Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nuke atılsa fazla bi zararı olmaz

Suark

Öne çıkan mesajlar

yani yanıbaşımızda bi savaş çıksa, nükler havada uçuşsa,
ortadoğu,yakındoğu ve avrupa harici dünyanın geri kalanını zkinde olmayabilir mi?
http://ns223506.ovh.net/rozne/cf73f7d5b58a9e37abdcd4b98604b16e/wallpaper-138236.jpg
adamlar amma çok deney yapmışlar yahu, şunlara 2-3 tane daha eklense ne olur ki
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

"silah barışın güvencesidir"

Daha nuk falan yoktu, Siren sesleri esliginde okulda evde siginak talimi yapiyorduk. 80 sonlarinda. Hatirliyorum. Ozaman dusunmustum, hayal etmistim, cok guclu olsak, herseye sahip olsak baRis bizim ve herkesin olur muydu diye..

Dogasi geregi bir mutlaklik bu sanirim...
Sosyal ağlarda paylaş

ardeth niye sinirlendin bu kadar lol. Koskoca 2 tane savas var tarihte bunlara bakipta su olayi ongormek pek zor degil.
Hani sadece ikinci dunya savasinda tanka topa harcanan demirle aya merdiven dikilirdi.

Zaten teknolojik buluslarin, gelismelerin hepsi askeri cikar gudulerek yapilmiyor mu. Insanligin refahini falan ipleyen yok ki okyanustaki baligi dusunsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

ardeth niye sinirlendin bu kadar lol. Koskoca 2 tane savas var tarihte bunlara bakipta su olayi ongormek pek zor degil.
Hani sadece ikinci dunya savasinda tanka topa harcanan demirle aya merdiven dikilirdi.

tank topla nükleer bomba aynı şey mi? nükleer bomba yapısı gereği düşman tarafın sivillerini tehdit etmek için kullanılan bir alet. özellikle savunma durumundayken adamın ordusu da senin topraklarındayken kendi topraklarına atabileceğin bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...