LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hyr cevap 4 met :)
under Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bu sorunun biraz daha zoru bizim önceki seneki fizik sınavı sorusu...:)[signature][hline]
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu neya parametremi eksik bunda surtunmelerin ihmal oldugundna eminmisin ?[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
Venator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Cevap dort cıkıyo da ben turevle cozebildim soruyu anca :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
kuzu88 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 0 çıkar :=)[signature][hline]Kestaneler.com Yeni Nesil Kestane
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ya abi dinamiği yeni gördük ama hiç kasamıyacam yani :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sürtünmesiz bir ortamda hız sorusu olmaz, olursada cevap: tanımsız/sonsuz olur
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 fizle ben sazanladık hehe g yi 10 aldı o ben 9.8 aldım aynı sonucu bulduk. wanderer elimize werdi açık açık :p lam fiz kuvvet*2 iken yol/2 be nası görmedik pls![signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: 26ee140, 13 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: sürtünmesiz bir ortamda hız sorusu olmaz, olursada cevap: tanımsız/sonsuz olur bu ne be ? altüst etti adam herşeyi nası yani.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ahahaha :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Gıdemezdı.. Bence daha dogrusu tam annayamadım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 uzayda bile sürtünme az da olsa var. fizikte hiç bir şekilde yaşanamamış ve yaşanması imkansız şeyler için açıklamalar yapılmıştır. sürtünme olmazsa hareket olmaz. sıcaklık -273 C iken madde olmaz v.b
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yalan da bi yere kadar pls.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben hala tam cewabı kawrayamadım gerceklesırmı yoksa gerceklesmez mı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ne gerçekleşir mi ? soruda ivme 4 işte. g 10 sa. sürtünmesiz ortamda hareket gerçekleşir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 dediğini görmüş ve okumuş değilim ama kafama takıldı araştırcam. ama sürtünme olmazsa hareketin hesaplanamayacağını düşünüyorum. ayrıca soruda sürtünme yok dememiş, onu yeni fark ettim. sadece önemsiz olduğu söylenmiş.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Tamam sagolasın demın yalan dedınde ben ordan yok gerceklesmez mı acaba dıye bı arada kaldım da[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sürtünme yoksa fnetten fsürtünmeyi çıkarmamış olursun işte. =m.a dır yine de. sürtünmesiz ortamda hareket yok demek,hareket hiç yok demek, çünkü uyguladığın kuvvet sürtünme kuvvetinden büyük olduğu anda o aradaki fark kadar kuvvetle sürtünmesiz ortamda ilerliyo gibi oluyor işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: 26ee140, 14 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: dediğini görmüş ve okumuş değilim ama kafama takıldı araştırcam. ama sürtünme olmazsa hareketin hesaplanamayacağını düşünüyorum. ayrıca soruda sürtünme yok dememiş, onu yeni fark ettim. sadece önemsiz olduğu söylenmiş. hmm nitekim örneğini hiç görmedim ama sanırsam içinde hiç hava olmbayan ve yerçekimsiz bir ortamı labratuar ortamında yaratmak mümkün olabilir. Yani sürtünmezsin ortam imkansız değil bunu düşünerek tartışınız.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: 26ee140, 14 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: dediğini görmüş ve okumuş değilim ama kafama takıldı araştırcam. ama sürtünme olmazsa hareketin hesaplanamayacağını düşünüyorum. ayrıca soruda sürtünme yok dememiş, onu yeni fark ettim. sadece önemsiz olduğu söylenmiş. onemsız olması demek surtunemı soruya dahil etmıyoruz demek vede soruya dahil etmıosak surtunmeyı yok kabul ederiz :) ona bakarsan labaratuvar ortamı dısında surtunmesiz biyer varmı??[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bence sürtünme olmadığına göre ve bütün Flerin aynı yönde olmalarına bağlı olarak ivme 9.8 olur.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Own Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 surtunme yokki aksi yonde etkiyen bir kuvvet olmadığı için yerçekimi ivmesine eşit olur
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu konuyu ultrapsycho'nunda dediği gibi okulumuzd yeni gördük.. sürtünmesiz ortamda hız oluyor hatta sürtünme olmadığından bir başka kuvvet uygulanmazsa sonsuza gidiyor cisim.. en azından newton öyle diyor.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 basit bi fizik sorusunun ne ettiniz ya :) sadece tek formulle cozulmesi hedeflenen bi soru bu bence, yani öss altı bi soruysa tbi, F=m.a 60=6.a dan 10 veya istiyosaniz 9.8 :) oullarda g zorluk cikarmasin diye 10m/s2 verildigi icin... burda dönmeler fln hesaplanmaz, sürtünme yok derken yukardaki kütleleri olaya katma denmek istenmiş, ip sonsuz, makara dönmez, hava sürtünmesi yok yer sürtünmesi yok. soruyu böle cözmek lazım. 4 nerden çıktı ki? şöle düşünürüz;sürtünme yokken yukardaki ipler sonsuza uzanan ve ağırlığa bağlı olmayan ipler farzedilebilir yani çektikce geliyo[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik
Öne çıkan mesajlar