KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 neden burada yeni serverımız ...... diyen herkesin serverı sphere oluyor? Peki neden açılan tüm (hemen hemen) runuo serverları tutunuyor? Biri açık bir şekilde anlatabilir mi?[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 (bkz: Zebula ocak)[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 açık pls[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Hazırcı team sux...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hyr yane runuo açmassı daa da kolay. tek yapılması gereken open server düğmesi. bütün sscriptleri hazır (spawnlar hariç)[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 birkaç ayar gerekiyor ama C# bilmeyen bir runuo server admini napar bilinmez.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 O zmnlar server açanlardan cvp alsak ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 açmak için c# falan bilmeye gerek yok. download et birde herhangı bir sphere - runuo sharing sitelerinden 2 3 ayar için destek aldımı açar.. açtıktan sonra yürütmek için biraz kasar.. zaten su anda cogu runuo serverı ham haliyle.. bir tanesıne gireyim dedim ingiliz serverı sandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 iide sırf default'la nereye kadar[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya ben de onu diorum, sırf defaultlarla server açıolar.[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 açsınlar bırak kardesim zaten bilmeyen adamın serverı nereye kadar dayanır ve kac player gelir ?=[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Default Runuo serverri acılmaz. Sphere'da kadar olmasda bug vede region hatalari ile dolu. Vede Ciddi anlamda Ultima bilginizin olmasi gerek Cunku Runuo Osi clone amacı ile yapılan emulator oldugu icin neredeyse hersey aktif durumda hayatinizda hic duymadiginiz skillerin bile icerigini sinerjilerini ogrenmek zorundasiniz.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 evet region hatalarını biliyorum bayagı kasıyor o olay[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sphere daha çok seviliyor demekki.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 runuonun pwp sistemi kotu sphereninde gmleri eziq oluor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 eziklik sphere ya da runuo ile belli oluosa sıçtık...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Sphere den Daha Cok RunUo Tercih Edilmesi ve Ikisinin Farklari.. Runuo Ozellikleri : Cok Kolay Acilabilmekte(Cift Tikla) Scriptler Sitesinden Guncellenebilmekte Verdatasında Yeni Npcler , Gumplar vs Mevcut.. 4.0.0 ve Ustu Client Kullanildigi Icin Speed ve Inj Cok Zor. Script Dili >VB< Tum Skiller Aktif Necromancy Paladin Buyuleri Icin Guzel Gumplar ve Kitaplar yazilmis Bug Bulmak Cok Cok Zor.. Cok Yeni Ozellikleri Ve Diablo Turu Olmasi Ilgi Cekiyor.. Kisacasi Yenilikleri Diyebiliriz ... Sphere e Gelince , Scriptleri Manual Cok Kolay Yazilabilmekte.. Gumplari falan Ya Elinle Ciziceksin Yada Sitelerden Indireceksin. Cogu Skill Aktif Degil Kendin Ediceksin.. Istedigin Clienti Kullanman Mumkun Speedi ve Inj Onlemek Sana Kalmis Kisacasi Sphere Manual , RunUO Auto :D[signature][hline]Onyx (Owner MediEviL) Ring Of War (Admin Gandalf) Lost Age (Admin Eriador) Lord Rude Slader (Everywhere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sonuçta gereksiz bi muhabbet burda açılan ne kadar yeni server topiki varsa bi o kadarda eleştiri topiki var.. boş konuşmaya hayır..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Sphere'ın tercih edilmesinin sebebi , kolay anlaşılır olması , ortada gezen zebula ocak script arşivi , PvP , PvM , ve diğer şeylerin runuo dan daha çok sevilmesi. Benim şahsi görüşüm olarak Sphere'ı seçmemin nedeni , arkadaşımızın da dediği gibi Manual olmasıdır. Bugları teker teker bulup fixlemek ya da yeni sistemler getirerek diğer shardlardan farklı olmaya çalışmak , kısaca Sphere Developer'ın dır. Runuo'da böyle birşey olduğunu sanmıyorum. Server'ı açıp region ve bir kaç hatayı düzelttikten sonra birşey eklemeye gerek kalmıyor. Bu gibi nedenlerden dolayı Sphere hala ve hala tutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Arkadaslar Runuo İle sunucu acmak sizin bahsettiginiz kadar kolay deil.uzaktan davulun sesi hos gelirmis sizinkide o hesap. Runuo'nun scp dili C# ama sanirim VB'de kabul edio. Bir surude bug mevcut bunlari kendin kapatacaksin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Runuo da hatırladığım kadarıyla bi kaç region hatası ve bi kaçda bug var ama halledilmesi zor şeyler değil. Sphere ile bugları kıyas bile edilemez çünkü sphere da herşey bug gibi birşey. Senin söylediğin script yazmak ile ilgili dilinin c# olması yada vb olması script yazarken yada bişeyler bişeyler yapaken. Ama çoğu kişi orjinal kullanıyor. Benim de bahsettiğim gibi sphere da olay developerda bitiyor ve insanlar pvp ve pvm sini daha çok beğeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Player'ların sphere a yönelmesinin sebebi de bumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hayir tabiki Herkes oyunu sphere ile ogrendi alıstı. Runuoda extra sistemler gelior bilginiz Mage'lik bile cok daha farklı hale gelior +3 yada +6 gibi itemler yok life leech gibisnden extra oalylar ustune luck die birsey vs vs bunların hepsi playerlara karısık gelior ozellikle yas ortalamasinin dustugu bu donemlerde insanların alıstıkları sphere suncularını tercih etmeleri cok normal.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar