Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yani yanıbaşımızda bi savaş çıksa, nükler havada uçuşsa, ortadoğu,yakındoğu ve avrupa harici dünyanın geri kalanını zkinde olmayabilir mi? http://ns223506.ovh.net/rozne/cf73f7d5b58a9e37abdcd4b98604b16e/wallpaper-138236.jpg adamlar amma çok deney yapmışlar yahu, şunlara 2-3 tane daha eklense ne olur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LLCF7vPanrY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 boyutları falan sıkıntı olabilü, bi de serpinti gelmicek işe yaramıyacak yerlerde falan yapıyorlardı falan, nuke atmanın zararı nuke'un etkisi değil, nuke atmanın her ülke tarafından yapılmaya başlanması olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 nuke testleri genelde yer alti, deniz alti, dag iclerinde yapilir serpintiyi minimuma indirmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Deathblade said: http://www.youtube.com/watch?v=LLCF7vPanrY Video bu saatte midemi bulandırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 amerika 59'dan sonra yardırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 superweaponı kapayın dedim de dinletemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 atariz her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sikip atmışlar afedersin dünyayı baya baya. adamı kendi bölümünden banlatırlar ya. orda yaşayan balık yok mu arkadaşım? niye silah test etcez diye o kadar hayvanı telef ediyosunuz, saygısız danalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gerçi bombayı insanların üzerine atan danaların doğal hayata saygı duymasını beklemek de saçma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Chemical said: nuke atmanın zararı nuke'un etkisi değil, nuke atmanın her ülke tarafından yapılmaya başlanması olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 dünya öyle bir hale geldi ki nuke atılmamasının tek garantisi herkesin nuke sahibi olması. silah şirketleri kendilerine motto olarak "silah barışın güvencesidir" lafını benimsiyorlar. "sikeyim böyle dünyayı" derdi prof. farnsworth olsaydı ama onu da askıya aldılar nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Oha ardeth küfrediyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 baya sinirlendim videoya da daha önce yazmamıştım şimdi bi daha izleyince daha bi sinirlendim, bi de bu konudaki bilgisizliğime. kaç nuke denediler deseler bilmem 50 falan mı derdim şu videodan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ardeth said: "silah barışın güvencesidir" Daha nuk falan yoktu, Siren sesleri esliginde okulda evde siginak talimi yapiyorduk. 80 sonlarinda. Hatirliyorum. Ozaman dusunmustum, hayal etmistim, cok guclu olsak, herseye sahip olsak baRis bizim ve herkesin olur muydu diye.. Dogasi geregi bir mutlaklik bu sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ardeth niye sinirlendin bu kadar lol. Koskoca 2 tane savas var tarihte bunlara bakipta su olayi ongormek pek zor degil. Hani sadece ikinci dunya savasinda tanka topa harcanan demirle aya merdiven dikilirdi. Zaten teknolojik buluslarin, gelismelerin hepsi askeri cikar gudulerek yapilmiyor mu. Insanligin refahini falan ipleyen yok ki okyanustaki baligi dusunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ya bi ağız tadıyla fallout yaşayamayacakmıyız atın lan nuke muke ne varsa aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yasanacak baska gezegen bulamasak yakin zamanda fallout atmosferini yasariz kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Yaşanacak başka gezegen bulsak ne olur gidemedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Abi IQ'su 15 olanlar üreyebildikten sonra ne anlamı var insanlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben uzun süre desc te "Japanese artist" yazıyo diye sanatçının bi calışması gibi algıladım, alltan bi yorum okuyunca descin tamamını okudum. yani ardeth gene 50 demiş ben 15 fln derdim heralde bu a ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Nekro said: ardeth niye sinirlendin bu kadar lol. Koskoca 2 tane savas var tarihte bunlara bakipta su olayi ongormek pek zor degil. Hani sadece ikinci dunya savasinda tanka topa harcanan demirle aya merdiven dikilirdi. tank topla nükleer bomba aynı şey mi? nükleer bomba yapısı gereği düşman tarafın sivillerini tehdit etmek için kullanılan bir alet. özellikle savunma durumundayken adamın ordusu da senin topraklarındayken kendi topraklarına atabileceğin bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar