Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 cimrilik yapıyorum hala +1 fire swordla geziyorum sdfs. ondan ölmüyor bosslar. ama yine de adamlar 3 er 3 er koymuş yani ayıp. hangi kılıca yatırım yapsam bilemedim. zwei bulamadım hala. ha bi de demin phantom geldi. sanki diyaplo oynuyor pata pata dex kasmış durmadan vuruo. 3 kere vurdum öldü
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben fire sword +5 yaptim allah gibi geziyorum. tek sorun zirt pirt durability bitio firesword'da. dragenleic sword da fena deil ama firesowrd hala daha iyi. baska da bisi bulamadim henuz
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 greatsword one hand attack greatsword two hand attack 20 str yetiyor iki el kullanmaya ama biraz ağır vit'e basmak lazım birazcık :3
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 dragenleic greatsword dan daha iyi degil mi dragenleic benim +5 firesword umla kapisamiyor
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 +5 yaptığımda 30str ile tek elle 250-350 bişiler vuruyordu ve tek elli saldırıların baya menzili var.Resin basıp üstünden geçmiştim gargoylerin :p
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 uçuruma açılan kapıdan düşeniniz var mı ? sdfs ben chestleri açarken bile takla atıyorum this is dark souls nolur nolmaz diye
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben dustum ssakjfha ama phantom olarak cagirildigim oyunda adam amma sovmustur bana mal diye
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Random karakter yüzü yaratma sistemi mount and blade'ınkiyle kapışır. :d
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 dark souls'da sadece humanken gelmiyor muydu fantomlar. 4-5 defa geldi bana valla sdfs. bi kerede ben gittim. yanlışlıkla covenanta girdiydim. hemen o bölgeye gönderdiler beni yardıma. bu arada baya bi ilerledim ya.
Oski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 phantom sistemi ayni ya. sadece human ken summon layabiliosun ama undead ken summonlanabiliyosun da. bende bi kac kere bug oldu. undead ken yardim ediodum millete, geri dondugumde human olarak dondum. bi de Majula'daki covenant'a girersen co-op atamiosun. blue covenant'ta da ring'i takinca direk summon laniosun diyo ama denemedim nasi calisio ben oynayamiyorum pazardan beri goddamit
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 oyunu oynarken sanki hep bir şeyleri atlıyormuşum hiss ivar ya. her köşeye bakıyorum. hatta manyak gibi duvarlara vuruyorum görünmez duvar falandır diye hahaha ama illa bişi atlıyorum
Oski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 mecbur ya. hatta ben bazen bazi seylerin ilk seferde gozukmeyip sonra geri donunce goruktugunu dusunuyorum. duvarda bir araliktan girilen yeni bir yol falan zaten bazi kapilari acamiyorsun locked falan diye. sonra bi yerden anahtari alsan bile 10 tane kapidan hangi birini hatirliycan falan cikilmaz icinden
Mehanix Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 mundane olayını biri anlatsın ya nedir bu...
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Giant bosstan dusen anahtar ne bereketliymis, bir dunya kapi actim :) Ayrica kafayi cizdim her areayi respawnlar durana kadar kesiyorum, sonradan donup bos koridorlarda kosmak priceless :D
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mehanix said: mundane olayını biri anlatsın ya nedir bu... En düşük puanlı attribute'una göre scale oluyor silah.
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 beyler bi sorum var. bu giant tree bossuna giderken solda olan faking kapı neden açılmıyor. bu alev atan dallamaların oraya uzun uğraşlar sonucu girdim. kapı ordan da açılmıo amk neyse ben bu ormanlık alanda kesin bişiler atladım. şeye geçemiyorum hani bu alev atanların olduğu yere zıplayarak girdiğimiz bi tünel var. o tünele girmeden üst kısımdaki ormanlık alana geçemiyorum lan. oraya çıkış nerden.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Red said: beyler bi sorum var. bu giant tree bossuna giderken solda olan faking kapı neden açılmıyor. bu alev atan dallamaların oraya uzun uğraşlar sonucu girdim. kapı ordan da açılmıo amk neyse ben bu ormanlık alanda kesin bişiler atladım. şeye geçemiyorum hani bu alev atanların olduğu yere zıplayarak girdiğimiz bi tünel var. o tünele girmeden üst kısımdaki ormanlık alana geçemiyorum lan. oraya çıkış nerden. Oyunun ilerlerinde Iron Key alıyorsun onunla açılıyor o kapı.
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abo fareler yalnız mekanlar direkt dark souls ya. çok benzio
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bitti sonunda. son boss çok patatesmiş. iki fantomla lightning spear bombardımanına tuttuk; eridi. lazer saldırısından kaçması kolay. curse yesen de ne yazar.
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 gutter'ın boss'unu bulamadım valla ne iğrenç bi mekandır kanser etti beni. 30k souls falan gitti orda ahaha bi de silahlarda +5 den sonra magical olsun olmasın sormuyor muydu ya. greatsword +7 oldu sdfs
Mehanix Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Bitti ama... majulaya geldim şimdi ng+mı oldum ama bosslar fln yok ortada bonfire'ın oradaki kadınla konusunca journey 2 to dragliac mı die bi secenek çıktı ama basmadım basınca nolcak:)
knox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 NG+ a geciceksin, yaratiklarin healthleri ve vurduklari dmg artacak. mevcut karakterinle oyuna yeniden baslamis gibi olacaksin kisaca ama bu sefer daha zoru olacak. ng+ a gecmeden, tum optional bosslari, oyundaki npcleri oldurmende yarar var, ng+ da zaten hepsi tekrardan cikacak. birde ng+ da bosslardan ekstra loot dusuyor, looking glass knight ring of steel protection +2 dusuruyor mesela.
Mehanix Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 aynen oyle yapıyorum itemleri fln geliştiriyorum pvpde denk gelmeyin cok fenayım:)
Öne çıkan mesajlar