Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 single oynanır m+kb ile pvp için controller şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 beyler steam de 60 liraya çıkmış gene ya indirim falan bulbilceğimiz bi yer var mı ds2 için arkadaşa bakıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 dnr falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 greenmande $23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 25 mi 30 lira mı neydi indirimden aldıydım ben de neyse indiirm bekleriz artık gene leşçiyiz acık afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 29 liraydı galiba. ama upgrade'e indirim yapmadılar 31 liraydı bu kadar saygısızlık olmaz. dark souls 2'ye sahipsen sins'e upgrade etmek istiyosan daha çok para istiyolar. bi oyuna 2 kere para veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ps4'e aldım oyunu koltukta rahatça oynayayım diye. Bloodborne'da çok zevk almıştım. Artık bilg başında oturasım gelmiyor bütün gün zaten masa başındayız. Sorum şu ki hangi class'ı seçsem. Shield'sız bir build mi gitsem ? Shield olmadan oynanıyor mu oyun ? DS1'de sword&Board takılıyordum genellikle. Cleric ve Sorc nasıl ? Yoksa düz melee build mi ? Dual wield tırt mı ? Var mı faydalanacağım yorumların olduğu bir kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 wikisinde vardi build bolumu oradan begen istedigini ama shieldsiz daha zevkli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Oyunu PC'ye alıp yarım saat oynayıp bırakmıştım. 1. oyundan sonra sarmamıştı, alışamadım tuhaf bir şekilde. Bir de death penalty'e uyuz olmuştum. Ps4'e Scholar gelince saldırdım. Her boş aralıkta açıyorum oyunu. Hatta bazen kapatmıyorum ps4'ü. Oyun bildiğin hastalık. Tek sıkıntım zırt pırt oyun serverlarından düştün offline'a alacağım snei diyor. Sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 steam de indirim gelmiş buna dark souls 2 ve dark souls 2 scholar of the first sin aynı oyun mu ? biri diğerinin dx 11 destekleyeni mi ben anlamadım da tam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 scholar da tüm dlc ler dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 dark souls 2 scholar of the first , ds 2 nin x64 ve dx11 olan hali ayrıca 3 dlc yide barındırıyor. Yalnız grafik kısmında öyle aman aman bir fark , lightining efekleri muazzam olmuş onun dışında kaplamalar falan meh seviyede.Npc lerin yeri tekrar ayarlanmış , zorlukta hafif artırılmış ds 2 ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ve hala serinin en kotu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben bu oyunu 3 kere bitirdim üstüne 300-400 saat pvp yaptım, sonra sildim ardından 3 tane ek paket çıktı, alayım mı scholar of the first sini ana oyunu baştan oynamaya değer mi ek paketler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Oyun da coop özelliği var diye biradere de aldık oyunu, coop olayı sadece şurayı geçemedim gel yardım et şeklinde işliyor galiba. Onun dünyasına gittiğimde ne ışınlanabiliyorum ne de bonfire'lara oturabiliyorum. Bonfireları açamadığım için estus flasklar ve büyüler yeniden dolmuyor. Bunun bir çözümü yoksa acayip saçma olmuş coop sistemi. Birlikte ilerleyip bitiririz diyorduk lakin yalan oldu hayalimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar