Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

firesword bulduysan iyi.. baslangic icin cok iyi diyorlar.. ben uzun sura starting equipment ile oynamak zorunda kalmistim..

o siskolari da bosver.. sonra gelirsin.. simdilik asil bosslari kesip guclenmeye bak..

bu arada, artik belli sayida oldurulusten sonra moblar respawn olmuyor.. farm'i engellemek icin yapilmis.. fyi..
Sosyal ağlarda paylaş

ben forest of the giants'tan baslayip, bastille'i bitirdim last sinner'i kesip. simdi nereye gidecegum laynnnnn

heidel's tower'a doneyim bari. ilk oyuna ordan baslamistim ben de Red gibi alskfja

bi de to forest of the giants'da bi kapi vardi. king soul'u alip gel diye yazi cikiodu onune gelince. nerde oldugunu bile hatirlamiyorum onun. acaba last sinner dan sonra acilir mi o. hmmmmmmm

cevap verin diye yazmiyorum he bu arada hehe

SESLI DUSUNUYORUM KENAN ISIK
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyundaki progress hissini cok seviyorum yaa

oyunun basinda dagger la ifademi alan knightlar a 3 vurus cekiyorum simdi. heide's deki iki boss ta cok tirtmis. hic olmeden double cektim

no man's wharf a iniyorum simdi.

yanniz bonefire'lar cok sik olmus sanki burda. forest ve bastille'de bu kadar degildi
Sosyal ağlarda paylaş

ben no mans'e indim ama. rage quit atıp forest giantı kesmeye gittim. o lavuğu da bi 20 kerede zor kestim ztn. ilk seferde tek vuruş kalmıştı ayağında ezidlim. ondan sonra nasılsa keserim diye özgüvenle gidince baktım kanser olmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

+1 fire swordla gidiyorum. titaniteleri biriktiriyorum. sonra farmlamakla uğraşamam. bi laytning zıwaylandır yaptım mı zaten yetiyor bana sdfs. bi tane de magical spear lazım tabi.

no mans'i temizledim bi gemi kaldı. yalnız ben bu forests of fallen giants'da bi yeri atlıyorum. öteki bossu bulamadım lan. bu hani alev atan lavuklar var. onların olduğu yere zıplayıp diğer taraftan çıkmam gerek ama o kapıda durmuş geçilmiyor galiba ordan. başka atladığım bi yer mi var ?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
+1 fire swordla gidiyorum. titaniteleri biriktiriyorum. sonra farmlamakla uğraşamam. bi laytning zıwaylandır yaptım mı zaten yetiyor bana sdfs. bi tane de magical spear lazım tabi.

no mans'i temizledim bi gemi kaldı. yalnız ben bu forests of fallen giants'da bi yeri atlıyorum. öteki bossu bulamadım lan. bu hani alev atan lavuklar var. onların olduğu yere zıplayıp diğer taraftan çıkmam gerek ama o kapıda durmuş geçilmiyor galiba ordan. başka atladığım bi yer mi var ?

bulamadigin boss pursuer mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

neyse baya bi ilerledim. ,forest,no mans ve bastille bitti. yalnız bastilleden sonra gargoylelarda patladım. kılıncım yetmiyor artık. greatsword falan bulduk ama 28 str gelemedim daha

ayrıca bosslar sankim multi için yapılmış. yani tek başına alması zor gibi geldi bana. mesela lost bastillede 3'lü boss var. gargoylelar keza öyle. ben milleti summonlayıp girdim valla kasamadım 3. 4. denemeden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...