Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bu kadar spam sağlığa zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 harbi ha swarm askere gitti kafamızı dinleriz derken bu çıktı bir de başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N7Ep8pnOwME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Maçtan önce.Maçtan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 nada klasman dışı zaten. 420 apm ile bitirdiği 45 dk maçı var. bwchart hatasıdır diye düşünenler de vardı; ama adam net 420 bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aydan aya uğruyo adam foruma. starcraft oyuncusu böyle olmalı ya. koreli gibisin huzeyfik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aheahaehaeh spam denmiş... macro ve micro arasında "spam"i unutmuyo olmam ciddi başarıymış ya kendimle gurur duydum hani oyun başı falan olsa eyvallah da .... bir hayli ilginç bir bakış açısı olmuş. zaten bu aşağıdaki EPM(effective olan) tab da spam. http://img442.imageshack.us/img442/6753/screenshot2012120723094.jpg sevgili rakibimiz oyman neyse de , benim gibi terran a gönül vermiş biri olan Huun'un bana karşı bu düşmanlığına akıl erdiremiyorum. infestor gibi iğrenç imbalıkların döndüğü bir patch ve expansionda , terran gibi üvey evlat bi ırkı oynamaya devam ediyorum ve beni patchzerglerin efendisi swarmla karşılaştırıyosun. Neden huun... neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Sc yi sildim az önce. Bir hafta önce silmiştim de 4v4 falan maç oynanacak diye geri yüklediydim. Bu sene üni sınavım var derslere gömülcem bol bol. :D Ownic oyun boyunca 250-300 kalıyor apm'si. Koreli kanı var adamda. Akito kimsin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 lelouch. terranlar övülmeyi haketmiyor. 250-300 apm ve oynayışı iyi olduğunu belli ediyor ama terran sonuçta adam. tayyip erdoğan da başarılı mesela, hitler de kısmen başarılıydı. fark yaratan şeyi anlatabildim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 kısaca bu maçla jübilemi yaptım emekli oldum diyo huzeyfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Sleeep said: streame bi ihtimal ben de el atabilirim :P maç sonucu tahminim : ownage easy (harrisin takımının gücü harristen gelmiyor karşıdaki 4 oyuncunun yaptığı toplam apm i tek başına yapan ownage tan geliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 OwnageFactor said: beni patchzerglerin efendisi swarmla karşılaştırıyosun. Neden huun... neden... kardeşim kesinlikle bu kadar ileri gitmek gibi bir niyetim yoktu. biraz boş bulunarak seni swarmla eş tuttum. gerek oyunla olsun gerek karakterinle swarm'dan 10 kat daha iyisin. kendimi affettirmek için abinin çenesini senin için kırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 swarmın hesapla oynayıp ligden düşüren ownage mıymış ? afdsasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tayyipi bilmemde hitler bariz başarılıydı. bu arada ownage senin apm çok boş be hacı. eğer o apm işe yarasaydı şimdi gm'din. emin ol harris tek elle yapıyordu o apmyi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Oymanq said: tayyipi bilmemde hitler bariz başarılıydı. bu arada ownage senin apm çok boş be hacı. eğer o apm işe yarasaydı şimdi gm'din. emin ol harris tek elle yapıyordu o apmyi zamanında. hahahah sorma be abi o da tamamen bizim sığırlığımızdan işte :P sc2 cıkalı o kadar süre oldu total career games : 575, 100 ü zaten bu sezon yaptıgım 4v4 ler :P Ama zaten sen gm olma olayını hiç anlamamışsın , gm olmanın apm ile uzaktan yakından alakası yok. deli gibi ladder kasmak gerekiyo gm olmak için, ladder kasmanın zor yanı da her maç aynı özveriyi aynı dikkati göstermek gerekmesi. Ki buna daha o kadar çok etken dahil ki ; yenildiğin maçlarda dellenmeyip delikanlı gibi hataları görüp devam etmek falan felan. haliyle ciddi anlamda vakit ayırıp günde 3-4 saatten focuslanıp hiç durmadan ladder atmak gerekiyor apm olayını gm e girmeye mutlak bir koşul olarak göstermen , ciddi anlamda komik olmuş :P apmin avantajı ,şu haftalık zotac turnuvalarında felan sivrilmene yarıyo , geçen zotacda NrsWhite i yendim iste kendileri high master-gm zerg. böyle 3er 4 er round güzel güzel ilerliyoruz. mümkünse çeyrek final felan... maçlar round round olduğu için bütün focusu bütün gücü abanıyosun rahat rahat 30ar dakkalık maçları takır takır yardırıyosun. keşke bi yandan üniv bi yandan iş sıkıştırmayaydı da günde 6 saat ladder atabileydim , burda laf yemezdik o zaman "apmin boş birader senin" diye. Hele hele oyunculuğum hakkında hiçbi fikri olmayan birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Söylediğiniz tüm 8 kişiyi tamamlayıpta 4vs4 maç yaptığınıza inanamıyorum, hll size. Oymanqın takımının yenildiğine de inanamıyorum, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ya gm olabilmek için apm şart değilse de birincil öncelik gibi bişe. Düşük apm ile oynamasına rağmen pro oynayan çok az oyuncu var. General Gooody gibi. Ama Apm'den ziyade oyuna çook ciddi zaman ayırabiliyor olmak gerek. Ya sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz. Kimse SC'den büyük paralar kazanamıyor malesef. Kız istemeye gittiğinizde "Bizim oğlan profesyonel SC oyuncusu" demeye kalksanız çikolatayı kafanıza fırlatırlar:D O yüzden bizden şimdilik bu kadar oluyor hacı. Ha açık açık söyleyeyim. Ownıç tembel adam. Uğraşmıyo oyun için. Yav 2 ay boyunca oyuna girmemiş Neco'dan Skörtıl 2 base colosus allin'i yer mi adam? Ownıç yiyor işte. Niye? Tembel. Günde 15 dakikasını 2 dakka build bakayım açılış öğreneyim diye ayırmıyoki. Ayırsa farklı olur. Çok fazla yetenekli adamımız var aslında da Silipten başka 15 dakikasını adam gibi oyuna çalışmak için ayıran adam yok. Hem gündelik hayatın zorluğu hem bunların tembelliği önlerine geçiyo işte. Tembelsiniz olum. Ah siz benim öğrencim olcaktınız. Böle aynı evde kamp falan yapcaktık. Aç bırakır çalıştırırdım sizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 3 - 0 nedir ya . Dark flndami basmadiniz 1 oyun . Harris ilk 15 dk rdu basmior dalmadinizmi ne kadar kotu ciktiniz yahu. Ownagrfactor bu arada kariyerimde toplam 300 oyunum war fln gibi yalanlara bas vurman sana yakismadi. Delikanli ol yapamiorum olmuo de yok300 oyun attim yok dikkatimi veremiom tarzi yaklasimlar sana yakismadi. Bende yillarca ders calissam hepinizden iyi yer kazanirdim oss de diye gecindim yillarca ama lisedeydim ozmn . Yapma bunu ownage. Bide ustte tembellikten bahseden bi arkadas cikmis ona hic cvp veresim Yok deisik dalgalar icio olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 harristhegosu said: Snail'i takimdan kotu oldugu icin attim , yerine baska bir arkadasi aldim sanirim o yuzden saldiriyor hahah heahaeaheah huzeyfe emekli oldu bak istiyosan başvur tekrar almayı düşünür belki sevgili kaptanimiz YaşlıErkekHarris başvurunda , wowda vanilladan itibaren kestiğin bosslar , varsa pvp geçmişin , brood war ve wc3 başarılarını teker teker yazarsan , 3 gün içinde cevap gelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dear ownage sana madde madde cevap veriyim. -en temelinden başlarsak şu 4v4'leri kaybetmemizin seninle uzaktan yakından bir alakası yoktur. çünkü maçlar genelde bizim kötü all inimizi tuttunuz maç bitti yada siz geldiniz biz tutamadık all ini. yani çok oyunculuk isteyen apm isteyen maçlar olmadı. repleri herhangi birine izletsek o maçlarda senin extra oyunculuğuna dair birşey görmez. bunu 1v1'de başarısızsın manasında söylemiyorum. 4v4'lerin çok yavan geçtiğini söylemek maksadıyla açıklıyorum ki maçlarda ağır lag olmasıda herkesi çok fazla etkiledi. micro dan çok timing ataklar oldu. işin özü platinum level 4v4 maçlar oynandı ki buna takım arkadaşlarında katılır. -apm olayına gelirsek sürekli yüksek apm'den bahsedip duran sensin. bu oyunda yüksek apm'nin hiç bir işe yaramadığını söyleyende takım arkadaşın harristir. şu oyunda senin apm'nin yarısını yapıp hep gm olan hemde turnuvalarda şampiyonluk kazanan bir dolu yabancı terran var. apm'nin övmenin manasını çözemedim çok hızlımıyım diyosun yani? ben sana her maç500apm yapan isveçli bir terran gösteriyim adamın oyunculuk namına pek bir olayı yok. sürekli mid master taklıyor örnek. -turnuva başarısına gelirsek bu ülkenin önünde 2 tane turnuva oyuncusu olan ve olamayan çok basit örnek olarak duruyor. birisi jinro'yu , white'ra'yı ve bir çok gosuyu ladderda yenip apmsiyle övünüp 3 büyük turnuvada eline darkswarm var. türk turnuvasında yenildiği adamlar spartacus , sleeep ve bloody. oyuncu kıyaslarını sen yap artık. bunun tam tersi örneğide sleeep. wc3 ekolünden gelen ve turnuva mantığını iyi bilen bir oyuncu olan sleeep ladderda , pratik maçlarında biri sürü lose almasına rağmen gelip turnuva da rakibini analiz edip standart bir high master oyunuyla önüne gelen türkü yenebiliyor. ama burda övündüğünü hiç görmedim. -lafın özü seni hiç bilmiyorum doğru. ama senin gibi birini tanıdım darkswarm. bu 4v4 laflarının hepsini geyik olarak aldığım için önemsemiyorum ama 1v1de kassam şöyle olurum böyle olurum beni tanımıyosun heyezanlarını ciddiye almamı bekleme lütfen. -son olarak sc2 camiasından bir abin olarak şöyle bir söliyim. emin ol üni ve iş olmasa sırf sc2 oynasan kafayı yer bırakırsın. best regards .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 SnailBey said: Bende yillarca ders calissam hepinizden iyi yer kazanirdim oss de diye gecindim yillarca ama lisedeydim ozmn . kazanırdım demişsin, liseyi bitirmiş olman gerekiyor bunu dediğin sırada. http://polishmonster.files.wordpress.com/2012/09/murloc.png?w=330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 çevreden gelen uyarıların hepsi doğru çıktı , bekliyodum zaten senden böyle bi tepki "abi taşak yaparken dikkat et , oyman ciddiye alıp , içerleyip laf sokma çabasına girecektir. temiz kalpli ama saf bi arkadas" Oymanq said: apm'nin övmenin manasını çözemedim çok hızlımıyım diyosun yani? zaten bu gerzek wall of textlerin sebebi senin bunu anlamamış olman. herkes bi geyik konusu seçti , sanver maçları futbol şeklinde anlattı , huzeyfe senin editledigin resme benzer bişey yapti , harry doğaçlama takılıyo bende apm den girdim apm i seçmek benim hatamdı demekki, geyik konusu competitive bi element olunca , her ne hikmetse kabardın ve " apmini niye övüyosun birader" den tutup , gm olamamama , apm in turnuva kazamnadaki önemine , darkswarmın turnuva kariyerine , sleepin turnuva başarılarına kadar saçma sapan konulara çektin yani şu apm resimlerine bu kadar takıp , yukarıda belirtmiş olduğum yerlere çekmiş olman neye benzedi biliyomusun ? o çok güldüğüm editlediğin resim varya , benim onu içerleyip " ya sen harrise transeksüel mi demeye çalışıyosun" dan girip , transeksüelliğin doğasını tartışmaya başlamamla aynı hesap su anda yaptığın şey Oymanq said: sleeep ladderda , pratik maçlarında biri sürü lose almasına rağmen gelip turnuva da rakibini analiz edip standart bir high master oyunuyla önüne gelen türkü yenebiliyor. ama burda övündüğünü hiç görmedim. yine klasik oymanlığını yapmışsın , bu topiğin ana doğasının geyik yapmak olduğunu unutup , bi taşak konusunu ciddiye alıp wall of textler döktürmüşsün birinin seni her zamanki gibi pm le uyarması gerekiyor. pm i geçtim , seni , geyik yaptıgım konusunda uyandıracak o kadar cok şey oldu ki şu forumda Sleeep said: streame bi ihtimal ben de el atabilirim :P maç sonucu tahminim : ownage easy (harrisin takımının gücü harristen gelmiyor karşıdaki 4 oyuncunun yaptığı toplam apm i tek başına yapan ownage tan geliyor) sleep niye bu olaya içerlenip bana atarlanmıyo sence ? o resimlerle resmen şaklabanlık olsun diye kendimle dalga geçtigimi anladı da ondan. veya hiç düşünmedinmi " bu adamın apm-whorelugundan rahatsız olan bitek ben miyim ? niye baskası laf sokmuyo bu adama" diye zaten "4v4 ü benim sayemde kazanmadığımızı" neden açıklama ihtiyacı duydun , akıl mantık almaz. Sanki ağzımdan öyle birşey çıkmış gibi davranıyo olman da cidden üzücü sen hariç herkes surda dalga geçtiğimizi anlamıs galiba lütfen şu geyik muhabbetlerine cevap olarak daha fazla grandmasterlık , oyuncu kalitesi , türk oyuncuların turnuva geçmişleri ve oyun aspectleriyle ilgili mesajlar atıp kendini komik duruma düşürme. ne kadar temiz kalpli bir insan olduğun herkesin dilinde zaten. ama cidden şöyle saflıklar yapıp , kendimizle dalga geçtiğimiz yerlerde serious business moda geçme artık. şu an benim yerimde başkası olsaydı wall of textle anlatmaktan ziyade , ölümüne trollerdi seni >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar