-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 delisimisin abi o kadar para verilmez. cek denyils al ic iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hayır, montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sen sorsana bi blau maus kaçaymış diye? çok yoktur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bakar haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 -Deno- said: montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 intihar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Fistan said: intihar et ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Aga şimdi sen askerdeyken bu başkası ile şevisti. Sen gelincede tekmeyi vurdu oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Birde kac aylık askerlik yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Adamım ben askerdeyken biriyle görüşmüş ne biliyim seviştimi ya töbe töbe. ben on beş ay yaptım okulu bıraktım gittim bunun yüzünden geldiğimizde evlenecekmişiz. geldim banada tekmeyi bastı ben tekmeyi yedikten sonra başkasının olduğunu öğrendim ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sen şimdi 6 yıla falan üzülüyorsun da ya evlenseydiniz de çoluk çocuk olduktan sonra çıksaydı böyle bişey. yine iyi kurtulmuşsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Figaro said: Adamım ben askerdeyken biriyle görüşmüş ne biliyim seviştimi ya töbe töbe. ben on beş ay yaptım okulu bıraktım gittim bunun yüzünden geldiğimizde evlenecekmişiz. geldim banada tekmeyi bastı ben tekmeyi yedikten sonra başkasının olduğunu öğrendim ok? sevisti derken türk filmi tadinda. yani birbirleri sevdiler vs. iyide kiz böyle yaptiysa sen neden üzülüyorsun ki. o kiz zaten hic senin olmamis ki. önündeki maclara bakacaksin o zaman. show must go on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Adam bırak da biraz yutkunsun. Özünde haklısın da Seele, adam okulu bıraktım falan diyor ki mal mısın diye sormak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 dEaThMooN said: Adam bırak da biraz yutkunsun. Özünde haklısın da Seele, adam okulu bıraktım falan diyor ki mal mısın diye sormak istiyorum :) Malmışım abim ben ya farkına vardım zaten ama olan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar