Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cimrilik yapıyorum hala +1 fire swordla geziyorum sdfs. ondan ölmüyor bosslar. ama yine de adamlar 3 er 3 er koymuş yani ayıp.

hangi kılıca yatırım yapsam bilemedim. zwei bulamadım hala.

ha bi de demin phantom geldi. sanki diyaplo oynuyor pata pata dex kasmış durmadan vuruo. 3 kere vurdum öldü
Mesaj tarihi:
ben fire sword +5 yaptim allah gibi geziyorum.

tek sorun zirt pirt durability bitio firesword'da.

dragenleic sword da fena deil ama firesowrd hala daha iyi. baska da bisi bulamadim henuz
Mesaj tarihi:
+5 yaptığımda 30str ile tek elle 250-350 bişiler vuruyordu ve tek elli saldırıların baya menzili var.Resin basıp üstünden geçmiştim gargoylerin :p
Mesaj tarihi:
uçuruma açılan kapıdan düşeniniz var mı ? sdfs

ben chestleri açarken bile takla atıyorum this is dark souls nolur nolmaz diye
Mesaj tarihi:
dark souls'da sadece humanken gelmiyor muydu fantomlar. 4-5 defa geldi bana valla sdfs. bi kerede ben gittim. yanlışlıkla covenanta girdiydim. hemen o bölgeye gönderdiler beni yardıma.

bu arada baya bi ilerledim ya.
Mesaj tarihi:
phantom sistemi ayni ya. sadece human ken summon layabiliosun ama undead ken summonlanabiliyosun da.

bende bi kac kere bug oldu. undead ken yardim ediodum millete, geri dondugumde human olarak dondum.

bi de Majula'daki covenant'a girersen co-op atamiosun. blue covenant'ta da ring'i takinca direk summon laniosun diyo ama denemedim nasi calisio

ben oynayamiyorum pazardan beri goddamit
Mesaj tarihi:
oyunu oynarken sanki hep bir şeyleri atlıyormuşum hiss ivar ya. her köşeye bakıyorum. hatta manyak gibi duvarlara vuruyorum görünmez duvar falandır diye hahaha

ama illa bişi atlıyorum
Mesaj tarihi:
mecbur ya. hatta ben bazen bazi seylerin ilk seferde gozukmeyip sonra geri donunce goruktugunu dusunuyorum. duvarda bir araliktan girilen yeni bir yol falan

zaten bazi kapilari acamiyorsun locked falan diye. sonra bi yerden anahtari alsan bile 10 tane kapidan hangi birini hatirliycan falan cikilmaz icinden
Mesaj tarihi:
Giant bosstan dusen anahtar ne bereketliymis, bir dunya kapi actim :) Ayrica kafayi cizdim her areayi respawnlar durana kadar kesiyorum, sonradan donup bos koridorlarda kosmak priceless :D
Mesaj tarihi:
beyler bi sorum var. bu giant tree bossuna giderken solda olan faking kapı neden açılmıyor. bu alev atan dallamaların oraya uzun uğraşlar sonucu girdim. kapı ordan da açılmıo amk

neyse ben bu ormanlık alanda kesin bişiler atladım. şeye geçemiyorum hani bu alev atanların olduğu yere zıplayarak girdiğimiz bi tünel var. o tünele girmeden üst kısımdaki ormanlık alana geçemiyorum lan. oraya çıkış nerden.
Mesaj tarihi:
Red said:

beyler bi sorum var. bu giant tree bossuna giderken solda olan faking kapı neden açılmıyor. bu alev atan dallamaların oraya uzun uğraşlar sonucu girdim. kapı ordan da açılmıo amk

neyse ben bu ormanlık alanda kesin bişiler atladım. şeye geçemiyorum hani bu alev atanların olduğu yere zıplayarak girdiğimiz bi tünel var. o tünele girmeden üst kısımdaki ormanlık alana geçemiyorum lan. oraya çıkış nerden.

Oyunun ilerlerinde Iron Key alıyorsun onunla açılıyor o kapı.
Mesaj tarihi:
bitti sonunda.

son boss

çok patatesmiş. iki fantomla lightning spear bombardımanına tuttuk; eridi. lazer saldırısından kaçması kolay. curse yesen de ne yazar.

Mesaj tarihi:
gutter'ın boss'unu bulamadım valla

ne iğrenç bi mekandır kanser etti beni. 30k souls falan gitti orda ahaha

bi de silahlarda +5 den sonra magical olsun olmasın sormuyor muydu ya. greatsword +7 oldu sdfs
Mesaj tarihi:

Bitti ama...

majulaya geldim şimdi ng+mı oldum ama bosslar fln yok ortada
bonfire'ın oradaki kadınla konusunca journey 2 to dragliac mı die bi secenek çıktı ama basmadım basınca nolcak:)

Mesaj tarihi:
NG+ a geciceksin, yaratiklarin healthleri ve vurduklari dmg artacak. mevcut karakterinle oyuna yeniden baslamis gibi olacaksin kisaca ama bu sefer daha zoru olacak.

ng+ a gecmeden, tum optional bosslari, oyundaki npcleri oldurmende yarar var, ng+ da zaten hepsi tekrardan cikacak.

birde ng+ da bosslardan ekstra loot dusuyor, looking glass knight ring of steel protection +2 dusuruyor mesela.
  • Yeni Oluştur...