Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Ps4'e aldım oyunu koltukta rahatça oynayayım diye. Bloodborne'da çok zevk almıştım. Artık bilg başında oturasım gelmiyor bütün gün zaten masa başındayız.

Sorum şu ki hangi class'ı seçsem. Shield'sız bir build mi gitsem ? Shield olmadan oynanıyor mu oyun ? DS1'de sword&Board takılıyordum genellikle.

Cleric ve Sorc nasıl ? Yoksa düz melee build mi ? Dual wield tırt mı ?

Var mı faydalanacağım yorumların olduğu bir kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Oyunu PC'ye alıp yarım saat oynayıp bırakmıştım. 1. oyundan sonra sarmamıştı, alışamadım tuhaf bir şekilde. Bir de death penalty'e uyuz olmuştum.

Ps4'e Scholar gelince saldırdım. Her boş aralıkta açıyorum oyunu. Hatta bazen kapatmıyorum ps4'ü. Oyun bildiğin hastalık.

Tek sıkıntım zırt pırt oyun serverlarından düştün offline'a alacağım snei diyor. Sinir ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
dark souls 2 scholar of the first , ds 2 nin x64 ve dx11 olan hali ayrıca 3 dlc yide barındırıyor.

Yalnız grafik kısmında öyle aman aman bir fark , lightining efekleri muazzam olmuş onun dışında kaplamalar falan meh seviyede.Npc lerin yeri tekrar ayarlanmış , zorlukta hafif artırılmış ds 2 ye göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Oyun da coop özelliği var diye biradere de aldık oyunu, coop olayı sadece şurayı geçemedim gel yardım et şeklinde işliyor galiba. Onun dünyasına gittiğimde ne ışınlanabiliyorum ne de bonfire'lara oturabiliyorum. Bonfireları açamadığım için estus flasklar ve büyüler yeniden dolmuyor. Bunun bir çözümü yoksa acayip saçma olmuş coop sistemi. Birlikte ilerleyip bitiririz diyorduk lakin yalan oldu hayalimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...