Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ownage , harris , sanver , huzeyfe bu akşam maç için geliyormusunuz 7-8 gibi? streamci felanda ayarlayın gelirseniz. tur-1'de buluşalım.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Aelfric'e rica etseniz yapmaz mı stream? 1mb upload olmasa ben yapardım. Kalleş Uydunet.
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 soledik konustuk cocuklarla , aksam serverda olacaklarini solediler bende büyük ihtimal gelicem. Bizden 1 kisi eksik olursada golariz sorun degil.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 harris aaaar konuştu. 1 kişi eksik bilem yeneriz dedi. Kavgada söylenmez.
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 streame bi ihtimal ben de el atabilirim :P maç sonucu tahminim : ownage easy (harrisin takımının gücü harristen gelmiyor karşıdaki 4 oyuncunun yaptığı toplam apm i tek başına yapan ownage tan geliyor)
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 en büyük kozumuz harris. o oynarsa alırız diye düşünüyorum.
Micton Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Birer kişi daha alın GSTL usülü olsun :P
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ownage disinda sanver , ve huzeyfe de ciddi yetenekli oyuncular. Ozellike huzo oturup kassa ciddi anlamda can yakar zerg ile. Ownage konusuna gelince , yeni nesil ogrencilerimden sanverde onun ogrencisiymiş hahah
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Aelfric'in yayınladığı stream yapma şeysine bakıyom bende. Bilgisayar iyi. Halledebilirsem ben de yapabilirim.
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 O biraz eski kaldı ace, yeni bir tutorial yapmam lazım. Kısacası software capture ya da deneysel olan game capture kullanabilirsin direk OBS'dan yani, dxtory'e ihtiyacın yok.
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 eğer heris'in başına bir iş gelir ve akşam oynayamazsa takımı kesin kazanır diyorum ben. diğer türlü maç ortada.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Huun daha da sert konustu. Oyman?????
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Aceace adli arkadas , ''Oyman???'' yapacagin yer yanlis , Huun benle eglenmiş. Harris??? yaparsan rolunu iyi yapmiş olursun . Bilgilendireyim dedim.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yoo tam tersi. Maçın ortada olması demek takımına son derece güvenen oymana hakarettir. En son çeşitli ortamlarda sinek gibi eziciiz diyodu. Ben bilmem. (Daha ne kadar kızıştırabilirim bilmiyorum.)
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 8 tane oyundan anlamayan adamı nereden bulucan da 4vs4 maç yapıcaksın. Bu maç oynanmaz.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 resimdeki harrisi bulunuz.
sanver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 huzeyfe team harrisi öne geçiriyor sanver pası veriyor ownage farkı 2 ye çıkarıyor kaptan harris attı 3 oldu
baybety Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tebrikler arkadaşlar 3.0 güzel skor
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Oymanin takimi cok iyi macro yapti , micro konusunda inanilmaz show denilebilcek hareketler , posizyon tutmada da cok ustunlerdi genelde forceumuzu bile disari cikaramadik . Bunun disinda inanilmaz iyi early game harasslari var , 3 kisi bir kisiye dalarken diger kisi 3 kisiyi oyaliyor falan. Forcelari ne gerekiyorsa onları bastılar counter olarak. Bizden daha sekronize oynadilar hop ordalar hop burdalar , takip bile edemedik. Macro konusunda daha biz secondları almadan adamlar tum kapatiyor. sonuc : harris'team : 3 /// Oyman's team : 0
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 rakibimiz çok fıstı bu sebeple hafife aldık ve yenildik. önümüzdeki maçlara bakacağız.
sanver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 evet diğer konuda söylediğimiz gibi sadece "Dünyanın en iyi 4v4 takımıyız", hafife alınmamız doğal
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bir zerg olarak huzeyfenin başarısını toprağın içine girip çıkarak kutladım.
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sırasına gore oyunda zorlandıgım kısımlar... unitelerin sıkısması >> Supply depot kacırmak >> klayenin pis olusu >> dropshipin kaybolmasi >> oymanların takımı.
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yavas oynicaktim da tutamadim kendimi ya oyman ve takımından , aşağıdaki resimde yapmıs olduğum hayvanlıktan dolayı özür dilerim.
Öne çıkan mesajlar