Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 oyun hakkaten iç daraltıcı olmuş ama ya. tamam başta karakter tam güçlenmeden hep zordu soulslar ama ilk defa bu sefer umutsuzluğa kapıldım sdfs. olm o giantlar ne ya. çok kötü vuruyor annesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 fireswordla tuto kısmındaki boktan iki tane su aygırını kesemiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 firesword bulduysan iyi.. baslangic icin cok iyi diyorlar.. ben uzun sura starting equipment ile oynamak zorunda kalmistim.. o siskolari da bosver.. sonra gelirsin.. simdilik asil bosslari kesip guclenmeye bak.. bu arada, artik belli sayida oldurulusten sonra moblar respawn olmuyor.. farm'i engellemek icin yapilmis.. fyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 fireswordu şans eseri buldum. ama bulduğumdaki mutluluk sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 fire longsword iyiydi güzeldi de benim tarzıma uymuyordu. büyük silahları tercih ettiğimden drangleic greatsword'a geçtim (forest of giants'ta ikinci bosstan sonra bulabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam) şu anda murakumo +10 kullanıyorum o da imba silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 silah dediğin lightning zweihander ya ama burda var mı bilmiyorum zwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 var, bu sabah iron keep'te buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ben forest of the giants'tan baslayip, bastille'i bitirdim last sinner'i kesip. simdi nereye gidecegum laynnnnn heidel's tower'a doneyim bari. ilk oyuna ordan baslamistim ben de Red gibi alskfja bi de to forest of the giants'da bi kapi vardi. king soul'u alip gel diye yazi cikiodu onune gelince. nerde oldugunu bile hatirlamiyorum onun. acaba last sinner dan sonra acilir mi o. hmmmmmmm cevap verin diye yazmiyorum he bu arada hehe SESLI DUSUNUYORUM KENAN ISIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu oyundaki progress hissini cok seviyorum yaa oyunun basinda dagger la ifademi alan knightlar a 3 vurus cekiyorum simdi. heide's deki iki boss ta cok tirtmis. hic olmeden double cektim no man's wharf a iniyorum simdi. yanniz bonefire'lar cok sik olmus sanki burda. forest ve bastille'de bu kadar degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ben no mans'e indim ama. rage quit atıp forest giantı kesmeye gittim. o lavuğu da bi 20 kerede zor kestim ztn. ilk seferde tek vuruş kalmıştı ayağında ezidlim. ondan sonra nasılsa keserim diye özgüvenle gidince baktım kanser olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 giant'tan sonra bi Pursuer var. o cok sikintili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 o kral bişisi isteyen kapı forest gianta giderkenki kapıdan giriosun ordan çıkılıyordu galiba. bende buldum onu bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 hmmm evet o asansorun arkasindaki kapidandi sanirim. kral dalgasini almadim daha nasilsa bekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 oyun git git bitmiyor anasını satayım total time played 30 saat oldu o kadar da takılmıyorum bosslarda hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Karakter sıfırlanıyormuş newgame+da, starting classınızı değiştirmeyin eğer ng+ya geçecekseniz. ;_; Pursueri yendikten sonraki çukurda kaliteli bir set var meeleseniz sizi bayağı götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 karakter sıfırlanmıyo ki ng+ da ? isim - karakter yaratma ekranını pas geçiyo zaten direk ama statları resetmele taşı var soul vessel diye , oyun başındaki cadılarla konuşup hallediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 pas geçmedi? o.O eşyalar falan hepsi duruyordu sonra gacılarla konuştum tekrardan ismini hatırla cart curt dedi. BAM! sorcerer olarak kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 normalde ng+ a geçerken bir tek keyler gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 senin oyun bozulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 +1 fire swordla gidiyorum. titaniteleri biriktiriyorum. sonra farmlamakla uğraşamam. bi laytning zıwaylandır yaptım mı zaten yetiyor bana sdfs. bi tane de magical spear lazım tabi. no mans'i temizledim bi gemi kaldı. yalnız ben bu forests of fallen giants'da bi yeri atlıyorum. öteki bossu bulamadım lan. bu hani alev atan lavuklar var. onların olduğu yere zıplayıp diğer taraftan çıkmam gerek ama o kapıda durmuş geçilmiyor galiba ordan. başka atladığım bi yer mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bir kaç kişi daha yaşamış,pilgrim of dark covenantıyla ilgili olabilirmiş problem . garip o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Red said: +1 fire swordla gidiyorum. titaniteleri biriktiriyorum. sonra farmlamakla uğraşamam. bi laytning zıwaylandır yaptım mı zaten yetiyor bana sdfs. bi tane de magical spear lazım tabi. no mans'i temizledim bi gemi kaldı. yalnız ben bu forests of fallen giants'da bi yeri atlıyorum. öteki bossu bulamadım lan. bu hani alev atan lavuklar var. onların olduğu yere zıplayıp diğer taraftan çıkmam gerek ama o kapıda durmuş geçilmiyor galiba ordan. başka atladığım bi yer mi var ? bulamadigin boss pursuer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 evet pursuer ve mini boss bulamıyorum. walkturu izlemek istemiyorum ama bakıcam bi baya dolandım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 last giant'i kesince bir anahtar aldin.. onla, daha once denk geldigin cogu kapali kapiyi aciyorsun forest'ta.. dene tek tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 neyse baya bi ilerledim. ,forest,no mans ve bastille bitti. yalnız bastilleden sonra gargoylelarda patladım. kılıncım yetmiyor artık. greatsword falan bulduk ama 28 str gelemedim daha ayrıca bosslar sankim multi için yapılmış. yani tek başına alması zor gibi geldi bana. mesela lost bastillede 3'lü boss var. gargoylelar keza öyle. ben milleti summonlayıp girdim valla kasamadım 3. 4. denemeden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar