. Alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dreagloth said: abi forumdaki 2 huawei li de ayrılmış, kalmadı casus diğeri kimdi yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 o yetmiyo demek oluyo Ç:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Kanuni said: Alet iyi de note dan bunu gecmek alakasiz olmus. 5, 5.3 notelardan bahsedip 4,3 inch p1 garip bir karsilastirma. Yoksa alet guzel, s2 iste bir nevi. Alinir. note değil streak5 vardı bende. ben de istemiyorum küçük ekran kullanmayı, ama dediğim gibi türkiye de telefon özelliği olan tablet satılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ust sinif aletler icin cozunulugu dusuk, onun disindan bir hatasi yok bence. Cin'den cikan ender iyi firmalardan firma. Xperia S alsan daha iyi bence yine de ama daha pahaliya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Diğeri de suark tı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 xperia s eski bir model değil mi ya nozomi s olabilir belki onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Kağıt üzerinde özellikler iyi olabilir, ama malzeme kalitesi, işçilik ve servis imkanları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Cozunurluk s2 den falan iyi ya, 4,3 ekranda 960vs cozunurluk kotu degil o kadar. Alt cok ince birde 7,7 mm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bu alet s3den eski yeni geldi trye fahiş fiyatla satıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 1k şu an fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 pil az değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 kullananlar full açıkken 1.5gün götürüyor diyorlar. ki ben full 3g açık kullanmıyorum telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 1k çokta hepsiburada da 850 olmuş, alınabilir gibi ama önce o fiyat aralığında başka neler var bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar