moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 https://vimeo.com/55075849 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şöle verelim ya http://vimeo.com/55075849 o_o ._. -_- güzel tabi lan. beğendik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ya şevki ve yancısı muhteşem oldu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 arsız resepsiyonist kadar güzel bi performans değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şevki tam bir ahtapot erkegi ya kamera karsısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 adam karakter oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hiç kız yok yanında bu ne biçim oyuncu memesiz oyuncu mu olur. yoksa alıcaksın yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 onlar kamera arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ucundan göreydik iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 lan! ahahah şevki & aytunç elinize sağlık adamlar. güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aytunç hangisi olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ben panpa çeken moriyarti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oyunculuğun pek iç açıcı gelmedi tabi böylesi videodan kritik yapmak doğru değil de buradansın diye seviyoruz işte seni. ha ben sevmesem ne kaybedicen di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Videoda ses var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ya ben ses sistemine bağladığım için anlayamadım. sanırım düşük olmuş export sesi, düzeltirim akşama edit: başladım rendera, bi saate replacelerim vidyoyu daha yüksek sesle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 dasaaa said: aytunç hangisi olm? sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ahahah çok iyi lan devam devam yavaş yavaş ünlü oluyor.. "tanınmıyor" dan "bir yerden gözüm ısırıyor" a az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yüksek sesle ver de biz de paylaşalım lan. güzel olmuş piçler. ay çok bi monty python eheh diye bilip bilmeden yapılan ekşici yorumu da yapayım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tamamdır renderlıyo şimdi bitsin koyiyim paylaşın bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ses tamam gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 kim verio bunun parasını? ne kadara çıktı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 laptobun sesi mi kısık acaba demeye glmiştim videonun ki kısıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 dasaaa said: kim verio bunun parasını? ne kadara çıktı bu şimdi? yarışma var ratemin ilk üçe ödül veriyolar veriyolar onun için yolladık. zaten son dakikada yolladık bikaç saatte çekip hemen, hadi yapalım lan deyip. o yüzden bazı yerlerde hata var son dakikacı olduğumuz için anca yetişti. benim kameranın ayarlarını bozmuş bi gün önce verdiğim arkadaş sağolsun, ben farklı software kullanıyodum canonunki yerine ( magic lantern ) özellikle dedim girme sakın oraya diye giren çıkamaz çünkü ordan. öyle ayarlar bozmuş ki, düzeltmeye zamanda yoktu heryeri 1200 iso üstü çekmek zorunda kaldım, karıncalanmayı anca bu kadar silebildik :) mic bozuk çıktı vs vs ama baya eğlendik lan o yeter ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 lan oylamalı falan bişi olsa oya boğar yine de kazanırdık be. :( OLM SON DAKİKAYA BIRAKMAYIN SİZ DE AMA! arada çeksenize lan böle bişiler daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar