Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunalımmmm


Figaro

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

Figaro said:

Buraya ekle adamım ne resim ekliceksen. Birader 12 Aralıkta düğün tarihi almıştım ya beni mahvetti birader askerdeyken beni aldattı


"ulan az kalsin bu kizla evleniyodum piuuuv" diyip kurtulduguna sevinmen gerek bence. ya evlenseydin bi de. aboovv


Kurtulduğuma belki seviniyor olabilirim ama şuan giden altı yılıma ve kocamış olarak ortada si. gibi kaldığıma yanıyorum Ama hepinize teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Hani iki taraf da severek ayrılır, türk filmi vari olaylar döner arkasından üzülürsün kızın anlarım.


bildiğin şu an içinde olduğum durum bu ya. kız ayrıldı ama ortada bi bk yok yani. yoruldum, sen hiç çaba göstermedin ilişki için falan dedi. ama 4.5 yıllık ilişki böyle mi biter ?

he başkası var ya da artık kesinlikle istemiyorum seni dese hakikaten bi şekilde sindirebileceğim durumu. benim de 1 ayı geçti ayrılalı ama hala eşyalarını, kıyafetlerini almadı benden.
benim evimin anahtarını bile vermedi geri ama geri döndürme çalışmalarımda da olmaz dedi. ben de bunun üzerine 3 haftadır falan da hiç arayıp sormadım. bu neyin kafası çözebilen var mı ?

(başkasının topakına çökmüş gibi olmiyim de bi içimi boşalttım iyi geldi :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla abi bence seninki daha iyi. kestirip atabileceksin bi zaman sonra. kesin bir durum var çünkü ortada. benim durum daha saçma çünkü oturup kafada hala birşeyler kurabiliyorsun bu durumda. tam dibe vuramıyorsun. bir şeyler sonlanmadı çünkü. film koptu gibi bi şey bu. o yuzden keşke senin durumunda olsaydim derken 2 kere düşün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle ya da böyle bir sonuç var yani ortada. kız bu kadar kopmuş ilişkiden yani. bu üzücü ama geri dönülecek bi durum değil. sen şimdi oturup geçmişi sorgulamak yerine, kafayı başka şeylerle doldur. spor yap, müzikle falan ilgilen ve ya kendi bir hobin falan varsa onlara sar biraz. kararlar al, uygula o baya iyi geliyor insana özellikle bu dönemlerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...