moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bi kısa film senaryom var abi, şu 1 ay adam ediyim, o çok güzel olcak inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bak yazdım kenara yılbaşından sonra 10gün içinde adam edemezsen tefe koyar çalarım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 pffttt maksat işleri son güne bırakma :P dasaaa: sanat ve sanatçının arkasında. poposuna bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ahaha merak etme dasaa. şevkiyi buldum bırakmam pembe dış fırçası kullanan oyuncum olsun daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şevki satılmış, gitmiş kültür bakanlığına video çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 topici bitirdi adam esprisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 19unda belli oluyomuş şhevki. davetiye yollamışlar ödül töreninede sen git benim yerime. kazanırsak falan orhan gencebay gibi bu kafalara en uzak juriye rağmen, TAM KADROYA GİRDİM DİZİ BİTTİ YAŞASIN KOMÜNİZM falan diip starını parlatırsın biraz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar