Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Tüm içtenliğimle diliyorum ki duvardan duvara aldatılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Figaro said: Buraya ekle adamım ne resim ekliceksen. Birader 12 Aralıkta düğün tarihi almıştım ya beni mahvetti birader askerdeyken beni aldattı "ulan az kalsin bu kizla evleniyodum piuuuv" diyip kurtulduguna sevinmen gerek bence. ya evlenseydin bi de. aboovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Marty said: Figaro said: Buraya ekle adamım ne resim ekliceksen. Birader 12 Aralıkta düğün tarihi almıştım ya beni mahvetti birader askerdeyken beni aldattı "ulan az kalsin bu kizla evleniyodum piuuuv" diyip kurtulduguna sevinmen gerek bence. ya evlenseydin bi de. aboovv Kurtulduğuma belki seviniyor olabilirim ama şuan giden altı yılıma ve kocamış olarak ortada si. gibi kaldığıma yanıyorum Ama hepinize teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Solozzo said: öldürmeyen Allah öldürmüyorsa vardır bir bildiği. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 başkasının kollarına kendini atmadan unutumazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şöyle olacaksın bak http://www.youtube.com/watch?v=Ip_p9JdBvTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 iste bunlarin hepsi sex tecrube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ya sgggggddrt harbi olm, değecek birisi değilmiş zaten. devam edin yolunuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Pontipatinin 2.5 parmağı görünce dedim 2.bi bira öle içilmez böle içilir threadi dahamı diyede.Adam tepki bile vermemiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 uuu beybi beybi its e vayld wööörld.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://inciswf.com/yaln%C4%B1z%C4%B1mpanpa.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yumy said: Hani iki taraf da severek ayrılır, türk filmi vari olaylar döner arkasından üzülürsün kızın anlarım. bildiğin şu an içinde olduğum durum bu ya. kız ayrıldı ama ortada bi bk yok yani. yoruldum, sen hiç çaba göstermedin ilişki için falan dedi. ama 4.5 yıllık ilişki böyle mi biter ? he başkası var ya da artık kesinlikle istemiyorum seni dese hakikaten bi şekilde sindirebileceğim durumu. benim de 1 ayı geçti ayrılalı ama hala eşyalarını, kıyafetlerini almadı benden. benim evimin anahtarını bile vermedi geri ama geri döndürme çalışmalarımda da olmaz dedi. ben de bunun üzerine 3 haftadır falan da hiç arayıp sormadım. bu neyin kafası çözebilen var mı ? (başkasının topakına çökmüş gibi olmiyim de bi içimi boşalttım iyi geldi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Adamım keçke öyle gitseydi senin anlattığın gibi en azından altı yılımı geçirdiğim kişiyi kötü hatırlamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 valla abi bence seninki daha iyi. kestirip atabileceksin bi zaman sonra. kesin bir durum var çünkü ortada. benim durum daha saçma çünkü oturup kafada hala birşeyler kurabiliyorsun bu durumda. tam dibe vuramıyorsun. bir şeyler sonlanmadı çünkü. film koptu gibi bi şey bu. o yuzden keşke senin durumunda olsaydim derken 2 kere düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 valla anlatıyım hemen başkası var diyemiyolar 2 ay sora çıkıyo ortaya. biliyorum çünkü o başkası benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 öyle ya da böyle bir sonuç var yani ortada. kız bu kadar kopmuş ilişkiden yani. bu üzücü ama geri dönülecek bi durum değil. sen şimdi oturup geçmişi sorgulamak yerine, kafayı başka şeylerle doldur. spor yap, müzikle falan ilgilen ve ya kendi bir hobin falan varsa onlara sar biraz. kararlar al, uygula o baya iyi geliyor insana özellikle bu dönemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 patide bulanilim adresi dasaaa'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 birde memenin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 halbuki güvenin adresi olmaya çalışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sen bana gelirken votka getir ben sana jägermeister olar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 selam, ben de gelebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Seele said: sen bana gelirken votka getir ben sana jägermeister olar mi? sevmiyorum ki jager... farklı ve iddialı bi viskin varsa olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bana derken öyle degil agam. cümleyi degistireyim. "Sen azerbeycandan gelirken bana votka getir bende sana almanyadan gelirken jägermeister". zira istanbuldan kalacak yerim yok. yoksa buyur gel derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://sargeantwalker.co.uk/whiskey/bottles/midleton.jpg var ama biraz cep yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Seele said: http://sargeantwalker.co.uk/whiskey/bottles/midleton.jpg var ama biraz cep yakar. 200€ falan mı bu? blau maus varmış alman viskisi. farklılık olsn diye alınabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar